küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 2 Temmuz'da başlıyormuş, başlığı açılmamış. Gözden ırak olunca gönülden de ırak olmuş güzel maçlar olabilir, şu yaz boşluğunda belki iyi gider. En kötü yaz okulunda iddaa oynayıp maç takip ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Fökstör: C grubu ölüm grubu olmuş, Peru hariç her takım 1. olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Ekşi Sözlük'e Türkiye saatine göre maçlar verilmiş. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24248074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bizde yayinci kurulus var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Babam soyledi az once atv nin haber kanali a haber verecekmis maclari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 küheylan said: Ekşi Sözlük'e Türkiye saatine göre maçlar verilmiş. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24248074 yerel saate gore o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 şili akar, yazayım şimdiden kalsın kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 MrLevie said: Bizde yayinci kurulus var mi? Youtube'dan canlı yayınlanacak maçlar bu sene, Onun dışında şu Arjanlar ne kadar ballı arkadaş, her turnuvada adamlara o kadar kolay gruplar geliyor ki ... Brezilya'nın grup en sakatı aslında asdf Paraguay dünya kupası'nda gücünü gösterdi çok sakat takımlar, Ekvator'u da geçen Copa America'da izledim, gerçekten sakat takımlar aslında, Venezuela biraz basit rakip ama onlarda önceki Copa America'da iyi gibilerdi. Ama C grubu gerçekten ölüm grubu, hani takım olarak pek iyi olmasa da Şili ve Peru, bireysel yetenekleri olan bazı adamlar maç çevirebilecek durumda, Meksika ve Uruguay'dan bahsetmeye gerek bile duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Youtube a girmeyi denediniz mi bilmiyorum ama bizim bolgemize yayin yapmiyormus copaamerica sayfasi youtubeun... Kanal a haber den izlicez artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bu meksika hem NA kupasına hem de copa amerikaya katılıyor lan ne güzel iş. biz de asya kupalarına katılsak uefanın yanında adsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi kanal a da yok Arjantin maçı. Libya tartışılıyor. Yarın mı başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bu gece 3:30 a tekabül edio olması lazım bi saate göre. şöyle bişi buldum. http://www.ahaber.com.tr/Spor/2011/07/01/14-milyar-euroluk-kupa-basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 başlıyor ahaber ve hdsinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 çok bir heyecanı yok maçın ya, ama bolivia fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Alex'in olmamaması garip Brezilya'da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Sotto said: Alex'in olmamaması garip Brezilya'da...Brezilya basınıda Alex'in olması gerektiğini yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Dunga'nın takımında yer bulamadıysa bir daha zor Alex için, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ya zaten dünya kupasında 36 yaşında olucak artık yalan olur Kaleci Julio Cesar (Inter) Victor (Gremio) Defans Lucio (Inter) David Luiz (Chelsea) Luisao (benfica) Thiago Silva (Milan) Daniel Alves (Barcelona) Maicon (Inter) Andre Santos (Fenerbahçe) Adriano (Barcelona) Orta saha Ramires (Chelsea) Lucas Leiva (Liverpool) Sandro (Tottenham) Elano (Santos) Elias (Atletico Madrid) Paulo Henrique Ganso (Santos) Jadson (Shakhtar Donetsk) Lucas (Sao Paulo) Forvet Neymar (Santos) Robinho (Milan) Fred (Fluminense) Alexandre Pato (Milan) ama şu kadroda yer bulması gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Sotto said: Alex'in olmamaması garip Brezilya'da... ahahahah abi her yer tsl degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 brezilya forvet hattına bakınca bi de alexi düşünüyorum orda.. düşünüyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 copa amerika bi spor toto super lig degil. btw, mac programi. +1 ekleyin saatlere. http://2.bp.blogspot.com/-bRg-B2CQMFg/TgxZKulRgiI/AAAAAAAAUN4/S70YeT_Jxg4/s1600/23121.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Alex daha 1 ay önce açıklama yaptı "benim için milli takım defteri kapanmıştır" diye. Bu yüzden çağırılmamış da olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Özellikle hücum hattı ve orta sahanın basiretsizliğine rağmen -Arjantin'e göre- Brezilya götürür kupayı. Fakat anlamadığım Hulk'ın olmaması, onu geçtim Brezilya'nın senelerdir doldurmaya çalıştığı hala Gilberto Silva'ya bel bağladığı bölgede sezonu mükemmel geçirmiş bir Hernanes'in kadroya alınmaması. Resmen Ganso ve Neymar'a güveniyorlar, haliyle bu adamlar iyi turnuva geçirirse fiyatlarına bir 10 milyon euro daha eklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 TSL diyerek kesip atmayın, sadece Brezilya Liginde kendine takım bulabilen Elano bile oynarken Alex haydi haydi oynar milli takımda. Elano bence kötü mü değil, ancak Brezilya Ligi de trışkadan bir lig benim gözümde, sertlik olarak TSL'nin yarısı bile etmez. Elano milli takımda süper oynuyor veya farklı mevilerde oynuyorlar diye saldırmayın hemen ben de biliorum onu ancak Alex'e bu seneki performansından sonra şu kadroda yer bulamaması garip. Dediğim gibi Brezilya Liginden adamların çağırıldığı takımda Alex on defa oynar. Neymar vs. farklı değerlendirilmeli elbette, ama diğerleri için benim görüşüm bu yönde. Kaldı ki Alex milli takımlarda gayet iyi oynuyordu gibi kalmış aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Elano konusunda klasik Brezilya homesick'i diyorum ben, milli takımın bankosu ve senelerdir mükemmel performans gösteren bir adam. Fildişi maçında ayağını eline almasaydı belki Brezilya erken elenmeyecekti geçen dünya kupasında, o kadar efektifti o kadroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar