poopla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi hani görüntü kayıt vardı ? emenikeyle sezer niye bırakıldı neler dönüyo ya. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 tinu said: aahh o korcan ah gencecik çocuk hayatını kararttı, yani maçı izlerken çok net hatırlıyorum bırak yediği golleri öyle pozisyonlar vardı ki inanılır gibi değildi, yani adamın bir haltlar yediği gollerden değilde esas gol dışındaki pozisyonlarda daha belli oluyordu. trt spor verdi o maci az once. niangin disari attigi topta vucudunu kacirmasi priceless mesela, dikkatli bakinca siritiyor bazi seyler baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ya adamları bırakmaları yeniden içeri almayacakları anlamına gelmiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 muhtar yok mu yeni bomba habrerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 poopla said: abi hani görüntü kayıt vardı ? emenikeyle sezer niye bırakıldı neler dönüyo ya. peh. Ya Emenike mesela "Benim haberim yok, transfer işlerine menajerim bakıyo, teknik detayları o biliyo, bunun için ona para ödüyorum ben futbolumu oynarım. Bana seni fenere aldırayım mı dedi, yöneticim de tamam biz anlaştık gidebilirsin dedi, ben de tamam dedim, yasadışı bişi var mı yok mu haberim yok, sonra da bana maç kadrosundan çıkarıldığımı söylediler. Yoksa transfer tarihi gelmemiş yasakmış falan bilmem ben, top oynarım, heralde yöneticim menajerğim benden daha iyi biliyodur diye düşündüm" dese adama hiçbişi yapamazlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ps3 oynuyorum ya gfdhdf. bu gece mahkemeye sevk olanlarin durumu belli olcakmis, gece yarisi yine hareketlenir gundem. ha bi de riza calimbay da cagrilmis ifade icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Darksun said: Eternal rüyalar aleminde yaşıyorsun, neyse 2. lige gidince uyanırsın. Noldu ? hemen atar yapmıssınız.. 3 gündür demediginiz göndermediginiz lig kalmadıya bizim takımı hiçbişey belli olmadan.. gücüne mi gitti hemen ahahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 şimdi sivas - fenerbahçe maçının başlığına baktım da ne efsane yazılar varmış ya, hele korcan için buyrun biraz derleme tinu said: oha valla sivas defansını felan bilmemde bu sivas kalecisi ikinci bir zalad vakkası gibi görünüyor o nasıl topa uzanmaydı lan öyle PrudenT said: AHAHA KALECİYİ ALMIŞIZ fizban said: ya kusura bakmayın da çocuk gibisiniz. madem herşey bu kadar kolay alınıp satılıyor; bu kadar transfere para harcayacağınıza adam almaya harcayın. madem alıp satıyoruz herkesi; her sene galatasarayı beşiktaşı trabzonu da mı satın alıyoruz ? düşünsene yai ligde 18 takım var, ikinci devrede 16'sını satın almışız, bi de hala tuttuğumuz takım bu diyosunuz. be arkadaş 5 paralık takımınız varmış satın almışız. Azmodai said: OH $$$ LARI SAYMISIZ, GENEL KANAAT O YONDE, OOOOH ALAMAYANLAR UTANSIN... *dansozlerle oynar* janis said: Bu satilmis muhabbetleri cok baymaya basladi artik. Aziz baskan şu herseye satilmis diyenleride satin alsada kafamiz rahatlasa. Kanuni said: Aluriel said: korcan hangisi lan? sivasin kalede duran fenerlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ahahah batmışsın, yanına başkasını da çekmeye çalışıyorsun umutsuzca. Öyle birşey olmuş olsaydı zaten başkanınız ve yöneticilerinize uygulanan polis eşliğinde gözaltına alma mekanizması işler, yurtdışına çıkarken bugün anında alırlardı pasaport işlemleri sırasında. Hey gidi hey. Daha da dibe batın, beter olun ne diiim. Ayrıca tinu, yargılamışsın ayaküstü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ya hep beraber gidelim işte bank asyaya hem bank asya da ihya olur hem kalabalık lig zevkli olur genç oyuncular kendini kanıtlar fln dmi :D hadi el ele kümeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 demirören şikeyi eline yüzüne bulaştırır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bizim başımız ağrıyo, başka zaman. Siz gidin ama, bizim yüzümüzden programlarınızı iptal etmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ben lafimin arkasindayim valla. TERTEMIZ ALMISIZ *dansozlerle halen oynamaktadir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 son çıkan arkasından kapıyı kapatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Camiamızın ve spor dünyasının son günlerde yaşadığı olaylar karşısında, büyük camia olmanın bilinci ve hassasiyeti ile yayın organlarında konuya dair yayınlar yapmayacaklarını açıklayarak örnek tavır sergileyen Galatasaray Spor Kulübü’ne ve Bursaspor’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. 104 yıllık tarihi ve milyonlarca taraftarı olan Kulübümüze yöneltilen iddiaların netlik kazanmadığı bu belirsiz ortamda, her basın yayın kurumundan da olması gerekenin hayata geçirilmesini; aynı hassasiyeti beklediğimizi belirtmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Demiriren beceremeden ceza alir kesin. Beljide bjk icin demirorenden kurtulmak icin bi bahane olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bir gsli olarak gayet rahat bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben demirörenden memnunum abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 DoruK said: bir gsli olarak gayet rahat bi şekilde ben de öyleyim de eğer şunları tek bi adma yıkıp takımı kurtarırlarsa daha da futbol izlemem şu ülkede. quote'larsınız sdfsdf go go manchester o saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bu işten kim ekmek yiyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Galatasaray yiyecek ekmeği galiba sdasf, 2 takım daha buldurursak tombala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Selçuk Yulanin bugünkü yazisindan "Ortada Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ın adı geçtiği için olay ülke gündeminin tepesine oturdu ve takip ediliyor. Yani temiz futbol için bir şekilde öncülüğü Fenerbahçe yapmış oluyor." aaaaaaargh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aziz yıldırımın türk futboluna yaptığı katkıyı gözardı edemezsiniz ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 someone's wrong on the internet sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 gidiyim nba2k oynayım bari ps3 de zaman geçmiyor ntv radyo dinlerim bir yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar