nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 19 maçta şike var dedi emniyet, 2 kulübün yöneticileri tutuklandı. Ne beklersin ki aslında şu noktada? Polis emin bir şekilde var diyorsa heralde yok çıkmaz yani? O riski alamazlar bu camiaya karşı. Düşürsünler rahatlayalım. Ben mi yaptım 19 maçta şikeyi o tutuklular yapmadıysa? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mertadam said: Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ve Beşiktaş-İBB maçı(kupa finali) nde eğer şike varsa zaten Beşiktaş'da düşürülür.Şike sayısına göre küme düşürmüyorlar,1 tane de, 8 tane de aynı. bu maçta beşiktaş rakiplerine yatmıştır diye mi şike soruşturması var? Fener maçında öne geçip, kırmızı karttan sonra yenildik. Zaten ilk golü atana kadar, ardından karttan sonrası rezil oynadık. IBB maçında resmen şansa kazandık, IBB'li futbolcuların kondisyonu daha üst seviyede olsa rezil ederlerdi bizi orada, Ne şikesi halen ya? Bariz gündem değiştirmek için ortaya atılmış bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 "adliyeye sevk edilen 11 kişiden 8'i serbest bırakıldı.3'ü mahkemeye sevk edildi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Onların Fener'le falan ilgisi olmadığından önemsiz yeaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 orda beşiktaşa değil de ferrariye bişeyler patlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Kaç gündür herkesin ağzının suyunu akıtarak alıntılar yaptığı aynı kaynaklarda yazıyor yazdıklarım.İşinize gelmeyince konu değiştirmek için falan demeyin Allah aşkına.Yazılanların fenerle ilgili kısımları doğru,kendi takımınızla ilgili kısmı yanlış.Olur mu öyle şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ha görünce yazayım dedim sdf.Giresunspor'un elemanları heralde bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bence digiturk de devreden cikarilacak fb dusunce karsilayamiyoz cok buyuk paralar vs diye, maclari ttnet alacak. araplara peskes cekilecek. nasil yazdim hemen. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Galatasaray temiz olduğundan sorun yok mertadam, arkandayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 zaten gs sike yapmassa kendiliginden dusme tehlikesi var o yuzden ayni hesaba gelio sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 reampage said: zaten gs sike yapmassa kendiliginden dusme tehlikesi var o yuzden ayni hesaba gelio sdfdsf bu iyiydi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Esh said: khala said: Şirket dışındaydım işim vardı 50 sayfa kaçırdım. Özet geçsenize 50 sayfanın. Fb dusuyo Baggio said: @khala; İlhan, Şekip, Mecnun ve Korcan'ın tutuklu yargılanma kararıyla küme düşme ihtimalimiz %75-80 oldu. Aziz emniyete gitmiş, savcılığa ifadeyi bugün verecek heralde. Bir de Arkasokak hap atmış, Atatürk ile Aziz Başkan'ı aynı cümlede kullandı. Eyvallah, dayanamadım okudum hepsini anca cevap veriyorum ahaha. Arkasokak'da beynini ödünç vermiş birilerine heralde, başka bir açıklaması yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://i54.tinypic.com/mhet4x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 8 kişi serbest kalmış, NTVSpor'da yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Masquerade said: http://i54.tinypic.com/mhet4x.jpg photoshop mu bu gerçek mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Aziz susma hakkınımı kullanıyormuş öyle birşeyler geçiyordu demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bende suçluların suçsuz kalmasına razı değilim ama bunu 30 milyon fenerliye mal etmek nedir? Klüp nie küme düşüo onca taraftar, futbolcu klüp çalışanıan yazık değilmi Atın şikecileri ceza evine olsuın bitsin niye kurunun yanında yaşta yanıo anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Darksun said: Aziz susma hakkınımı kullanıyormuş öyle birşeyler geçiyordu demin. O ne oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 geri kalan kuluplerin emekleri, taraftarlari enayi mi peki? empati pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: Bende suçluların suçsuz kalmasına razı değilim ama bunu 30 milyon fenerliye mal etmek nedir? Klüp nie küme düşüo onca taraftar, futbolcu klüp çalışanıan yazık değilmi Atın şikecileri ceza evine olsuın bitsin niye kurunun yanında yaşta yanıo anlamıyorum. Öyle olsa kiralık şikeci yöneticler tutulurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 susma hakkı: avukatımla beraber ancak savcıya ifade veriirim demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fb iptal dimi şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 @iksmen Kuruyu seçen sizlersiniz o yüzden yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: Bende suçluların suçsuz kalmasına razı değilim ama bunu 30 milyon fenerliye mal etmek nedir? Klüp nie küme düşüo onca taraftar, futbolcu klüp çalışanıan yazık değilmi Atın şikecileri ceza evine olsuın bitsin niye kurunun yanında yaşta yanıo anlamıyorum. Aziz şikeyle takımı şampiyon yaparken sevinmedin mi? Şike yaptığı için küme düşürülüceğinde niye ağlıyosun o zaman? Düne kadar büyük başkan diye dolaşmıyo muydun ortalıkta? Ben mi seçtim Aziz Yıldırım'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bence hala büyük başkan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar