Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu araç nasıl?

logtrig

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

Gerçek krom inlet boruları <3
İtalyanlara laf eden ölsün bi zahmet sessizce.

Ama evet 1. araç olarak kesinlikle alınmayacak bi araç. Yalnız bir kere kullanırsan bir daha seni maserati ya da ferrari paklar ancak, başka araca bakmazsın. Ya da almanlara geçmeden önceki lambolar.

italyanlara lafım şöyle:

birinden duymuştum; eskiden italyan arabalar için (özellikle alfa falan) "metres sahibi olmaktan farksız" diyolarmış. "güzel görünür, çok yakar, bakımı boldur, arada canı sıkılırsa kafasına göre bozulur..." diye gidiyodu bu hikaye :D
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Böyle performanslı bir araç ile sahilyolu trafiğinde tınn tınn gitmenin mantıksızlığından yola çıkarak performanslı sürüş yaparak zevkinin çıkarılmak isteneceği fikrine kapılıyorum. Lâkin bu araçta herhangi bir elektronik pasif güvenlik elemanı bulunmadığını düşünüyorum. Ayrıca airbag de gözüme ilişmedi. Şimdi soruyorum kendime; böyle bir araç ile performanslı kullanım ne derece güvenli olur. Hele ki TR yollarında.

Bundan ötürü yıkamak ve parlatmak, arada çalıştırıp gaz vermek falan daha iyi olur :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi almam zaten. yani deli gibi param olsa, ikinci araç olarak alırım. ama merak ettim beğenen olacak mı diye. rengi çok hoş mesela. kasası da öyle. temize de benziyor.
ne zaman bu tip bir araba hoşuma gitse zaten, son kullanıcısı olacaksın, parçasını bulamazsın tipi yorumlar geliyor.
acı ama gerçek heralde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Parçasını bulursun da İtalya'dan gelmesi hem vakit alır hem de pahalıdır.
Ama bu araçlar kolay kolay bozulmaz. İtalyanların üretim kalitesi düşük derler, doğrudur, kapı kolu elinde kalır, cam açma düğmesi kırılır, vs.. Ama bunun motoru, şanzumanı taş gibidir. Zaten ilandaki araç 26binde, eğer km gerçekse, hakikaten hiçbişey olmaz yani.

Küreselleşme falan derken İtalyan arabaları da diğer arabalara benzediler. Daha az yakıyolar, üretim kaliteleri de yüksek ama hiçbi cazibeleri yok. Evdeki karının aynısını niye metres olarak alayım?

@roket adam : Bütün İtalyan markaları (Ferrari, Lancia, hatta iveco) Fiat grubunda bayağıdır. Lambo bitek Almanlarda. Sonuç olarak kendi başına üretim yapan yok. Lancia Delta mesela çok güzel bi araba ama, ralli efsanei Delta ile alakası var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-4-serisi-siyah-inci/detay/

İçim aktı resmen, araca bak, fiyata bak. Sitede falan oturuyo olsam, park yerim olsa, alırım walla. 12bin TL al sana ikinci araç. Haftasonu uğraş dur, var mı böyle bi zevk?

buna da baktıydım. ama 2 serisi daha hoş duruyor, hatcback tarzı arkası falan daha hoş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...