Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

vaperon said:

Sivas hakkında bir işlem yapıldığı anda Fenerbahçe de bitmiş demektir.

Bu da yanlış aynı şekilde. Fenerbahçe "yatılan takım" bile olsa bu şike organizasyonu ile ilgisiz olabilir, fakat bizzat birilerine "yatan takımın" kendisinin işin içinde olmama ihtimali mevcut değil takdir edersin ki.

Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe düşerse kayıp olarak kazanılan başarı sonucu gelen paralar,şampiyonlar ligine katılamama ve futbolcuların serbest kalması olarak belirtilmiş.Peki sponsorluk anlaşmaları da iptal olmazmı.Sonuçta hem yüz kızartıcı bir suç var ve yapılan anlaşmalar süper lig üzerine.Kimse bank asya da oynayan takıma o denli yüksek ücret ödemez sponsorluk ve reklam anlaşmaları için.

Tiger Woods bile tek taraflı fesihler yaşamıştı sponsorluklarda.Kaldıki bence Fenerinki daha yüz kızartıcı bir suç.
Sosyal ağlarda paylaş

Thor'cum, ben konunun başından beri ne suçludur diye yorum yaptım, ne suçsuzdur diye. Mevcut deliller, olabilecek deliller, suçlu bulduracak ya da aklayacak durumlar üzerine tartışıyoruz.

Böyle 5 sayfada bir gelip anlamsız bir şeyler koyup gitmekle olmuyor bu işler. İtiraz edebildiğin bir yer varsa yaz, öğrenelim. Yoksa da susmak en büyük erdemdir, adam sanarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Offf ya bir yandan Allah o insanlara ve ailelerine kolaylık versin bir yandan da cidden suçlu olanlar cezalarını çeksin diyorum içimden.

Ben bir Gs li olarak bu işin içinde olanların ceza almasını istiyorum.Hiç umrumda değil fener küme düşmüş düşmemiş.Biliyorum Aziz veya başka bir yönetici suçlu cıkarsa her türlü küme düşecek ama yeterki şu pisliği yapanlar şu işin içinden bir şekilde çıkmasınlar.İsterse federasyon bir açık bulup fenere zerre ceza vermesin.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Fenerbahçe düşerse kayıp olarak kazanılan başarı sonucu gelen paralar,şampiyonlar ligine katılamama ve futbolcuların serbest kalması olarak belirtilmiş.Peki sponsorluk anlaşmaları da iptal olmazmı.Sonuçta hem yüz kızartıcı bir suç var ve yapılan anlaşmalar süper lig üzerine.Kimse bank asya da oynayan takıma o denli yüksek ücret ödemez sponsorluk ve reklam anlaşmaları için.

Futbolcuların serbest kalması, büyük takımlarda "nasılsa formalite ya" diye her sözleşmeye konan "düşme halinde oyuncu serbest kalır" maddesinden dolayı. Kasımpaşa oyuncuları takım küme düşünce serbest kalmıyor yani. Sponsorluk anlaşmasına da "Süper Lig'de olduğu sürece geçerlidir" ya da "küme düşerse sözleşme fesh edilir" gibi bir madde ekledilerse ne ala, yoksa sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

vaperon said:

Sivas hakkında bir işlem yapıldığı anda Fenerbahçe de bitmiş demektir.

Bu da yanlış aynı şekilde. Fenerbahçe "yatılan takım" bile olsa bu şike organizasyonu ile ilgisiz olabilir, fakat bizzat birilerine "yatan takımın" kendisinin işin içinde olmama ihtimali mevcut değil takdir edersin ki.

fener "gerçek" olarak bakarsak şu anda şikeci olduğu belli takım. en fazla dediğin şekilde "şikesi yasal olarak kanıtlanamamış" olur baggio, ama tüm temizliği de itibarı da çoktan silindi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...