Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terran için başlangıç buildleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Reaperlarla dağıtıyorum ya ortalığı tam aradığım unit, dün 2 maç aldım amele tırtıklayarak kanser ediyorum.

Zaten bronzeda kaynak kontrolünü sıçırtınmı karşı tarafa bi kere, bir daha toparlayamiolar.
Mesaj tarihi:
End game için specific bir build yok maalesef zaten opening den sonra build de olsa takip etmek çok zorlaşıyor.

end game de tek bilinmesi gereken şahsi tecrübeme göre kime hangi ordu yapmanız gerektiği.

end game standard ordular şöyle gibi, bydefault böyle gidince çok sıkıntı çıkmaz.

TvT (Mech)Hellbat/Tank/Thor/viking/medivac (WoL'da Marine/Tank idi)
TvZ (Bio)MMM + Widow Mine > biraz micro gerektiriyor
Mesaj tarihi:
protoss a yenile yenile golda geçtim son istatislik vaziyetleri şu:

TvP 2W 12L (win'in teki oyunun başında çıktı adam öbürüde cannon rush atıyodu bunkerı dikince çıktı adam sdf)
TvT 7W 3L
TvZ 8W 4L

yeni bi build var kafamda protoss a karşı işe yararsa zınk diye plata çıkıcam gibi hissediyorum :D
Mesaj tarihi:
tvp dışında reaper expand en iyi build gibi şimdilik, tvp'de sevmiyorum reaper. stalker MSC harrası sıkıntı yaratır gibi geliyor.

tvp'de 1/1/1 yapıyorum, duruma göre ya savunma için yada drop için bikaç mayın yapıp devamında standart mmm oyununa geçiyorum.
Mesaj tarihi:
tvp de hellion opening daha sonrası mech play düşünüyorum hellbat siege tank 2-3 thor viking şeklinde olur mu ki başta hellion harassla başarılı olur myum yoksa 2 WD drop falan mı yapayım napayım
Mesaj tarihi:
abi bu neo planet s in o dar koridorklarında nasıl split yapıyorsunuz ya çok dar ben direk elime alıyorum orda işte vikingler gidemiyo colossilere kdar colossi artı ht direk ölüyor ordu zaten
Mesaj tarihi:
mümkün olduğunca dar alanlarda girmemeye çalışmak lazım eğer toss htlerini ayırmadan combata giriyosa htlere atcağın bi emple çok rahat edebilirsin.
Mesaj tarihi:
emp falan yalan oluyor bende adam speed upg li warp prismle gelip storm drop yapiyor her turlu yiyorum. outmacro ederbilirsem ancak o zaman sansım oluyor
Mesaj tarihi:
Anelor said:

abi bu neo planet s in o dar koridorklarında nasıl split yapıyorsunuz ya çok dar ben direk elime alıyorum orda işte vikingler gidemiyo colossilere kdar colossi artı ht direk ölüyor ordu zaten

Yandan yakalamaya çalış protoss ordularını ve vikinglerle colossusları snipe'la.
Mesaj tarihi:
Memphis7 said:

tossa mech die bişi yok
g.tünzden element uydurmayın

yok yok baya var mech, en azından masterın tepelerine kadar cillop gibi var. bence biodadan daha kolay bile oluyodu mech.
  • Yeni Oluştur...