Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R.I.P - Sith Empire Guild

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
draedan said:

Gladmir said:

Sene 2004 de ne isek oyuz hala, senelere meydan okuyoruz.

yas 35 olmus , ama hedefler ve davranıslar halen 15 yasta kalmis bazılarında...

"Oyun" oynamanin bir hedefi, amaci ve nihai sonucu oldugunu dusunuyorsan vay haline. Blackrose a da +1.
Mesaj tarihi:
ben mevzuyu anlamadım aslında :p
oyun içi bi problem mi oldu da burda üstü örtülü ilerliyor diye şüphelenmeye başladım :)

hafiften bir yumuşatayım dedim ama pek mümkün görünmüyor ^_-
Mesaj tarihi:
yok blackrose, ben aslinda kendisinin yazisini quote ladim ama onunla yakindan uzaktan alakasi yok, uzerine mi alindi bilmiyorum.

oyunla hic bir alakasi da yok o da ayri konu :D
Mesaj tarihi:
draedan said:

yok blackrose, ben aslinda kendisinin yazisini quote ladim ama onunla yakindan uzaktan alakasi yok, uzerine mi alindi bilmiyorum.

oyunla hic bir alakasi da yok o da ayri konu :D

Quete layinca, essek kadar oldunuz ama hala oyun oynuyorsunuz diye anlayip rage oldum, ilgisiz alakasiz olduysa affola.
Mesaj tarihi:
Arnis said:

Ben aksamlari 2 saat gameplay icin o sirayi bekleyemiyorum.

Teamviewer kullan Enis. Hepimiz öyle yapıyoruz. Oyunu fullscreen modda unuttum, eve gidip onu halledeceğim. Fullscreende teamviewer sıkıntı oluyor. Sonra işe geri döneceğim. :(
Mesaj tarihi:
aaa ilginçmiş bu! yani işten evdeki bilgisayara girip sıraya sokuyosun önceden, eve gelinceye kadar sıra bitmiş ya da erimiş oluyo falan filan..

mıdır?

öyleyse gerçekten hepimiz öyle yapmalıyız ,en azından sıranın abardığı haftasonları :D
Mesaj tarihi:
macro ban letır felan sımdı, gerek yok

teamviewer ıle sıraya gırın ısten cıkmadan once, yeter :D oyuna gırdıkten sonra da 10 dk da bır 2 hareket ettırın. butun calısan arkadaslarımızla uyguladıgmız taktık
  • Yeni Oluştur...