logtrig Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-2-serisi-kiymetini-bilecek-meraklisina-emsalsiz-2-24-bi-turbo/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 masserati iyidir sikintisi olmaz, ama bunlarin konusu var yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ismi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bir tane de "değişeni yoktur" iddiası olmayan ilan göreyim lan şu hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ölü yatırım garajına koleksiyon için almıcaksan yada ağır maserati fanboy değilsen 50 milyara git bi vw falan al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi alma bence böyle bişey.bence bmw 3.20i e46 kasa güzel araç.örnek olarak bi tane atıyorum sen araştır istersen iyice.tabi keyfine kalmış beğenirsen artık. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tertemiz-3-20-i-52958485/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 oha 21500 euro 2000 dolardan fazla vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 1) Son kullanıcısı olacaksın. 2) Ileride birak 20k euroyu, 20k tl ye satabilirsen sevin. 3) Kullanması zor bir araç oldugunu duydum. Kavraması, patinajı vs. 4) Macera arama eski bi bmw al premium araba sevdanı gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Selam, Bence çok güzel bir araç; bakmalık ve yıkamalık hatta arada cilalamalık :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 belasını arıyo arkadaş galiba :D eski, italyan ve performanslı araba satın almak? ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Gerçek krom inlet boruları <3 İtalyanlara laf eden ölsün bi zahmet sessizce. Ama evet 1. araç olarak kesinlikle alınmayacak bi araç. Yalnız bir kere kullanırsan bir daha seni maserati ya da ferrari paklar ancak, başka araca bakmazsın. Ya da almanlara geçmeden önceki lambolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Rengi çok güzel kan kırmızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 aktiftablet said: Gerçek krom inlet boruları <3 İtalyanlara laf eden ölsün bi zahmet sessizce. Ama evet 1. araç olarak kesinlikle alınmayacak bi araç. Yalnız bir kere kullanırsan bir daha seni maserati ya da ferrari paklar ancak, başka araca bakmazsın. Ya da almanlara geçmeden önceki lambolar. italyanlara lafım şöyle: birinden duymuştum; eskiden italyan arabalar için (özellikle alfa falan) "metres sahibi olmaktan farksız" diyolarmış. "güzel görünür, çok yakar, bakımı boldur, arada canı sıkılırsa kafasına göre bozulur..." diye gidiyodu bu hikaye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Selam, Böyle performanslı bir araç ile sahilyolu trafiğinde tınn tınn gitmenin mantıksızlığından yola çıkarak performanslı sürüş yaparak zevkinin çıkarılmak isteneceği fikrine kapılıyorum. Lâkin bu araçta herhangi bir elektronik pasif güvenlik elemanı bulunmadığını düşünüyorum. Ayrıca airbag de gözüme ilişmedi. Şimdi soruyorum kendime; böyle bir araç ile performanslı kullanım ne derece güvenli olur. Hele ki TR yollarında. Bundan ötürü yıkamak ve parlatmak, arada çalıştırıp gaz vermek falan daha iyi olur :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 paramecium sende hiçbişi bilmiyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 italyanlar: alfa romeo dışındakileri sevmiyorum hiç, ne maserati ne fiat, zaten lambo da alman oldu iş başvurularında bile almanca istiyor adamlar. Bir alfa. Onların da Fiat'a geçmesi yazık oldu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi almam zaten. yani deli gibi param olsa, ikinci araç olarak alırım. ama merak ettim beğenen olacak mı diye. rengi çok hoş mesela. kasası da öyle. temize de benziyor. ne zaman bu tip bir araba hoşuma gitse zaten, son kullanıcısı olacaksın, parçasını bulamazsın tipi yorumlar geliyor. acı ama gerçek heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Parçasını bulursun da İtalya'dan gelmesi hem vakit alır hem de pahalıdır. Ama bu araçlar kolay kolay bozulmaz. İtalyanların üretim kalitesi düşük derler, doğrudur, kapı kolu elinde kalır, cam açma düğmesi kırılır, vs.. Ama bunun motoru, şanzumanı taş gibidir. Zaten ilandaki araç 26binde, eğer km gerçekse, hakikaten hiçbişey olmaz yani. Küreselleşme falan derken İtalyan arabaları da diğer arabalara benzediler. Daha az yakıyolar, üretim kaliteleri de yüksek ama hiçbi cazibeleri yok. Evdeki karının aynısını niye metres olarak alayım? @roket adam : Bütün İtalyan markaları (Ferrari, Lancia, hatta iveco) Fiat grubunda bayağıdır. Lambo bitek Almanlarda. Sonuç olarak kendi başına üretim yapan yok. Lancia Delta mesela çok güzel bi araba ama, ralli efsanei Delta ile alakası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-4-serisi-siyah-inci/detay/ İçim aktı resmen, araca bak, fiyata bak. Sitede falan oturuyo olsam, park yerim olsa, alırım walla. 12bin TL al sana ikinci araç. Haftasonu uğraş dur, var mı böyle bi zevk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 aktiftablet said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-4-serisi-siyah-inci/detay/ İçim aktı resmen, araca bak, fiyata bak. Sitede falan oturuyo olsam, park yerim olsa, alırım walla. 12bin TL al sana ikinci araç. Haftasonu uğraş dur, var mı böyle bi zevk? buna da baktıydım. ama 2 serisi daha hoş duruyor, hatcback tarzı arkası falan daha hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Selam, kermit said: paramecium sende hiçbişi bilmiyosun ya Mühendislik bilmediğin yerde sallayabilme kabiliyetidir :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 özellikle inşaat mühendisliği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Selam, O konu bana yabancı, birşey diyemeyeceğim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar