Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 cavanagh said: lol adnan-selçuk-gökmen üçlüsünün bu başlıkta akması lazım aslında sdfs abi harrykewell tam tatile gidecek zamanı buldu yaa, o lazımdı buraya offff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 içi içini yiyordur, wot'la döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Rewendor said: cavanagh said: lol adnan-selçuk-gökmen üçlüsünün bu başlıkta akması lazım aslında sdfs abi harrykewell tam tatile gidecek zamanı buldu yaa, o lazımdı buraya offff :(ulan bende ne eksik diyorum :( pzero da yok ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 THARKAS bombalayacak eve donunce fgdhjhgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 valla beni kimsenin rantı bağlamaz, yaptılarsa cezalarını çeksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Hakim : O kadar şike yaptınız, neden türkiye kupasını almak için yapmadınız? -Aziz Yıldırım : O zaman çok belli olurdu biryerde gördüm koyayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kanal d haberi izledim şimdi yıldız tv'den. hakkaten bütün haberi buna ayırmış adamlar. erman toroğlu falan da yardırmış. he bide dünkü gevşek adam kanal d muhabiriymiş galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yeni espiri geldi listeyi güncelleyeyim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 eski başlık daha iyiyid ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 THARKAS said: 12 gibin donerim eve olaylar anormal boyutta sahsen aziz yildirimin kurtarmasini istemeye basladim. Hazirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu ne lan http://www.sikebahce.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 oha kedi sarı olsa direk garfield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tharkasın olayı ne bişey mi açıklayacak?bide aziz yıldıram ne oldu şimdi serbest mi bırakıldı 2 gündür internetim vs yok dünyayla iletişimin sıfırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 "hafif kilo bayanlar"ı "hafif kilolu bayanlar" diye okudum, bir dumur ve kahkaha geldi aniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hastanede aziz yildirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abi o link çok fena yanlız... Ayrıca sitenin başlığı da... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masquerade said: bu ne lan http://www.sikebahce.org/ benden önce davranmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masquerade said: bu ne lan http://www.sikebahce.org/ bunu yazmaya gelmiştim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esnaf said: oha kedi sarı olsa direk garfield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 said: Ömer Çavuşoğlu : Yasa yeni çıktığı için geçiş dönemi olması lazım, insanların bazı alışkanlıkları olabilir... Ömer Çavuşoğlu : Aziz Yıldırım şike yaptıysa kulubü için yapmıştır ne var bunda ? Lube Ayar : Bu takım 2 kere travma yasadı, 3.sünü yasamak istememiş olabilir. Bu yüzden bu yola başvurmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Tharkas nerde abi. Tenekeadam said: said: Ömer Çavuşoğlu : Yasa yeni çıktığı için geçiş dönemi olması lazım, insanların bazı alışkanlıkları olabilir... Ömer Çavuşoğlu : Aziz Yıldırım şike yaptıysa kulubü için yapmıştır ne var bunda ? Lube Ayar : Bu takım 2 kere travma yasadı, 3.sünü yasamak istememiş olabilir. Bu yüzden bu yola başvurmuş olabilir. Bu ne korkunç bir diyalog ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 negzel kafalar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Selçuk Yula falan neyse de bu adam bir zamanlar FB başkanıymış ya, olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 adamınız gol dedi diycekler sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu işin sonu karakolde biter diyecem ama....(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar