Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Eternal said:

Rewendor said:

Son maç değil birden fazla şaibeli maç var ortada, 3 penaltılı ankaragücü maçı, fener gol atana kadar süren antep, son korcan şovlu sivas, 2-1 buca öndeyken azizin "rahat oluun" dediği buca maçı ilk aklıma gelenler.

abi yapma fener golatana kadar süren antep maçı nası dersin ya.O maç ben sampiyonluk gitti dedim. Santos'un uzaktan vurdugu top girdi dakika tam 94. O top girmese bitirecek adam..O kadar degil yani. Ankaragücü penaltılarının 3 tanesinede Ahmet çakar net penaltı erman toroglu 1 tanesi hariç 2 si penaltı demişti diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin.

parayi alinca penalti yapmak kolay abi, neyini tartisicaz ki onun, hakem hatasindan bahsedilmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Rewendor said:

Son maç değil birden fazla şaibeli maç var ortada, 3 penaltılı ankaragücü maçı, fener gol atana kadar süren antep, son korcan şovlu sivas, 2-1 buca öndeyken azizin "rahat oluun" dediği buca maçı ilk aklıma gelenler.

abi yapma fener golatana kadar süren antep maçı nası dersin ya.O maç ben sampiyonluk gitti dedim. Santos'un uzaktan vurdugu top girdi dakika tam 94. O top girmese bitirecek adam..O kadar degil yani. Ankaragücü penaltılarının 3 tanesinede Ahmet çakar net penaltı erman toroglu 1 tanesi hariç 2 si penaltı demişti diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin.

ya penaltılarda sorun yok zaten, penaltıyı yaptıran futbolcularda sorun. yani penaltı evet penaltı da, çok komik bi şekilde gidip sebepsiz yere penaltı yaptıran futbolcular var ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Penaltıların hepsi doğru, Antep maçının gerçekten o kadar uzaması gerekiyordu, zaten bir tane bile hakem yok içerde farkındaysanız. Oyuncular kasten yaptırdı demişsin sonradan, e daha ortada bu soruşturma yokken bile abuk subuk dedikodular çıktı Emre falan diye, gerçeklik payı olsa Emre ve bütün Ankaragücü'nü toplamazlar mıydı?

Gerçi içerde Korcan hariç oyuncu da yok. Oyuncunun katkısı olmadan nasıl şike yapılıyor, yönetici mi yiyor golleri?
Sosyal ağlarda paylaş

@baggio: ben demedim abi öle birşey hatta senin savunduklarını savunuyoruz bizde dikkat edersen
bu başlıkta en az 237845283 kere yazılmıştır şu olaydaki en aklı başında yazan ve yorumlayan adamsın diye
delil yok, kanıt yok
2-3 foto var
daha hiç açığa çıkmamış, varlığı belli bile olmayan ses kayıtlarından vs. bahsediliyor
beklicez yani yapçak bişi yok
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Rewendor said:

Penaltıların hepsi doğru, Antep maçının gerçekten o kadar uzaması gerekiyordu, zaten bir tane bile hakem yok içerde farkındaysanız.

Gerçi içerde Korcan hariç oyuncu da yok. Oyuncunun katkısı olmadan nasıl şike yapılıyor, yönetici mi yiyor golleri?

daha dur bakalım be baggio hala yeni adam çağırıyolar. ankaragücü kendi içinde cadı avı başlattı, gökçekler kim o satanlar diye oyuncuları toplamış sorguluyo kendi içlerinde. İbrahim Akın olayları var işte meşhur, gol atamadı diyen. Emenikenin kendisi dışarıda ama menajeri hala içeride. Futbolcu istiyosan var yani. Penaltılarla ilgili açıklamayı yaptık zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Rewendor said:

Penaltıların hepsi doğru, Antep maçının gerçekten o kadar uzaması gerekiyordu, zaten bir tane bile hakem yok içerde farkındaysanız.

ya sonradan da alabilirler futbolcuları bence, esas olay yöneticilerde biter diye düşünüyorum. Sonra oradan itiraf falan alırlarsa ya da zaten kanıt varsa, futbolcular alınır. daha yeni başladı her şey
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

tinu said:

nileppezdel said:

penaltıları kasti yaptılar deniyor, hakem verdi denmiyor ki

peki o penaltıyı yapan futbolcular neden gözaltında değil? madem biriler bazı futbolculara kasti penaltı yaptırmışlar

ne bileyim ben, iddia o yöndeydi dedim sadece :)

iddaa falan değil çünkü onların çoğu sizin burda yaptığınız gibi dötten uydurma. her uydurulan iddaa olmuyor. bi şike lafı çıktı şimdi kafanıza göre her şeyi söylersiniz, bi bekleyin görün emniyet neler diyecek. haberlerde geçen 2 maçla ilgili araştırma yapıldığı, ligde aklınıza gelen her şeyi söylersiniz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi siz Gaziantep maçında şike var diyorsanız.Ben daha birşey demiyorum cidden..
maç 90 dakika 0-0 yahu. 90+4 de santos vuruyorda giriyor.Fener golatana kadar uzatma nası diyosunuz gol zaten uzatma dakikaları içinde oluyor 94'de.
Allah aşkına objektif olun adamı çıldırtmayın aksam aksam =)
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

iddaa falan değil çünkü onların çoğu sizin burda yaptığınız gibi dötten uydurma. her uydurulan iddaa olmuyor. bi şike lafı çıktı şimdi kafanıza göre her şeyi söylersiniz, bi bekleyin görün emniyet neler diyecek. haberlerde geçen 2 maçla ilgili araştırma yapıldığı, ligde aklınıza gelen her şeyi söylersiniz artık.

Şimdi doğru mu anladım? TV'de işinize gelmeyen iddialar "uydurma" oluyor, ama işinize ucundan da olsa geliyosa aynı TV'deki iddialar geçerli iddia oluyo "sadece 2 maçla ilgili..." güvenilir kaynak oluyor.

İlla TV'ye güvenmeyeceksek emniyetin bizzat açıklaması var 19 maç diye bi kere kafadan. 2den fazla TSL'dir heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

nileppezdel said:

tinu said:

nileppezdel said:

penaltıları kasti yaptılar deniyor, hakem verdi denmiyor ki

peki o penaltıyı yapan futbolcular neden gözaltında değil? madem biriler bazı futbolculara kasti penaltı yaptırmışlar

ne bileyim ben, iddia o yöndeydi dedim sadece :)

19 maçta şike var, tek suçsuız fener he.

abi ne fanatiksiniz, paraylamı savunuyorsunuz.

bank asyadasınız yanı kasmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Contradiction 101, a.k.a. self-fail.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Baggio said:

cavanagh said:

@eternal
rew diyor ki;
sen bir takımın teknik direktörüsün, o takımla özdeşleşmiş tarihinde yer etmiş ismi olan eski bir futbolcusun
muhteşem bir ikinci yarı geçirerek 16/17 yapıyorsun
sonra böyle bir olay patlak veriyor ve yaptıklarımız bileğimizin hakkıyla değil de başka yollardan mı gerçekleşti diye düşünüyorsun
işte öyle bir ruh halinde şu açıklamaları yapabilir
rew böyle demiyorsa da ben diyorum sdf

Birebir aynı şeyi 30 sayfa önce dediğimde neredeyse CRT kafası denmişti, demek takıma göre bakıyoruz.

ama aykutun dedikleri mantıklı demiyorum ben, cava nın bahsettiği ruh haliyle yapılması normal, anlayış göstermek lazım yoksa sağlıklı kafayla zaten yapılmazdı diyorum ben

aynen ben de bunu diyorum
şu durumda roller değişse, Galatasaray fb'nin yerinde olsa ve terim böyle bir açıklama yapsa aykut "ne diyo la bu" diye düşünür bence
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...