Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Copa America 2011

küheylan

Öne çıkan mesajlar

MrLevie said:

Bizde yayinci kurulus var mi?

Youtube'dan canlı yayınlanacak maçlar bu sene,

Onun dışında şu Arjanlar ne kadar ballı arkadaş, her turnuvada adamlara o kadar kolay gruplar geliyor ki ...

Brezilya'nın grup en sakatı aslında asdf Paraguay dünya kupası'nda gücünü gösterdi çok sakat takımlar,

Ekvator'u da geçen Copa America'da izledim, gerçekten sakat takımlar aslında, Venezuela biraz basit rakip ama onlarda önceki Copa America'da iyi gibilerdi.

Ama C grubu gerçekten ölüm grubu, hani takım olarak pek iyi olmasa da Şili ve Peru, bireysel yetenekleri olan bazı adamlar maç çevirebilecek durumda, Meksika ve Uruguay'dan bahsetmeye gerek bile duymuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten dünya kupasında 36 yaşında olucak artık yalan olur

Kaleci
Julio Cesar (Inter)
Victor (Gremio)

Defans
Lucio (Inter)
David Luiz (Chelsea)
Luisao (benfica)
Thiago Silva (Milan)
Daniel Alves (Barcelona)
Maicon (Inter)
Andre Santos (Fenerbahçe)
Adriano (Barcelona)

Orta saha
Ramires (Chelsea)
Lucas Leiva (Liverpool)
Sandro (Tottenham)
Elano (Santos)
Elias (Atletico Madrid)
Paulo Henrique Ganso (Santos)
Jadson (Shakhtar Donetsk)
Lucas (Sao Paulo)

Forvet
Neymar (Santos)
Robinho (Milan)
Fred (Fluminense)
Alexandre Pato (Milan)

ama şu kadroda yer bulması gerekiyo
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle hücum hattı ve orta sahanın basiretsizliğine rağmen -Arjantin'e göre- Brezilya götürür kupayı.

Fakat anlamadığım Hulk'ın olmaması, onu geçtim Brezilya'nın senelerdir doldurmaya çalıştığı hala Gilberto Silva'ya bel bağladığı bölgede sezonu mükemmel geçirmiş bir Hernanes'in kadroya alınmaması.

Resmen Ganso ve Neymar'a güveniyorlar, haliyle bu adamlar iyi turnuva geçirirse fiyatlarına bir 10 milyon euro daha eklenir
Sosyal ağlarda paylaş

TSL diyerek kesip atmayın, sadece Brezilya Liginde kendine takım bulabilen Elano bile oynarken Alex haydi haydi oynar milli takımda. Elano bence kötü mü değil, ancak Brezilya Ligi de trışkadan bir lig benim gözümde, sertlik olarak TSL'nin yarısı bile etmez. Elano milli takımda süper oynuyor veya farklı mevilerde oynuyorlar diye saldırmayın hemen ben de biliorum onu ancak Alex'e bu seneki performansından sonra şu kadroda yer bulamaması garip. Dediğim gibi Brezilya Liginden adamların çağırıldığı takımda Alex on defa oynar. Neymar vs. farklı değerlendirilmeli elbette, ama diğerleri için benim görüşüm bu yönde. Kaldı ki Alex milli takımlarda gayet iyi oynuyordu gibi kalmış aklımda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...