escape Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 pilava şekil veriyolar etrafına yoğurt döküyolar üstünede konserve garnitür döküyolar şekl veriyolar al sna maklube. he bi de tavuk var sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 lan konu gene maklubeye gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 patinin kutsal yemeği. yemesekte bilmesekte tatmasakta o bizim makbulemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Balonu banlamasaydınız ne güzel şimdi 'dindar adamlar çok güzel uyuşturucu pazarlıgı yapıp yakalanınca bile yanlarına kar kalıyor diye kıskanıyorsunuz' diyecekti. Dedirtmediniz malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yuh be. içiciyim diyenlere kan tahlili yaptırmıyorlar mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 adamı bulcam arkadaş olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 maklube ortamlarinda yeterince yukselebilirsen bir gun sen de 50kilo esrar gorebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 şu tarz topikler açmayın abi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyosunuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 nerden bulcan olm 50 kg otu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 beyler tanıdık poşetçi var mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ulan 50 kiloda iyiymiş sadasdsa iç iç bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Red said: beyler tanıdık poşetçi var mı sdf şu dursun kenarda, sigara donla birlikte göndeririz asarsın ss yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 torbacı dememiş poşetci demiş bakkal poşeti sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 evet yanlış anlamış rasmon beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 50 kilo da bi para yapmaz ki lan sdf asıl para 50 kilo tozda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hukuk okuyan arkadaşlar varsa merak ediyorum , bu örnek teşkil edebilirmi? mesala biri 45 kilo ile yakalandı içiyorum satmıyorum dedi, bu dava örnek gösterilerek ceza almayabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 patide hukukçu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tinu said: hukuk okuyan arkadaşlar varsa merak ediyorum , bu örnek teşkil edebilirmi? mesala biri 45 kilo ile yakalandı içiyorum satmıyorum dedi, bu dava örnek gösterilerek ceza almayabilirmi? bu ülkede baklava çalan çocuk bile hapse giriyor, 45kilo esrar direk hapis cezasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Eger bu haber dogruysa; Sn. Basbakanimiz Istanbul 'un arka mahallelerinden olan Kasimpasa 'da buyumustur, Dogal olarak cevresinin bir kismi da bu kenar mahalleden gelmektedir, dolayisiyla etrafindaki insanlar arasinda bu tip kisilere rastlamak sasirtici degildir. Burada vurgulanmasi gereken, boyle bir cevrede buyumesine ragmen kendisini nasil bu kadar duzgun yetistirmis ve bugun sadece milletimizin degil tum dunyanin sevgisini kazanmis, defalarca kainatin en onemli sahsiyetleri arasinda secilmis olmasidir, bunu dusunmemiz gerekir. Yanlis hatirlamiyorsam, kendisi de, siyaseti biraktigi zaman kitap yazacagini belirtmis olup sabirsizlikla beklemekteyiz. Butun imkansizlara ornek olmasi dilegiyle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 amin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hehe hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hobaaa bu nerden cıktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bu tafir çok başarısız trol ama ya. çok belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tinu said: hukuk okuyan arkadaşlar varsa merak ediyorum , bu örnek teşkil edebilirmi? mesala biri 45 kilo ile yakalandı içiyorum satmıyorum dedi, bu dava örnek gösterilerek ceza almayabilirmi? Emsal gösterebilirsin ama kesin bir sonuç alırsın diyemem. Ortada bir hukuk açığı varsa o zaman da içtihadı birleştirme kurulu devreye girer falan filan Ama şunu örnek verebilirim yanlış hatırlamıyorsam medeni kanunumuza göre evlenen kadın kızlık soyadını evlendiği kişinin soyadını da taşıması şartıyla koruyabilir. yani adı soyadı ayşe örnek olan biri kamil mamut la evlenirse ve kızlık soyadını korumak isterse ayşe örnek mamut olarak kullanmak zorundaydı fakat bir avukat kadın bu sadece kendi soyadını kullandırtmayı başarmış ve insanlar bu davayı emsal göstererek direkt kızlık soyadlarını kullanabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 emsal gösterebilmek için bir de amcanın RTE olması lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar