RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fistan said: fener bank asyaya düşerse kadıköyde yenilmezlik 11 yıla çıkıyor direk sdfsd Berabere kaldık diye sevinemezsinizde. sooo loooong young boysss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ershut said: bazı fenerliler neden bı b.k yendıgını kabul edıp af dılıceklerı yerde AFFET AGAM POHUNU YİYEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ershut said: bazı fenerliler (bknz:Fistan mıydı neydı la) neden bı b.k yendıgını kabul edıp af dılıceklerı yerde hala butun antıpatılerı uzerlerıne cekıolar? anlamıorm abi. kaç yaşlarında bunlar? okumaları yok mu? okuması olmayan adam nası 10k post kasmıs? anlamıorm... FONORBOHCO COMHOROYOTO ON SOPOR BOZOZ! evet. peki.noldu bastırılmış ezilmişlikleriniz su yüzüne mi çıktı. Ayrıca sen kimsin ki af dileyecekmiş mişim? şikeci takıma yenildiniz zaa gibi basit bişey söylediğimizde bile saçmalamaya başlıyorsunuz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iyi ki bir young boys varmış be. ne trömsöler malmöler geldi geçti bu ülkeden ^^ uefa kupası diyince çıkartmayı biliyorsunuz, bunları da çıkartsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fener bank asyaya duserse turkiye kupasini alir bu sefer. totem olur artik, her 30 yilda bir duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Holy said: Fenerbahçe küme düşerse türk futbolu 30 yıl geri gider. http://i289.photobucket.com/albums/ll216/Tails214/happy-face-770659.png?t=1242066269 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 arkadaşalr herkesi feykini bırakıp gerçek acc.leri ile mesaj atmaya devet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 RaidenXelRu said: Fistan said: fener bank asyaya düşerse kadıköyde yenilmezlik 11 yıla çıkıyor direk sdfsd Berabere kaldık diye sevinemezsinizde. sooo loooong young boysssrerere rarara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 @mokoko 19 kişinin tutuklanması kanıt olmadan garip olmus cıdden. değilmi? @fistan aglama melis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fenerbahçe küme düşerse hiçbişey olmaz Türkiye ligine falan. Milli takımda zarar görmez. Aynı şey Galatasaray için de geçerli, Beşiktaş için de. Bu üç takımdan herhangi ikisi 1. ligde devam ederken 3.'nün düşmesi hiç bi anlam ifade etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yargı süreci bitene kadar herkes suçsuzdur ama :( hüseyin üzmez bile sokakta geziyor bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hüseyin üzmezle aynı kefeye koymayakta bu şike yapanları. benım bıle gonlum el vermez ona. sdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ershut said: @mokoko 19 kişinin tutuklanması kanıt olmadan garip olmus cıdden. değilmi? @fistan aglama melis. kanıt yok demedim ama tabi önce okumayı öğrenmek lazım. kanıtlanmış bişi yok dedim. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ershut said: @mokoko 19 kişinin tutuklanması kanıt olmadan garip olmus cıdden. değilmi? @fistan aglama melis.ahah ne ağlaması. cevap veremeyince devreler yandı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 THARKAS said: assagida yazdigim hersey tamamen hayal urunu arkadaslar. hepsini gotumden uyduruyorum. dogruluk payi hic yok senaryo olarak yaziyorum. ------------------------------ Oncelikle yorum katmadan direk savcilik muhabbetini kisaca ozetliyorum. 1-iceri girmisler savci ile 2 dakika muhabbet sonra savci davanin sureci hakkinda bilgi vermis burdan ciktiktan sonra emniyete gidip istedikleri delilleri federasyonun 3 yetkilisine verebilecegini(ki normalde yasakmis delilleri disardan birileriyle paylasmak) soylemis. Emniyet genel mudurunden delilleri alip bu hafta karari aciklayacaklar. 2-uefa hicbirsekilde karismiyor ne tff un verecegi karar neyse kabul ediyorlar. senez erzik in buyuk payi var bu olayda. 3-fenerliler dahil butun herkes yoneticiler falan sampiyonluk gitsin ama kume dusurulmesine razilar. ama mumkun degil bu olay. 4-mahmut ozgener iki gundur durmadan tff yi ariyormus halen yonetimde olan abileri durum hakkinda sorular soruyormus ekstra bir ilgi ile. basta merak ediyor falan demis oradaki abimiz sonradan iceri alininca killanmis herkez.:) 5-iki ihtimal varmis ya fener sampiyon kalir hicbir ceza almazmis yada kume dusermis. arasi yokmus mumkun degilmis.fenerin sampiyon kalmasi icin bu sekip haric (menejerlik sirketi var cunku) diger yoneticilerin ki bunlar azizle ilhan oluyor su anda aklanmasi gerekiyor. bunun icinde diger adamlarin sucu komple ustune almasi gerekiyor. Buna ragmen ilhan eksioglunun kurtarmasi zor gorunuyor cunku icinde oldugu kayitlar varmis ,aziz yildirimin sanilanin aksine dahil oldugu telefon konusmasi falan yokmus.( ne kadar dogru bilemiyorum bana inandirici gelmedi gazatelerde cikan onca haberden sonra) dolayisilya aziz kurtarsa bile ki insallah kurtarir baska sebeplerden ilhan icerde kaldigi an gecmis olsun fenerbahce. 6- savcilar ve emniyet yuzde yuz kararlilar geri adim atmiyacaklar cok onceden planlanmis siyasi sebepleri olan bir olay bu. operasyon lig bitmeden bir hafta once yapiliyormus normalde secime denk geldigi icin yapmayivermisler nedense. simdi uydurabildiklerim bu kadar aklima geldikce birseyler daha sikarim. bazi yerleri kirpmam gerekiyordu nolur nolmaz. ama bilinki oyle temiz futbol olayi falan hikaye. Şimdi bende şöyle diyim bizzat dayımın ağzından çıktı işleri dolayısıyla ailecek olarakta görüşüyorlar aziz yıldırım vs. Aziz Yıldırım'ın hapise girip girmemesi hakkında sordum. Aziz Yıldırımı hapse atamazlar dedi öncelikle Para cezasına çevrilir dedi. e 12 yıl fln diolar dedim. artık 5 milyon olur 10 milyon olur bi şekilde tazminat ödenir çıkar dedi onunda yolu bulunamıyorsa "Bİ ŞEKİLDE" halledilir o 1 ay göstermelik durur çıkar dedi. Fenerbahçe'nin aklanma durumu varmı dedim. İmkansız gibi birşey dedi Küme düşürülücek o zaman dedim. Orda olay dışardan gözüktüğü kadar kolay değil. Hani maksimum bi küme düşme kararı alınır tahkim ligde tutar - puanla başkatır fln dedi (milan gibi) Dayısını anlattı biraz Faruk Yalçın'ı adam tahmin ettiğim üstünde bi adammış yani bazı şeylere şok oldum Sonra neden bu yapıldı olayına getirdim konuyu. Avrupa birliği müzakere evresinde türkiyedeki yolsuzlukların fln düzeltilmesi gibi bir sürecemi ne giriyor o esnada hatta gümrükleri fln basmışlar baya bi iş dönmüş bunuda onun kapsamında görüyor bide o Fenerbahçe dergisindeki Son Kale yazısına karşı bi gövde gösterisi diyor (ha şunuda belirtiyim dindar mindar değildirde ağır akplidir) Ama tamamen siyası olduğunu söyledi. Murat Ülker olayınıda sordum Fenerbahçeye giren paranın bi çoğunu karşılıo zaten adam hani okadar basın önünde olmak istese şimdiye kadar çoktan olurdu dedi. kesin bişey demedi ama sanmıyorum dedi o olayada. Tamamen kendi yorumudr tabi duyumlarıda vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Holy said: Yargı süreci bitene kadar herkes suçsuzdur ama :( hüseyin üzmez bile sokakta geziyor bak. valla futbol hukukunda öyle değilmiş. federasyon gecikmeden fenerbahçe ve diğer takımlar için karar verecek anlaşılan. yargı süreci şahıslara bakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 siz dua edin aziz kalsın başta cemaat tarafından ele geçirilmiş bir FB'nin önünde kimse duramaz çünkü =) lakin çok merakla bekliyorum hala şike olayının cidden açıkça belli oldugu belgeleri,kanıtları,tabi varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ershut said: @mokoko 19 kişinin tutuklanması kanıt olmadan garip olmus cıdden. değilmi? @fistan aglama melis. adamlar kanıt olmadan koca oruduy tutukladı, bi takımı mı alamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DoGMeaT said: siz dua edin aziz kalsın başta cemaat tarafından ele geçirilmiş bir FB'nin önünde kimse duramaz çünkü =) şu da çok doğru. ülkerFB %100 şampiyon olacaktır, basarım uzun vadeli evi arabayı satıp eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 rahatsiz said: Holy said: Yargı süreci bitene kadar herkes suçsuzdur ama :( hüseyin üzmez bile sokakta geziyor bak. valla futbol hukukunda öyle değilmiş. federasyon gecikmeden fenerbahçe ve diğer takımlar için karar verecek anlaşılan. yargı süreci şahıslara bakacak.Federasyonun da cebine 3-5 bir şeyler koyarız zaten ;) Zaten bizim çocuk, ekmek yediği yere nankörlük etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 goldbären said: DoGMeaT said: siz dua edin aziz kalsın başta cemaat tarafından ele geçirilmiş bir FB'nin önünde kimse duramaz çünkü =) şu da çok doğru. ülkerFB %100 şampiyon olacaktır, basarım uzun vadeli evi arabayı satıp eheh aga GS de cemaat tarafından ele geçirilmişti, ne oldu? Şimdi neredeyiz? En kötü 4-5 sene kalırlar sonra ilerler her zaman yaptıkları gibi bir de ortada net kanıt varsa küme düşmeme gibi bir durum olamaz yani, kasmayın. Tahkim de kurtarmaz. Kurtarırsa da şu ülkede daha futbol izlenmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fener hisseleri ne durumda , aslında bu kadar düşmüşken almakmı lazım acaba, düşmezde ligde kalırsa o hisseler eski haline fırlar zengin olurmuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mokoko said: kanıt yok demedim ama tabi önce okumayı öğrenmek lazım. kanıtlanmış bişi yok dedim. typo kanıtlanmıs bısı olmadan 19 kısının tutuklanması garıp dııl ozman? @fistan Fistan said: şike ile suclanan bir takımdan, aynı sezonda kendi evinde hemde yeni stadında ilk maglubiyetini almış bir takımın taraftarı nasıl sussun xD bayram etmeleri normal.bastırılmış çaresizliklerini açığa çıkarmaları onlarında hakkı elbet. doktugun goz yaslarından topic ıslanmıs. bırak allasen. daha kesın vardır bı suru bıseyınde vaktım yok kasamadım postlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben onu dedim dalga geçtiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar