throine Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 turan taktiği beyler hadi devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 derp'in dediği gibi bişi yapmak lazım edit: davetiye isteyenler öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 multi oyun varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bunneh said: derp'in dediği gibi bişi yapmak lazım edit: davetiye isteyenler öm atsın https://plus.google.com/u/0/101865944355794394394/posts/4v1HzomZXfC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 evet attım ben mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 video paylaş diyince direkt youtube search yapabiliyoruz dahili olarak. çok güzel olmuş bu özellik. zamanla çok güzel şeyler eklenir bence. adamlar hizmetleri arasında çok iyi entegrasyon yapıyorlar. çok büyük bir avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Abi öm atanlar maillerinide yazarlarsa davet yollamam daha kolay olur. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Cember olayida cok güzel az önce test ettin. is yapar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ben de istiyorum o zaman davetiye var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 https://plus.google.com/u/0/101865944355794394394/posts/4v1HzomZXfC şu arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bella kullanıyosa ben hayli hayli kullanırım ben de istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yollayın mailleri davetiye atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 davetiye nasıl gönderioruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Sag ustte "share" alani var ona bas, sonra bisiler yaz altta + dugmesi var ona tikla, emaili yaz, "," tusuna bas, baska email yaz, "," tusuna bas, falan filan, sonra onayla, oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 circle'a ekliyorsun birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yorumlara edit özelliği gibi şeyler basit görünse de facebook'un çok büyük eksikliğiydi bence. ufak tefek güzellikler çok fazla. Zamanla zaten çok daha gelişecektir. ilk aşama için bile fazlasıyla güzel. **davetiye isteyenler öm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 . fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yalnız privacy ayarlarını değiştirme şekli mükemmel olmuş. direkt profiline bakarken bunu şu görsün, şunu bu görsün diyosun. ayrıca sayfa yapmamışlar, olayı basitleştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 settings altındaki privacy ayarlarının alt menüleri açılmıyor sanırım. bekliyorum........ sf gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 profiline bakarken sağ üstteki mavi edit profile butonunu altında "view profile as" var. ona tıkla anlarsın demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ben search visibility'i kapadım sonra kabak gibi çıkmayalım armaa motorlarında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 invite yollanıyor mu? Yollanıyorsa yollayın bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 GERGE said: invite yollanıyor mu? Yollanıyorsa yollayın bir. gmail adresin nedir Hah pm yerine quote da yapayım. Neyse editlemiycem kalsın böyle fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Phyx said: Phyx said: invite i nasil yolluyoruz olm ben deniyorum email ile davet daha sonra etkinlestirilcek diyor siz nasil yapiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar