Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masquerade said: khala said: Ulan şu arkasokakı felan görünce bacyoya şükrediyorum. Hiç sevmem bacyoyu, genelde hiç anlaşamayız da şurda en aklı selim fenerli, hakkını vermek lazım. This. Taraftarlık başka bu başka abi, normal insan tepkileri aslında benimkiler. Arkasokak, Fistan falan harry stayla biraz. Eyvallah ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 İki sorum olacak; import neden hala banlanamadı ve bu bilmemnezinho kimin fake'i acep? Adminler, özellikle fizban ve Zegna, cevap bekliyoruz lütfen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fistan her hoşuna gitmeyen posta, "seni okuyan yok, ipleyen yok" diye takılıyo da, "yüz bin değil 20bin adam toplanmıştır en fazla" diyen Tayyip'den farksız şu an. Görmezden gelmek dellilleri yok etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 peki nilepin herşeyi biliyomuş gibi konuşması ne olacak? herşeye bi açıklaması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 olm Aziz suçluluğu kanıtlanana kadar masumsa ben de şu konuda haksızlığım kanıtlanana kadar haklıyım :P göreceğiz işte yarına belli olacak pek çok şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bi bildiği vardır abi sen de yaz bildiklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ayrıca eski Juventus taraftarıyım, o dönemde baya ilgilenmiştim o şike muhabbetiyle. E burada da yönetmelik benzer, UEFA'nın olaylara tavrını da biliyorum bu yüzden de illa ki düşürülecekler kanıt varsa. Bunu söyleyince her şeyi bilen biri gibi konuşmak olmuyor ki, bilinen bazı gerçeklerden sonuç çıkarmak oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Len senin ilgilendiğinin 10 atı ilgilenenler vardır fenerbahçeli.Sen sanki pembe dizi izliyormuş gibi patlamış mısırı almışın izliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 alex kalmayacak sanırım düşerse. tabi bu aklıma del piero'dan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 degerli alex in sike yorumu said: Kaptan Alex'in ''Hocamıza katılıyorum. Alnımızın teriyle kazandığımız bir şampiyonluk. Bu emeklerimizi kimse göz ardı edemez. Biz çalışmalarımızı ve antrenmanlarımızı daha önce yaptığımız gibi en iyi şekilde yapacağız. Olaylara, gelişmelere kulaklarımızı tıkayıp işimizi yapacağız'' şeklinde konuştuğu belirtildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Akhlaur said: Len senin ilgilendiğinin 10 atı ilgilenenler vardır fenerbahçeli.Sen sanki pembe dizi izliyormuş gibi patlamış mısırı almışın izliyorsun. orası ayrı, çok heyecanlıyım cezalarını çekecekler sonunda diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ya bir yandan Alex zaten jübile yapacak 2 seneye falan, macera aramayıp kalarak hepten efsane olabilir. Bir de şu yönü var ama olayın; süper ligde bile yeterince kasabımız varken ikinci ligde Alex anca 10 maça falan çıkabilir heralde, öyle bir hayat sürmek istemiyor olabilir :p Kendini yırtarak kazandırdığı şampiyonluk bu şekilde giderse kulübe kızıp ondan da gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yalnız başlık rekora koşuyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: bilmemnezinho kimin fake'i acep? baggio seni nebula zamanından tanırım eğer oysan,öyle bi aklıma geldi paticik gireyim dedim eski nick girmedi fake değilim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 GS topiği en aktifi dendi, biz de gücümüzü gösterdik işte. Üç günde GS topiğini yarıladık. !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fener topigi degil ki bu, sike topigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben çok yazayım diye teşvik aldım Fenerli arkadaşlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aynı şey? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fener topiği işte zehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: Masquerade said: khala said: Ulan şu arkasokakı felan görünce bacyoya şükrediyorum. Hiç sevmem bacyoyu, genelde hiç anlaşamayız da şurda en aklı selim fenerli, hakkını vermek lazım. This. Taraftarlık başka bu başka abi, normal insan tepkileri aslında benimkiler. Arkasokak, Fistan falan harry stayla biraz. Eyvallah ama. Farkındaysan hiçbir şey yazmadım bu başlığa. Bende beklemedeyim sonuçlara göre yorum yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 baggio övgüyü alınca hemen satmış fenerli kadroyu yalnız , gözlerden kaçmadı değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bu ikisini ne zaman övdüğümü gördünüz yav, ayıp ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 topic evrim geciriyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 adam direk isim verdi, ortmanim bunlar konustu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu şike olayı, aklı başında pati taraftarları birleştirdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar