küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Abi kim bu kadın biri açıklasın bana, twitter da kime baksam takip ediyor bu kadını, şarkıcı yazar falan diyor biosunda hiç duymadım. şimdi de tv de gördüm şu acunun yetenek yarışmasındaki sevimsiz adamla evlencekmiş herhalde. Ne zaman ünlü oldu lan bu kadın?
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MKSGelmKLPk albüm çıkardı bu çıkış şarkısıydı duymuşsundur.ondan öncede köşe yazarıydı galiba saçma sapan. Şimdi de Ali Taran kanserli eşini boşayıp bunla evlenmeye kalkınca böyle her yerde adı geçiyo işte.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 direk böyle doğdu herhalde kadın.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 waruuum waruuum waruuuuuuuuuuuuum
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ali taran sevimli bi adamdı da itildim ayşe özyılmazelle evleneceğini duyunca.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sürekli insanları eleyen adam o değil miydi? boşa mı kötüledim adamı yoksa.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 oha gülben ergen'in çocuğu olmuş lan hahahah ne güzel bişi magazin programı asjfbafs
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi esas şimdi google plus'ta gördüm. benden 6yaş küçük adamın çocuğu olmuş... yere bıraksan yürür bence.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 rezil şarkıları yetmez gibi "köşeyazarı" bi de bu kadın. bir kere okudum rezaletti.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=COrSTP8OapM&feature=related nasıl istanbul kızları lan bunlar kara kara
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 özünde tatlı iddiasında bulundugunuz ali taranı gerçek hayatta tanıyan aranızda bir ben varımdır heralde. cinsin tekidir bilmeden konuşmayın. egomanyak, megaloman, herşeyi ben bilirimci bi adam. sevilmeyi sevmez, sevmeyi de bilmez. bir tek iyi yanı ise tuttuğu adamı iyi yerlere getirir her türlü maddi manevi.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 sanane abi tuttuğu derken? diye soruyosun herkesin tuttuğu kendine
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 sevdiği adamı yani. gaylik olarak değil.
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 mulgear6 said: sanane abi tuttuğu derken? diye soruyosun herkesin tuttuğu kendine Olm belki değişik zevklerim var adama tutturucam sanane
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 böyle köşe yazarlarından olmak isterdim. hayatı dilediği gibi yaşamak çok güzel olsa gerek... bugün hangi şarapı içtiğini, hangi 5 yıldızlı hotele gittiğini yazarak para kazanmak, o yeah!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Emin ol kimse okumazdı seninkileri sonra işinden olurdun =/
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 emin ol derken? merak etme pyro, ayşe özyılmazel gibi kişileri okuyan varsa bizim gibi kişilerin yazılarını da okurlar. yapacağın şey zor değil, gidip şarap iç müzik dinle sonra onları yaz.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 YA BU KADIN hiç seksi gelmiyor bana. tam bir kezban gibi.
Öne çıkan mesajlar