Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Türk halkını tembellik ve maceraperestliğe itiyor."


Spyro

Öne çıkan mesajlar

said:
Dünyaca ünlü çizer Kutlukhan Perker'in projesi olan Harakiri dergisi Muzir Neşriyat Kurulu'ndan 150 bin tl ceza aldı. Cezanın gerekçesi suydu: Harakiri dergisi "İnsanları evlilik dışı ilişkiye özendiriyor" ve "Türk halkını tembellik ve maceraperestliğe itiyor".

Gürbüz ve toraman "İleri Demokrasi"mizin güzide kurumlarından biri olan Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu'nun ceza yağdırdığı Harakiri dergisi iki sayının ardından kapanmak zorunda kaldı.

Dergi cezayı maddi olarak karsilayamayacagi için kapanıyor. Bugün derginin 3 çizeri; Mehmet Ersoy, Serhat Gürpınar ve Bahadır Boysal ve sorumlu mudur Tuncay Akgun ifade vermek üzere savcılığa gidecek.


said:
Hesaplama harikası bir yöntemle 150 bin TL de ceza kestiler. Yöntem şöyle: Tirajı alıyorlar (satışı değil, tirajı!), yüzde 40'ını en üst seviye KDV ile çarpıyorlar filan falan. Ve neticede 150 bin TL'ye ulaşıyorlar.


http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1054584&Date=30.06.2011&CategoryID=77
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kararın iptali için dava açmalılar. Bu ne lan, eğer buna prim verirlerse bunun sonu gelmez.

150 bin tl ödeyeceklerine gitsinler iki üç adam gibi avukat tutup karara karşı çıksınlar. Karar çok keyfi, rahat düşürülebilir hatta karşı dava açılabilir.

Ya bu horozu horozlandırmayacaksın, ya da horozu bırakıp bu diyardan gideceksin aga.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gençlerimizin, çocuklarımızın etik ve ahlak anlayışını korumak, onları evlilik dışı ilişki sapkınlığından uzak tutmak, Türk aile değerlerini örf ve adetlerini yaşatarak çocuklarımınız yozlaşmış amerikan ve avrupa kültüründen uzak kültürel değerlere sahip çıkan bir nesil olarak yetişmesini sağlamak devletimizin en asli görevlerindendir. devlet, aile ve çevrelerin sorumsuzluğuyla gençlerimizin eline geçen bu tür sapkın dergileri engellemeli, çocuklarımızı düzgün, etik ve terbiyeli yayınlarla onlara pırıl pırıl bir gelecek sunmalıdır. bu açıdan gençlerimiz, yani ülkemizin geleceği için alınmış bu kararı sorgulamak gafletinde bulunmaktan kaçınılmalıdır.

[spo]-Napolyonn[/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"İnsanları evlilik dışı ilişkiye özendiriyor" ve "Türk halkını tembellik ve maceraperestliğe itiyor".

bu sebeplerin hangisi yasal olarak suç?
evlilik dışı yaşamak mı?
tembel ve maceraperest olmak mı?

ama ülkede ileri demokrasi var demi hiç kimsenin özgürlüğününe karışmıyoruz.
cafcaf'ı evimde çöpe bile atmam o kadar değersiz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dayattıkları evlenerek ilişki yaşamak bile değil

abilerine açarsın "artık evlenmek hayırlı bir yuva kurmak istiyorum" dersin ki YETER KUDURDUM ARTIK anlamına gelir. abiler ablalarla görüşür, ablalar kızlarla görüşür, hayırlı bir iş için kızlardan biri seçilir maksimum iki buluşmada yüzük takarsınız. bu duruma bile o kadar sevinirsiniz ki ülke şahlansın islamiyet yayılsın diye daha bi şevkle çalışırsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...