adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 lezbiyenleri gay diye sayıyomuyuz onları çok seviyorum çünkü ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 her ortamda bana şakacıktan yazan biri oluyo ya erkek. çok rahatsız edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 çok şekersin dayanamıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Rewendor said: kadının sıkıştırmasından rahatsızlık homofobi olmaz yalnız, orada 40 yaşında adam sıkıştırsa da aynı şekilde rahatsız olmayacak mıydın? homofobik değilim ben kesinlikle zaten. tabi ki olurdum rahatsız aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Pasta said: her ortamda bana şakacıktan yazan biri oluyo ya erkek. çok rahatsız edici. oldururum onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 "değilim ama sevmiyorum" nasıl bi şey acaba. ben de homofobik değilim ama bayılmıyorum adamlara. "ama sevmiyorum ki" nin altını çizmezseniz nile bence yine kimse "vay iş koyuyo" diye düşünmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vaniLLe said: therbiyesisleshme. homofobik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 seksin her türlüsü güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Pasta said: mesela.hislerimi saka zannetmen beni cok kirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bu lezbiyen çiftten birinin doğumgünüydü işte birkaç ay önce, gay bar'da kutlamak istediler. ilerleyen saatlerde çocuğun teki geldi bu güzel olan kızı dansa kaldırmak istedi, o kıskanç olan sert olan tarafta bir küfretmeye başladı allah ama nasıl küfrediyo, çocuğu itiyo falan, bunlar birbirine girdi girecek, el hareketleri falan havada uçuşuyo, çocuk da salaktı gitmedi bi türlü, en sonunda kız buna bi tane patlattı itti falan çocuk küfrede küfrede gitti sdfsd gel de stres olma yani diğer kızla konuşurken sdfsd çok kıskanç. edit: bunların topu ingiliz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hay allahım yine sayfabaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 nomsaR said: seksin her türlüsü güzel bişey. dedeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yatmadan önce bi dedeyle sevişmezsem rahat edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bella said: bu lezbiyen çiftten birinin doğumgünüydü işte birkaç ay önce, gay bar'da kutlamak istediler. ilerleyen saatlerde çocuğun teki geldi bu güzel olan kızı dansa kaldırmak istedi, o kıskanç olan sert olan tarafta bir küfretmeye başladı allah ama nasıl küfrediyo, çocuğu itiyo falan, bunlar birbirine girdi girecek, el hareketleri falan havada uçuşuyo, çocuk da salaktı gitmedi bi türlü, en sonunda kız buna bi tane patlattı itti falan çocuk küfrede küfrede gitti sdfsd gel de stres olma yani diğer kızla konuşurken sdfsd çok kıskanç. Aaa bak sen.Ee sonra kız öbürüne ne dedi ? Hep alıntıya basmaya üşendiğimden oluyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 lezbiyeninde liselisi çekilmez he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Red said: lezbiyeninde liselisi çekilmez he sen benle dalga mı geçiyosun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 nomsaR said: seksin her türlüsü güzel bişey. http://25.media.tumblr.com/tumblr_lftqj36zyM1qgg2sco1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Red said: lezbiyeninde liselisi çekilmez he neydi o bi tane lise dizisi vardı, okuldan geldiğim saate denk geliyodu hep, orada bi yarma vardı öyle, beton diyolardı kıza ahaha birebir örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ya hayat bilgisidir ya da lise defteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 benden uzak olsun demek homofobiklik. bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bir sonraki sayfa başına da diğer 40 yaşındaki kadının nasıl sıkıştırdığını anlatıcam. tabi o normal biraz, lezbiyen bardaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://sinekbook.com/wp-content/main/2010_08/oz-season3-adebisi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bella said: bir sonraki sayfa başına da diğer 40 yaşındaki kadının nasıl sıkıştırdığını anlatıcam. tabi o normal biraz, lezbiyen bardaydık. senin de hayatın lezbiyen barda geçmiş be Bella? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar