RRa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 dl linki verildi mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 RRa said: dl linki verildi mi ki? evet üstteki linkten ediliyo login olup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 mail filan gelmedi de şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Login olup,beta teti kabul ediyorum dedikten sonra..Client ekranı çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 evet gördüm güzel 512kb bağlantısı olan bile indirir cuma gününe kadar. tam kadro betada yer alabilecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Benim anlamadığım yukarıda verilen linke tıkladım, sonra adımları izledim ve ondan sonra mailime evet kabul edildiniz mesajı geldi. sonra download etmeye başladım. Şimdilik normal görünüyor ama benim bildiğim de invite gelmesi gerekmiyor muydu önce? Bir an fake site falan diye de şüphelenmedim değil hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 aynen benim de öyle oldu ama pek fake e benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Aynen bende de öyle oldu..Bu arada security questions ları belirlemeyi unutmayın.Yoksa Login olunamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Evet sec questionların 5 tanesini cevaplayıpsave etmezseniz downloada izin vermiyor. Bu arada ilk bölüm bitti, 12 küsürlük download başladı bile. 800-900 kb hızla iniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ne güzel bir bağlantı hızın var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sith kültürü? aga ben cok uzagim su olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 kimler kimler geçmedi ki karanlık tarafa.. ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 RRa said: 512kb bağlantısı olan... Deniz'in bağlantısı 33.600 bildiğim kadarıyla. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 oyunu indiremeyenler denizden cd isteyin o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Uff ışık hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 DA2019 said: RRa said: 512kb bağlantısı olan... Deniz'in bağlantısı 33.600 bildiğim kadarıyla. :P görüştüğümüz an kafa atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bizim guild niye deploy olamıyor?! 3 preorder var sadece.1 tane kalmış...ben girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 8 den fazla alan oldu ama gamercards halen göndermedi birde offgamersdan alanlarda da başka bir problem çıktı. sende preorderli gözükmüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 guild e üye oldugu mkulolanıcı panelimde pre-order gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oyunun cıkısına dogru artar sayı.Bildigim baya bi gelecek insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 site durmuyor ki yerinde millet kod girsin :) bide yeni error başladı girilen kodlara zaten girildi diyip duruyor millet kanser olacak şu swtoru oynayana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ohh Hayırlı olsun Deploy olmusuk.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Hadi hayırlı olsun,bu arada cuma akşamı giriş mailim geldi,sizde durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 geldi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mert ve tüm diğer arkadaşlara başarılar dilerim yeni oyunlarında. Umarım bir gün gene bir yerlerde kesişir yolumuz. Karanlık sizinle olsun. Sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar