Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Miraç Kandili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fenris said:

"Tatar Ramazan" said:

Fistan said:

burak adlı epic binek sayesinde kutluyoruz şu kandili değil mi?

hangi dungeondan düşüyo o? loot yüzdesi kaç?
abi pug da LF noob yazıyosun, axedice nickiyle geliyor...

Dedi hayatında hiç mmo oynamayan adam asdaha. Ayrıca sen önce benim skypeımdan çık
Mesaj tarihi:
GECENIN GUZEL YUZU DOKUNSUN, KABUSLAR SENDEN UZAKTA, MELEKLER BASUCUNDA OLSUN, GUNES OYLE BIR GECEDE DOGSUNKI DUALARIN KABUL, KANDILIN MUBAREK OLSUN.
Mesaj tarihi:
DERTLERIMIZ KUM TANESI KADAR KUCUK, SEVINCLERIMIZ NISAN YAGMURLARI KADAR BOL OLSUN. BU MUBAREK GUNDE SIZINDE HEYBENIZ SEVAPLA DOLSUN. DUALARINIZ KABUL OLSUN.
Mesaj tarihi:
Topic trolllenmedi heyo mesajının hemen üzerinde cp kandil mesaj silsilesi iyiymiş. Ama asıl konuya dönmek lazım.

Kandil ne abi gereksiz gereksiz bizim ürettiğimiz safsatalar bunlar. Benim genel pozisyonum allah var kandil yok şeklinde. Şimdi sözü allah yok argümanıyla ekmeğe bırakıyorum.
Mesaj tarihi:
19 mayıs mı? Lolol o da neymiş kandil gibi önemli dini toplumsal bi günümüz varken. Atatürk ayakkabı bağlamayı 15 eylül 1889'da öğrenmiş, her 15 eylülü bağcık günü olarak kutlayalım bundan sonra..
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

19 Mayıs konusu 2 sayfa, ne idüğü belirsiz günün konusu gittikçe gidiyor.

gidiyor da nereye gidiyor? bi mesaj içeriklerine bakaydın şunu demeden önce. böyle uzayacağına hiç açılmasın 19 mayıs topiği çok daha iyi.
Mesaj tarihi:
Pekazizin rageinin devamını bekledim ama unsuccessful troll is unsuccessful =(

Da trollü kandil topiğiyle 19 mayıs topiğini sayfa sayısı olarak karşılaştırmak, anlamsız 19 mayıs tebrikleri beklemek falan.. Çok acaip insanlar var ya olm nasıl kafalar bunlar hahahaha
Mesaj tarihi:
mirac ile ilgili yanlıs bilgileri söyleyelim.
mirac tamamen uydurmadır.peygamberin göge yükseldigi,orada peygamberlerle namaz kıldıgı,burak adlı hayvana bindigi vs...
bunların hepsi uydurmadır.
olan sey peygamberin Mescid i Haram dan,Mescid i Aksaya bir gece yürütülmesi ya da götürülmesidir.
dayanagı ise isra suresinde ki 1.ayettir

ayet

1-Uzaktır bütün noksanlıklardan O ki, kulunu bir gece Mescidi Haram'dan, çevresini mübarek kıldığımız Mescidi Aksa'ya götürdü; ona ayetlerimizden gösterelim diye. Gerçek şu ki, O'dur işiten gören!

• Yeni Oluştur...