Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Emaleth said: arkadaşlar lütfen sandalet giymeyin. lütfen. bunun açıklaması filan yok, erkek ayağı sandalet için değil. 2+2=4 denize gidecekseniz parmak arası terlik giyebilirsiniz. bak bakkala filan çıkarken de olur ama terliğe ayakkabı muamelesi yapmayın. terlikle işe gitmeyin, partiye filan gitmeyin, lütfen. yapmayın bunu. crocs işine ise bişey diyemiyorum ben: reyizler konuşmuş, ağanın pohunun üstüne poh olmaz. ama yani o elektrik yüküyle insan sinirli olur, araba kapısından çarpılır filan. lütfen. crocksa bişey demeyip de sandalet giymeyin dedin ya. ayak genel olarak çirkin bir organ kadın erkek bağımsız yapcak bişey yok püfür püfür giymek en iyisi. parmak arası terlik giydiğim zaman ise parmaklarımın arasına taş kaçmış gibi hissediyorum iğrenç bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 O diilde erkekler madem ayaklarini gostermesin diyor bayan uyeler. Tamam haklilar bazen cidden igrenc gorunumlu ayakli herifler goruyoruz sokakta. O zaman bayan uyeler de selulitleri, asiri sarkik memeleri, triceps mevkiinde yer alan el salladiklarinda salinim haraketi yapan yag tabakasini ve geysa gorunumune burunene kadar yaptiklari badana boyayi gostermeseler.. ne guzel olar. (Ya da orta yolu bulalim. Ayaklarina 20 yildir bakmayan birisi terlik giymesin. Giyecekse de beyaz corapla giysin en azindan kotu giyim tarzi der gecersiniz) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 çirkinleri öldürsek mesela.. daha kolay olmaz mı? hem ekonomik kriz de çözülmüş olur. diğer yandan abi kesin bilim dünyası sıfırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 dasaaa said: bi nevi yılmaz morgül yani? hayat enerjimi emdi bu espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 KAPOOOW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bazı kadın ayakları çok, çok güzel Ardeth. hiç fetişim yok sadece böyle dursun bakayım "negzel lan" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi işte bazı kadın ayakları onlar. bazı erkek ayakları da bakılabilir derecede güzel yani. ayaktan çok fazla bişey beklememek lazım kesilmiş tırnaklar ve temiz bir görüntü dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 nasırsız, mutilated olmamış parmaklar vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kizlar giyerse geil erkekler giyerse gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 rahatlığını anlayınca çok kötü alışkanlık yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ayak cinsiyetten bağımsız olarak çok çirkin bişi ya ayak fetişistleri de dünyanın en midesiz en çirkin insanları heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Rewendor +1 Ama yani ısrarla en rahat terlik parmak arası diyorum. Zara'dan aldım bi tane, giydiğiniz bile belli değil. Demin bakkala gittim uçarak ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 benim ayağım yamuk durmuo resmen ayağımda parmak arası terlik bi gün giyip 2 sokak ötedeki markete gidiim dedim yürüyemedim çıkardım terlikleri çıplak ayak yürüdüm eve öle diim das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 pis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yerler temiz olsa çıplak ayakla yürümek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 dasaaa said: nasırsız, mutilated olmamış parmaklar vs? yahu... yani o tarz işleri sokcaksak eli de yüzü de iğrenç yapabiliriz yani. doğal halinde bir ayaktan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Rewendor said: ayak cinsiyetten bağımsız olarak çok çirkin bişi ya ayak fetişistleri de dünyanın en midesiz en çirkin insanları heralde çirkinlik nerden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 çirkin derken fiziksel anlamda güzellik çirkinlik olarak demiyorum, zevk çirkinliği, fetiş çirkinliği falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ayak öpenler var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 LathspeLL said: Ayak öpenler var ya. sana kötü haberlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ver bakiim kötü haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 parmak arasındaki kirleri yalamadan olmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 parmakları bi güzelemip tabanını yalıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ayak tırnaklarını yicen bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar