LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 sen biraz heyecan yapmışsın adam direk makara yapmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 galatasarayın gönlünden geçmiş diyolar odamı ceza almayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 şekipi 8 savcı 2.5 saat sorgulamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Cons said: galatasarayın gönlünden geçmiş diyolar odamı ceza almayacak ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Cons said: galatasarayın gönlünden geçmiş diyolar odamı ceza almayacakişte son nokta budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Kaçıncı adamdayız mahkemede, uykum geldi yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 daha 15 galiba, bülent uygun içerdeymiş, uzun sürer o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bulent basgan icerde hala. 15. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 BloodyBeast said: şekipi 8 savcı 2.5 saat sorgulamış iyi savcı kötü savcı deli savcı komik savcı şakacı savcı huysuz savcı güçlü savcı hayalci savcı olarak mı girmişler ? 8 savcı ne lan. gank mi yapıyor nedir. ŞEKİP SUYA GEL 1VS1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 mani said: BloodyBeast said: şekipi 8 savcı 2.5 saat sorgulamış iyi savcı kötü savcı deli savcı komik savcı şakacı savcı huysuz savcı güçlü savcı hayalci savcı olarak mı girmişler ? 8 savcı ne lan. gank mi yapıyor nedir. ŞEKİP SUYA GEL 1VS1 ahahhaha bence ahçı bahçıvan şeklindedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 nileppezdel said: daha 15 galiba, bülent uygun içerdeymiş, uzun sürer o zatenhangi kanaldan takip ediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ntvspor ve web siteleri de şu an canlı yayın yok sanırım hiçbir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bana telefon geliyor adliye ve hastane onunden fghf. ama tvde ntvspor, cnnturk falan son dakika diye giriyor zaten bisiler oldukca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 şu baransu çok şerefsiz herif ya. adam öyle böyle cemaatin adamı değil ya haha. ben gazeteciyim alırım diyo belgeleri. nereye alıyorsun ulan tırt gizli belgeleri. belli servis ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 adamlar dakka dakka takip ediyo ya. bi bütün sezonları düşsün nete hepsini toptan izlersiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Masquerade said: bana telefon geliyor adliye ve hastane onunden fghf. ama tvde ntvspor, cnnturk falan son dakika diye giriyor zaten bisiler oldukca. telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ne marka gelicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 mani said: şu baransu çok şerefsiz herif ya. adam öyle böyle cemaatin adamı değil ya haha. ben gazeteciyim alırım diyo belgeleri. nereye alıyorsun ulan tırt gizli belgeleri. belli servis ediyorlar. En son şöyle bir diyalog olmuştu zaten, geçen sayfalarda verildi: - Gizli belgeler yakında açıklanacak. + Sizde nasıl var peki? - ...... İşte iyi gazeteci alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 lan hemen kafa buluyonuz, calisan muhabir arkadaslar var, onlar ogrendikce smsliyolar iste. cok ekstra bisi degil zaten fddg. cani sikilinlar, a haber`de 1 saat sonra arjentin kolombiya maci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi bakmiyordum ne zamandir :D sekip napmsss öylee yaaaa vay anasni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 o gerçekse mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 varmi spor programi canli su anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben rıdvanı arıyorum abi. rıdvan nerde rıdvan herif buharlasti resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Onun zaten bir davası var, bir diğerini daha kaldıramayacak. Fener aşağı fener yukarıydı ntvsporda, mutlaka adım geçiyordur diye düşünüp tüğmüş olabilir... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar