Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hahahahahah süper cevap ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masquerade said: http://i1107.hizliresim.com/2011/7/5/4370.jpg http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25187 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ahahahahahahahahahaah muhahahah yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://www3.bobiler.org/upload/all/237/tatar_ramazan_aziz_baskan_23745311587.jpg BEN BU OYUNU BOZARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 biliyodum ama bir kez daha farkettim fenerbahceden nefret ediyoruz :)) bunun nedeni aziz yildirim midir acep ? yoksa cekememe olaylari desem neyini cekemices Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fenerbahce'den Açıklama Fenerbahçe Camiası olarak, çeşitli iddiaların öne sürüldüğü, çok farklı yorumların yapıldığı ve son derece üzücü senaryolardan bahsedilen bir dönemden geçiyoruz. Futbolda şike iddialarının araştırıldığı bir soruşturmanın içerisinde Başkanımız ve Yöneticilerimizin de gözaltında olmaları, bizleri son derece üzmektedir. Ancak inancımız, en kısa zamanda gerçeklerin ortaya çıkacağı ve Camiamızın şanlı tarihine herhangi bir leke gelmeden bu süreci atlatacağımız şeklindedir. Nitekim; üzerimize leke atılmaya çalışılan maçlarda, takımımızın gösterdiği performans ve rakiplerimizin ortaya koyduğu direnç ve oyun, ortadadır. Camiamız, bugün bir kez daha büyüklüğünü herkese gösterecektir. Büyük Fenerbahçe Taraftarı, Kulübümüz Bayrağı altında toplanacak ve birlik içerisinde bu süreci atlatacaktır. Bu sürecin başından bu yana, gerek Kulübümüze gelerek gerek bize yolladıkları faks ve maillerle desteklerini gösteren taraftarlarımız, bu birlikteliğin örneğini de net bir biçimde vermiştir. Destek mesajlarından ötürü, taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. 12.Adam’ın bugün üzerine düşen tarihi görev; ’Dik durmak, yıkılmamak ve birlik içerisinde hareket etmektir.’ Büyük Fenerbahçe Camiası, her zaman olduğu gibi bugün de başı dik alnı ak bir duruş sergileyecek ve yarınlara umutla bakmaya devam edecek; Türk sporunun lokomotifi olmayı sürdürecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aziz yıldırım tek sorumlu, çünkü fenerbahçe'yi itici yapan da bizzat kendisi ve yönetimindeki adamlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 masq o ne ya ahahahaha başlığın en en güzel postu olabilir yani ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Eğer bu soruşturma kapsamında birşey olmazsa ( tmm kabul ediyorum çok düşük ihtimal ) eleştirenler bi zahmet istifa. biri çikar 35 yıldır bu anı bekliodum der pardonda tv ye cıkıp böyle bi laf sölüosun o zaman g.tn yeseydide araştırsaydın konuyu. Adamı içeri aldılar die herkez vurmaya başladı, sırtından bıçakladılar. Telefonda sesi titreyen ben miydin... Arkandayız Başkanım. imza "12" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Cacik said: Fenerbahce'den Açıklama Fenerbahçe Camiası olarak, çeşitli iddiaların öne sürüldüğü, çok farklı yorumların yapıldığı ve son derece üzücü senaryolardan bahsedilen bir dönemden geçiyoruz. Futbolda şike iddialarının araştırıldığı bir soruşturmanın içerisinde Başkanımız ve Yöneticilerimizin de gözaltında olmaları, bizleri son derece üzmektedir. Ancak inancımız, en kısa zamanda gerçeklerin ortaya çıkacağı ve Camiamızın şanlı tarihine herhangi bir leke gelmeden bu süreci atlatacağımız şeklindedir. Nitekim; üzerimize leke atılmaya çalışılan maçlarda, takımımızın gösterdiği performans ve rakiplerimizin ortaya koyduğu direnç ve oyun, ortadadır. Camiamız, bugün bir kez daha büyüklüğünü herkese gösterecektir. Büyük Fenerbahçe Taraftarı, Kulübümüz Bayrağı altında toplanacak ve birlik içerisinde bu süreci atlatacaktır. Bu sürecin başından bu yana, gerek Kulübümüze gelerek gerek bize yolladıkları faks ve maillerle desteklerini gösteren taraftarlarımız, bu birlikteliğin örneğini de net bir biçimde vermiştir. Destek mesajlarından ötürü, taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. 12.Adam’ın bugün üzerine düşen tarihi görev; ’Dik durmak, yıkılmamak ve birlik içerisinde hareket etmektir.’ Büyük Fenerbahçe Camiası, her zaman olduğu gibi bugün de başı dik alnı ak bir duruş sergileyecek ve yarınlara umutla bakmaya devam edecek; Türk sporunun lokomotifi olmayı sürdürecektir. Klübümüz hakkında verilmesi kamuoyunca düşünülen cezalar gerçeği yansıtmamaktadır diye bir açıklama yok yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu alemde en büyük eğlence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fener hep eğlence idi ama hiç bu kadar rezil olmamışlardı. taraftarın verdiği tepkiler filan normal. keşki su soruşturma büyüse diğer takımlara da sıçrasa sağlam cezalar gelse, bundan sonra burnunu çıkartmaya korksa millet. ne teşvik konuşulsa ne şike. umarım iddalar doğrudur, kanıtlar sağlamdır, diğer takımları da ilgilendiren bir şeyler vardır, soruşturma büyür. beşiktaşlı olarak sinan engin ve bağlantılarından kurtulsa takımım küme düşmeyi gayet ucuz bir karşılık olarak görürüm şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fenerin nesi eglence? her dalda şampiyon olmasmı? Walla şampiyonluklarda fblilerin yanında fbli olmayanlarında eğlendiğini görünce mutlu oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 beyler daha güzeli var http://twitpic.com/5la9pf/full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Tam şike soruşturması varken bu denirmi ya hehehe iksmen said: Fenerin nesi eglence? her dalda şampiyon olmasmı? Walla şampiyonluklarda fblilerin yanında fbli olmayanlarında eğlendiğini görünce mutlu oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aziz Yıldırım yalakası Sinan Engin ne yorum yapıyorlar acaba.Resmen her yazısında programında Aziz Yıldırım lafı eksik olmuyordu.Kendini Aziz sayesinde gündemde tutuyordu sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasira Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: Eğer bu soruşturma kapsamında birşey olmazsa ( tmm kabul ediyorum çok düşük ihtimal ) eleştirenler bi zahmet istifa. biri çikar 35 yıldır bu anı bekliodum der pardonda tv ye cıkıp böyle bi laf sölüosun o zaman g.tn yeseydide araştırsaydın konuyu. Adamı içeri aldılar die herkez vurmaya başladı, sırtından bıçakladılar. Telefonda sesi titreyen ben miydin... Arkandayız Başkanım. imza "12" senin gibiler sayesinde bu hale düştük zaten hala arkandayız diyorsun aferın. fenerbahçe sevgini aziz başkandan daha az tut aferin sana bravooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 olsanızda olmasanızda eğleniosunuz ya ondan eğlence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 takım küme düşerse düşsün kardeş, biz yarı yolda bırakmayız. biz kazansakta kaybetsekte taraftarın senle diğe bağırıdk yıllarca isterse 3. lige düşürsünler çıkmasını biliriz. Fenerbahçe bu bi bakın bakıyım Türkiyenin son 5 senedeki spor fixtürüne. Ne kdr büyükmüş görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yetişemiyorum abi yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Küçülüyor işte ne yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben fenerli olarak Galatasaryın yada Bjk nin (diğer takımlar düşebilir) küme düşmesinin istemem mesela çünkü bu futbolumuzu ciddi geri götürücektir. Anlatamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 rahatsiz said: fener hep eğlence idi ... Çok mazoşist var çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 heheh bayıldım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar