Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 cavanagh said: lol adnan-selçuk-gökmen üçlüsünün bu başlıkta akması lazım aslında sdfs abi harrykewell tam tatile gidecek zamanı buldu yaa, o lazımdı buraya offff :(
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 içi içini yiyordur, wot'la döner
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Rewendor said: cavanagh said: lol adnan-selçuk-gökmen üçlüsünün bu başlıkta akması lazım aslında sdfs abi harrykewell tam tatile gidecek zamanı buldu yaa, o lazımdı buraya offff :(ulan bende ne eksik diyorum :( pzero da yok ortalıkta
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 THARKAS bombalayacak eve donunce fgdhjhgf.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 valla beni kimsenin rantı bağlamaz, yaptılarsa cezalarını çeksinler
boone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Hakim : O kadar şike yaptınız, neden türkiye kupasını almak için yapmadınız? -Aziz Yıldırım : O zaman çok belli olurdu biryerde gördüm koyayım dedim
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kanal d haberi izledim şimdi yıldız tv'den. hakkaten bütün haberi buna ayırmış adamlar. erman toroğlu falan da yardırmış. he bide dünkü gevşek adam kanal d muhabiriymiş galiba :)
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yeni espiri geldi listeyi güncelleyeyim bi ara
mono Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 THARKAS said: 12 gibin donerim eve olaylar anormal boyutta sahsen aziz yildirimin kurtarmasini istemeye basladim. Hazirim.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu ne lan http://www.sikebahce.org/
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tharkasın olayı ne bişey mi açıklayacak?bide aziz yıldıram ne oldu şimdi serbest mi bırakıldı 2 gündür internetim vs yok dünyayla iletişimin sıfırdı.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 "hafif kilo bayanlar"ı "hafif kilolu bayanlar" diye okudum, bir dumur ve kahkaha geldi aniden
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abi o link çok fena yanlız... Ayrıca sitenin başlığı da... :S
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masquerade said: bu ne lan http://www.sikebahce.org/ benden önce davranmışlar :)
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masquerade said: bu ne lan http://www.sikebahce.org/ bunu yazmaya gelmiştim. =)
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esnaf said: oha kedi sarı olsa direk garfield
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 said: Ömer Çavuşoğlu : Yasa yeni çıktığı için geçiş dönemi olması lazım, insanların bazı alışkanlıkları olabilir... Ömer Çavuşoğlu : Aziz Yıldırım şike yaptıysa kulubü için yapmıştır ne var bunda ? Lube Ayar : Bu takım 2 kere travma yasadı, 3.sünü yasamak istememiş olabilir. Bu yüzden bu yola başvurmuş olabilir.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Tharkas nerde abi. Tenekeadam said: said: Ömer Çavuşoğlu : Yasa yeni çıktığı için geçiş dönemi olması lazım, insanların bazı alışkanlıkları olabilir... Ömer Çavuşoğlu : Aziz Yıldırım şike yaptıysa kulubü için yapmıştır ne var bunda ? Lube Ayar : Bu takım 2 kere travma yasadı, 3.sünü yasamak istememiş olabilir. Bu yüzden bu yola başvurmuş olabilir. Bu ne korkunç bir diyalog ya.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Selçuk Yula falan neyse de bu adam bir zamanlar FB başkanıymış ya, olacak iş değil.
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu işin sonu karakolde biter diyecem ama....(:P)
Öne çıkan mesajlar