CerenBieber Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 iyisabahlar arklar burası kedi sitesi qaliba benim acil yardıma ihtiyacım var sanırsam kedim evden kaçtı, annem balkon camını açık bırakıp uyumuş, şimdi su içmeye kalktım kedimi seviyim bide dedim ama kedimi hiç biyerde bulamıyorum off napcam ben babam 14. yaş qünüm diye doqumqunu hediyesi almıstı onu BaNa yha sizce kediler nereye qiderler lütfen yardımcı olun, kesin çıkms camdan yha of qeri qelir mi sizce yha bi köpek saldırmasın bare yha daha minicik o :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yha off bu coq qötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bu kadar başarısız bir fake kolay gelmez. Değerlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 coq uzuldum cerecencim :( kapiyi falan acik biraq belqki geri gelir yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sokak kedileri kütür kütür yiyolardır onu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Sabah simidi gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CerenBieber Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Laorx said: sokak kedileri kütür kütür yiyolardır onu şimdi. sisden yardım istiyende kabahat saten yha nası aqlıyorum suan biliyonus mu yha köpekler onu yersee diye! ama duyqu yoq anlasılan sisde, evcil hayvan sitesi sandım ben burayı ama deqil sanırım. en asından evcil deqil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 CerenBieber said: Laorx said: sokak kedileri kütür kütür yiyolardır onu şimdi. sisden yardım istiyende kabahat saten yha nası aqlıyorum suan biliyonus mu yha köpekler onu yersee diye! ama duyqu yoq anlasılan sisde, evcil hayvan sitesi sandım ben burayı ama deqil sanırım. en asından evcil deqil ;) http://forum.paticik.com/thumbnails/a50/e7a/88b/bd2/00f/78d/0e8/2fb/aa3/4df/d4_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 gay forumu burası bacım yanlış gelmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/12b/be4/8b9/3f0/eae/efb/a25/def/b22/73e/2a_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CerenBieber Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Revangelis said: gay forumu burası bacım yanlış gelmişsin daha iyi en asından zararınıs dokunmas bana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ah buradan yazınca hamile kalıyodun di mi zararımız olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 senin kediyi akşam simidi gibi, erik gibi kütür kütür yemişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CerenBieber Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 size çok laflar söylerdim ama önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söleyene bakarım adam mı diye, ayıq oLun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 of of of, liseli kız rp'si, çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 g'leri q yazmak, ergen tiki kız rp'si yapmak için yeterli değil ama. baya türkçe karakter kullanıyosun çünkü, ş,ç falan. sonuç: aşırı başarısızsın, eğlenmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 CerenBieber said: size çok laflar söylerdim ama önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söleyene bakarım adam mı diye, ayıq oLun ;) SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR ANCAK HER BİR LAFA DENİLECEK CEVABIM VAR AMA LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİRDE ADAMA BAKARIM ADAM MI DİYE!!1 Bu bir savaştır Ceren ve benim de bu savaş filmindeki rolüm sakat sinektir. Tabii, bir sonraki rolüm Robin Hood. Halkın sözcüsü, idolü olacağım! Face to face görüşelim Ceren. Ben sakat bir sineğim ve überseksüelim. Atatürk ne demiş `Yurtta sulh, barışta sulh`. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 çok sakat var, çok. Im aut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 nileppezdel said: ah buradan yazınca hamile kalıyodun di mi zararımız olsa asfhausfhuahf bu arada; http://www.popiler.org/users/c78598b9-bcb5-4cd2-9d1c-573af6746cd2/popi_images/63715ac5-e309-412f-b34c-db89a06ae801_c2538.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Açacağın başlığıda gireceğin yorumuda okuduğun okuluda........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 kedin bende. bul beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 kediniz kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 şey neydi bi tane de kavga ederken "aptallarla tartışma çünkü önce seviyelerine çekerler sonra tecrübeleriyle yenerler" diyen kız vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yastığın altında bıçakla uyurken boğazını kesip ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar