escape Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 pilava şekil veriyolar etrafına yoğurt döküyolar üstünede konserve garnitür döküyolar şekl veriyolar al sna maklube. he bi de tavuk var sanırm
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 lan konu gene maklubeye gelmiş
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 patinin kutsal yemeği. yemesekte bilmesekte tatmasakta o bizim makbulemiz
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Balonu banlamasaydınız ne güzel şimdi 'dindar adamlar çok güzel uyuşturucu pazarlıgı yapıp yakalanınca bile yanlarına kar kalıyor diye kıskanıyorsunuz' diyecekti. Dedirtmediniz malesef.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yuh be. içiciyim diyenlere kan tahlili yaptırmıyorlar mı abi?
Marty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 maklube ortamlarinda yeterince yukselebilirsen bir gun sen de 50kilo esrar gorebilirsin.
escape Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 şu tarz topikler açmayın abi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyosunuz....
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ulan 50 kiloda iyiymiş sadasdsa iç iç bitmez
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Red said: beyler tanıdık poşetçi var mı sdf şu dursun kenarda, sigara donla birlikte göndeririz asarsın ss yi
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 torbacı dememiş poşetci demiş bakkal poşeti sayılmaz
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 50 kilo da bi para yapmaz ki lan sdf asıl para 50 kilo tozda
tinu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hukuk okuyan arkadaşlar varsa merak ediyorum , bu örnek teşkil edebilirmi? mesala biri 45 kilo ile yakalandı içiyorum satmıyorum dedi, bu dava örnek gösterilerek ceza almayabilirmi?
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tinu said: hukuk okuyan arkadaşlar varsa merak ediyorum , bu örnek teşkil edebilirmi? mesala biri 45 kilo ile yakalandı içiyorum satmıyorum dedi, bu dava örnek gösterilerek ceza almayabilirmi? bu ülkede baklava çalan çocuk bile hapse giriyor, 45kilo esrar direk hapis cezasıdır.
tafircan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Eger bu haber dogruysa; Sn. Basbakanimiz Istanbul 'un arka mahallelerinden olan Kasimpasa 'da buyumustur, Dogal olarak cevresinin bir kismi da bu kenar mahalleden gelmektedir, dolayisiyla etrafindaki insanlar arasinda bu tip kisilere rastlamak sasirtici degildir. Burada vurgulanmasi gereken, boyle bir cevrede buyumesine ragmen kendisini nasil bu kadar duzgun yetistirmis ve bugun sadece milletimizin degil tum dunyanin sevgisini kazanmis, defalarca kainatin en onemli sahsiyetleri arasinda secilmis olmasidir, bunu dusunmemiz gerekir. Yanlis hatirlamiyorsam, kendisi de, siyaseti biraktigi zaman kitap yazacagini belirtmis olup sabirsizlikla beklemekteyiz. Butun imkansizlara ornek olmasi dilegiyle ..
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bu tafir çok başarısız trol ama ya. çok belli ediyor.
xieon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tinu said: hukuk okuyan arkadaşlar varsa merak ediyorum , bu örnek teşkil edebilirmi? mesala biri 45 kilo ile yakalandı içiyorum satmıyorum dedi, bu dava örnek gösterilerek ceza almayabilirmi? Emsal gösterebilirsin ama kesin bir sonuç alırsın diyemem. Ortada bir hukuk açığı varsa o zaman da içtihadı birleştirme kurulu devreye girer falan filan Ama şunu örnek verebilirim yanlış hatırlamıyorsam medeni kanunumuza göre evlenen kadın kızlık soyadını evlendiği kişinin soyadını da taşıması şartıyla koruyabilir. yani adı soyadı ayşe örnek olan biri kamil mamut la evlenirse ve kızlık soyadını korumak isterse ayşe örnek mamut olarak kullanmak zorundaydı fakat bir avukat kadın bu sadece kendi soyadını kullandırtmayı başarmış ve insanlar bu davayı emsal göstererek direkt kızlık soyadlarını kullanabiliyorlar
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 emsal gösterebilmek için bir de amcanın RTE olması lazım tabi
Öne çıkan mesajlar