Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

khala said:

Ulan şu arkasokakı felan görünce bacyoya şükrediyorum.
Hiç sevmem bacyoyu, genelde hiç anlaşamayız da şurda en aklı selim fenerli, hakkını vermek lazım.

This.

Taraftarlık başka bu başka abi, normal insan tepkileri aslında benimkiler. Arkasokak, Fistan falan harry stayla biraz. Eyvallah ama.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca eski Juventus taraftarıyım, o dönemde baya ilgilenmiştim o şike muhabbetiyle. E burada da yönetmelik benzer, UEFA'nın olaylara tavrını da biliyorum bu yüzden de illa ki düşürülecekler kanıt varsa. Bunu söyleyince her şeyi bilen biri gibi konuşmak olmuyor ki, bilinen bazı gerçeklerden sonuç çıkarmak oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

degerli alex in sike yorumu
said:
Kaptan Alex'in ''Hocamıza katılıyorum. Alnımızın teriyle kazandığımız bir şampiyonluk. Bu emeklerimizi kimse göz ardı edemez. Biz çalışmalarımızı ve antrenmanlarımızı daha önce yaptığımız gibi en iyi şekilde yapacağız. Olaylara, gelişmelere kulaklarımızı tıkayıp işimizi yapacağız'' şeklinde konuştuğu belirtildi
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir yandan Alex zaten jübile yapacak 2 seneye falan, macera aramayıp kalarak hepten efsane olabilir. Bir de şu yönü var ama olayın; süper ligde bile yeterince kasabımız varken ikinci ligde Alex anca 10 maça falan çıkabilir heralde, öyle bir hayat sürmek istemiyor olabilir :p Kendini yırtarak kazandırdığı şampiyonluk bu şekilde giderse kulübe kızıp ondan da gidebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Masquerade said:

khala said:

Ulan şu arkasokakı felan görünce bacyoya şükrediyorum.
Hiç sevmem bacyoyu, genelde hiç anlaşamayız da şurda en aklı selim fenerli, hakkını vermek lazım.

This.

Taraftarlık başka bu başka abi, normal insan tepkileri aslında benimkiler. Arkasokak, Fistan falan harry stayla biraz. Eyvallah ama.

Farkındaysan hiçbir şey yazmadım bu başlığa. Bende beklemedeyim sonuçlara göre yorum yapacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...