wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Son davet ettiğim arkadaş falan giremedi olaya aceba bugdı da fixlediler mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 şimdilik musluğu kapadılar. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 df said: şimdilik musluğu kapadılar. =)saol geldi davetye ama aktive olmuo yarın denemek lazım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 davetiye olursa çok sevinirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 maili yollarsan atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 var mı davetiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 DAVETİYE TOPİĞİ BU DEĞİL SEVGİLİ ARKADAŞLAR OKUMANIZ YAZMANIZ YOK MU ZATEN KAPATILDI ALIMLAR FAKİRLER GİREMEYECEK AYRICA ÇOKTAN MAINSTREAM OLDU İÇERİSİ AMELE DOLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Alttaki topiği görmemişim. Okdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hangout çok iyiymiş. davet fln gerekmiyor bu arada arkadaşların konuşurken bodoslama araya dalabiliyorsun =) o sırada kimin konuştuğunu algılıyor ve büyük ekrana o kişinin görüntüyü getiriyor. hoşuma gitti. yakında kulüp fln tarzı şeyler bile oluşabilir. kitap kulübü vs gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 FAYT KLAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 df said: video chat özelliği çok iyi. comment olayı daha güzel. (edit fln var) notification olayı daha güzel. resim ekleme fln daha güzel. privacy ayarları daha güzel. gtalk olayı facebook chat'ten daha güzel. circle sayesinde stream'de filtreleme çok güzel. video fln eklerken dahili olarak youtube search fln yapabiliyoruz. profil resimine tıklayınca direkt orada değişmesi fln da kolaylık olmuş. bence ilk aşamada yeterince güzellik var. eksikleri tabiki olacak ama zamanla çok daha fazla özellik eklenir. bence gideri var. aynen facebooku deviricek veya en azından rekabet edicek bişey varso o da bu olcaktır bence. gmaille ve google web ile entegre olması yeter zaten resmi olarak açılınca facebooku kapamayı bile düşünüyorum şu anda... Google FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ben google'ın kaybettiği tek nokta, herşeyde google adını kullanması veya google.com alan adı icinde yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Buna app lazım. Yaparlarsa olur, yoksa yine kimse kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Bu niye olumsuz bi özellik? 4evera diyorum, google alan adı yani. Bide app var şu anda android için, fena diil kullanışlı bişey. Iphonea daha gelmemeiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ben indiremiyorum, .apk dosyasi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ota boka app yapılıyor buna çıkmama gibi ihtimali yok zaten =) 100 tane çıkar. 1-2 ay geçsin bütün eksikilkleri gider bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Telefonu rootlayın sonra market enabler kurun, tr de şimdilik yok. Root için galaxy s2 başlığında kanuninin postu var ona bakabilirsiniz. Şu topikte 18. defa yazıyorum ama napalım 19u da yazarız. App var arkadaşlar, ama bize yok. Market enabler lazım. APP VAR. ÇIKTI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 CIKTI MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 4Ever said: Ben google'ın kaybettiği tek nokta, herşeyde google adını kullanması veya google.com alan adı icinde yapması. tek çatı altında toplaması güzel bişey bence adamın onlarca servisi var hepsine ayrı ayrı isimler üretmesi çok karıştırırdı işi mesela haritaya bakmak istediğin zaman aklına harita gelir ona şimdi google harita yerine zakutan falan deseydi diğer sevislere de böle farklı isimler verseydi bu kadar kullanılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 4Ever said: Ben google'ın kaybettiği tek nokta, herşeyde google adını kullanması veya google.com alan adı icinde yapması. ben de böyle düşünüyorum ya yani memleketlimi düşünün bi, adam dabılyu dabılyu dabılyu nokta... diye girecek yani. plus.google.com a gir derseniz zor geliyor diyip bırakırlar gibi geliyor. çözüm de www.gplus.com gibi böyle akılda kalıcı birşey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 şuan üye alımı kapandı mı siteye? davetiye diye kendimi yırtmama gerek var mı yoksa? bi de işlevi tam olarak facebook gibi arkadaşlarını tek bi noktada toplamak mı yohusa yeni insanlarla tanış temalı bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 İşlevi arkadaşlarını yakınlarını ayrı ayrı gruplarda toplamak, toplu iletişimi tek çatı altında millet birbirini görmeden yapmak. Aile - iş -okul - paticik falan diye ayırıyosun işte. Sonra sadece istediğin insanların görebileceği şekilde vidyonu paylaş geyiğini yap buluşma ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 biraz da twitter gibi olmuş eğer birisini takip etmek istiyosan circle a ekliyosun ama onun seni eklemesine gerek yok tabi paylaşıyosa görebiliyosun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 fena değilmiş açılsın üye alımı da ilk amelesi oliyim google+'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar