Anelor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 zerge karşı 4-6 hellion opening çok daha güzel bence bu arada BBQ party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 zealot vs hellbat = zealot sabunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 yenicem hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Reaperlarla dağıtıyorum ya ortalığı tam aradığım unit, dün 2 maç aldım amele tırtıklayarak kanser ediyorum. Zaten bronzeda kaynak kontrolünü sıçırtınmı karşı tarafa bi kere, bir daha toparlayamiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 pazar akşamı kapışaq qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 End game için specific bir build yok maalesef zaten opening den sonra build de olsa takip etmek çok zorlaşıyor. end game de tek bilinmesi gereken şahsi tecrübeme göre kime hangi ordu yapmanız gerektiği. end game standard ordular şöyle gibi, bydefault böyle gidince çok sıkıntı çıkmaz. TvT (Mech)Hellbat/Tank/Thor/viking/medivac (WoL'da Marine/Tank idi) TvZ (Bio)MMM + Widow Mine > biraz micro gerektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 protoss a yenile yenile golda geçtim son istatislik vaziyetleri şu: TvP 2W 12L (win'in teki oyunun başında çıktı adam öbürüde cannon rush atıyodu bunkerı dikince çıktı adam sdf) TvT 7W 3L TvZ 8W 4L yeni bi build var kafamda protoss a karşı işe yararsa zınk diye plata çıkıcam gibi hissediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 tvp dışında reaper expand en iyi build gibi şimdilik, tvp'de sevmiyorum reaper. stalker MSC harrası sıkıntı yaratır gibi geliyor. tvp'de 1/1/1 yapıyorum, duruma göre ya savunma için yada drop için bikaç mayın yapıp devamında standart mmm oyununa geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Protoss terranın kocası galiva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 tvp de hellion opening daha sonrası mech play düşünüyorum hellbat siege tank 2-3 thor viking şeklinde olur mu ki başta hellion harassla başarılı olur myum yoksa 2 WD drop falan mı yapayım napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 olmaz, boşver mech hayallerini protossa karşı. tvt/tvz'de yapabilirsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 e abi bio gidiyorum 3 tane stormda yalan oluyorum başka yolu yok mu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 e scanner sweep neyin yokmu terranda, bak abi adama, immortallar vs varsa bio+air yoksa mech. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 tossa mech die bişi yok g.tünzden element uydurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ya biri bana öğretsin şu toss a karşı oynamayı kafayı yicem artık Therru'dan bi taktik aldım bakalım onu denicem bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ghost kullanmayı öğreneceksin ve de split tabiki ha bide positioning çok önemli tabeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 positioning+kitelamak+ghost micro gerekiyor protoss death ball almak için, çok denedim macrom daha iyi ordum daha iyi diye a-move yapıp saldırmayı ama sonuç hep hüsran oldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Memphis7 said: tossa mech die bişi yok g.tünzden element uydurmayın +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi bu neo planet s in o dar koridorklarında nasıl split yapıyorsunuz ya çok dar ben direk elime alıyorum orda işte vikingler gidemiyo colossilere kdar colossi artı ht direk ölüyor ordu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 41 win 48 loss silver oldum bakalım şimdi gold mu var sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mümkün olduğunca dar alanlarda girmemeye çalışmak lazım eğer toss htlerini ayırmadan combata giriyosa htlere atcağın bi emple çok rahat edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 emp falan yalan oluyor bende adam speed upg li warp prismle gelip storm drop yapiyor her turlu yiyorum. outmacro ederbilirsem ancak o zaman sansım oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Anelor said: abi bu neo planet s in o dar koridorklarında nasıl split yapıyorsunuz ya çok dar ben direk elime alıyorum orda işte vikingler gidemiyo colossilere kdar colossi artı ht direk ölüyor ordu zaten Yandan yakalamaya çalış protoss ordularını ve vikinglerle colossusları snipe'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Memphis7 said: tossa mech die bişi yok g.tünzden element uydurmayın yok yok baya var mech, en azından masterın tepelerine kadar cillop gibi var. bence biodadan daha kolay bile oluyodu mech. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Early ve mid ortasına kadar yapabiliyorsun çok zor olmadan fakat long game'de eline verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar