Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Llama said: http://i55.tinypic.com/sl4hlx.jpg ahaha ben görmedim epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 DA2019 said: Yahu o diil de bu Mersin İdman Yurdu bizden Nobreyi almıştı. MİY bankasyaya geri giderse Nobre bize geri döner mi??? Kabus gibi bu ya! ::o alkdjalkjfak abi lütfen lütfeeen bu rüyama girecek gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 25 kişinin sorgusu tamamlanmış. Savcının vereceği karar bekleniyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 nileppezdel said: Seele said: lan bi cevap verin fb düserse yerine kim gelecek 17 takim olmiyacak heralde. muhtemelen 17 takım olacak, ufak bir ihtimalle de 16. sıradaki takım gelir küme düşürmesinler takımları daha mantıklı sonuçta şikeden etkileniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Zaybird said: PZero said: bişey cıkcağını sanmıyorum aziz emniyetide satın almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Offf ya bir yandan Allah o insanlara ve ailelerine kolaylık versin bir yandan da cidden suçlu olanlar cezalarını çeksin diyorum içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Baggio said: vaperon said: Sivas hakkında bir işlem yapıldığı anda Fenerbahçe de bitmiş demektir. Bu da yanlış aynı şekilde. Fenerbahçe "yatılan takım" bile olsa bu şike organizasyonu ile ilgisiz olabilir, fakat bizzat birilerine "yatan takımın" kendisinin işin içinde olmama ihtimali mevcut değil takdir edersin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Fenerbahçe düşerse kayıp olarak kazanılan başarı sonucu gelen paralar,şampiyonlar ligine katılamama ve futbolcuların serbest kalması olarak belirtilmiş.Peki sponsorluk anlaşmaları da iptal olmazmı.Sonuçta hem yüz kızartıcı bir suç var ve yapılan anlaşmalar süper lig üzerine.Kimse bank asya da oynayan takıma o denli yüksek ücret ödemez sponsorluk ve reklam anlaşmaları için. Tiger Woods bile tek taraflı fesihler yaşamıştı sponsorluklarda.Kaldıki bence Fenerinki daha yüz kızartıcı bir suç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Thor'cum, ben konunun başından beri ne suçludur diye yorum yaptım, ne suçsuzdur diye. Mevcut deliller, olabilecek deliller, suçlu bulduracak ya da aklayacak durumlar üzerine tartışıyoruz. Böyle 5 sayfada bir gelip anlamsız bir şeyler koyup gitmekle olmuyor bu işler. İtiraz edebildiğin bir yer varsa yaz, öğrenelim. Yoksa da susmak en büyük erdemdir, adam sanarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben o medyaspor yazısını yazanın kafasını anlamadım. Niye kanın donuyor kardeşim o iddialara? Küme düşürmesinler de bi daha olmasın diyip geçsinler mi? Yaptılarsa tabi küme düşecekler. Öyle bir yazmış ki sanki kan dondurucu olan şike yapılması değil, şikenin cezası.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi maddi olarak resetlenecek işte kulüp asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 borsa çöker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ekonomi batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 LEAVE BAGGIO ALONE!! Hayır hakkaten adam mükemmel konuşuyor kaç gündür, gayet soğukkanlı ve objektif. Derdiniz ne be? Ben daha çok gerildim bi de adamdan, o kadar soğukkanlı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Absolut said: Offf ya bir yandan Allah o insanlara ve ailelerine kolaylık versin bir yandan da cidden suçlu olanlar cezalarını çeksin diyorum içimden. Ben bir Gs li olarak bu işin içinde olanların ceza almasını istiyorum.Hiç umrumda değil fener küme düşmüş düşmemiş.Biliyorum Aziz veya başka bir yönetici suçlu cıkarsa her türlü küme düşecek ama yeterki şu pisliği yapanlar şu işin içinden bir şekilde çıkmasınlar.İsterse federasyon bir açık bulup fenere zerre ceza vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 souldarkorn said: Fenerbahçe düşerse kayıp olarak kazanılan başarı sonucu gelen paralar,şampiyonlar ligine katılamama ve futbolcuların serbest kalması olarak belirtilmiş.Peki sponsorluk anlaşmaları da iptal olmazmı.Sonuçta hem yüz kızartıcı bir suç var ve yapılan anlaşmalar süper lig üzerine.Kimse bank asya da oynayan takıma o denli yüksek ücret ödemez sponsorluk ve reklam anlaşmaları için. Futbolcuların serbest kalması, büyük takımlarda "nasılsa formalite ya" diye her sözleşmeye konan "düşme halinde oyuncu serbest kalır" maddesinden dolayı. Kasımpaşa oyuncuları takım küme düşünce serbest kalmıyor yani. Sponsorluk anlaşmasına da "Süper Lig'de olduğu sürece geçerlidir" ya da "küme düşerse sözleşme fesh edilir" gibi bir madde ekledilerse ne ala, yoksa sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Baggio said: vaperon said: Sivas hakkında bir işlem yapıldığı anda Fenerbahçe de bitmiş demektir. Bu da yanlış aynı şekilde. Fenerbahçe "yatılan takım" bile olsa bu şike organizasyonu ile ilgisiz olabilir, fakat bizzat birilerine "yatan takımın" kendisinin işin içinde olmama ihtimali mevcut değil takdir edersin ki. fener "gerçek" olarak bakarsak şu anda şikeci olduğu belli takım. en fazla dediğin şekilde "şikesi yasal olarak kanıtlanamamış" olur baggio, ama tüm temizliği de itibarı da çoktan silindi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu kadar peşin konuştuktan sonra Fenerbahçe kazara aklanırsa susup oturacak büyüklüğü göstereceğinizi zaten düşünmüyorum merak etme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 arkadaş ne çok şike sevenimiz varmış konuş konuş vir vir vir bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 19 maç resmi olarak şike yapılmış olarak resmileşti. O maçlara "yok hata yapmışız şike yokmuş" demedikleri sürece fenerbahçe şikeci. Onlarda hata yaptılarsa bilemem. En fazla şikenin fenerle bağlantısını kanıtlayamazlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aynen. millet zaten istediğini düşünüyor. ne temizliğinden bahsediyorsun rewendor. aklansa bile senin gözünde şikeci zaten lol. cidden komik oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 kanıtlanan futbolcuların lisansları iptal edilmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 la emenike suçlu bulunursa o ne olcak onu merak ediyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 öyle olacak zaten, kanıtlar belirlensin biz şikecileri affetmeyiz, ömür boyu men cezası veririz diyordu Platini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 sanırm iptal edilmiyor lisans. gökdeniz karadenizin lisans iptal edilmemisti diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar