BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 http://files.sharenator.com/Men_s_Beach_Slippers_RE_Summers_Here_FLIP_FLOP_TRIBUTE-s360x360-174853.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 croc giyen varsa silicem forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 erkekler ayaklarını göstermesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 crocs giyen varsa silin zaten ama parmak arası da yeterince kötü :/ Lyvanna_Dolores said: erkekler ayaklarını göstermesin lütfen. siz de bi tutarlı olun arkadaş, ondan sonra dediğinizi yapana da çorapla sevişti diosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 aquila said: croc giyen varsa silicem forumu. şu an giyiyorum kanka ahaha şirkette büyük rahatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sen sayılmazsın, senin ayak sakat. çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Benim sağ ayak baş parmağı sakat halı saha maçlarına gelenler bilir, şirkette de herkesin crocsu var, üretime felan giderken zorunlu olarak giyiliyor. Bende 1 numara büyük aldım rahat geniş takılıyorum, toplantı olunca da giyiyorum ayakkabıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi şeker fabrikasında mı çalışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sen muafsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Hijyenik ürünler üreten bir fabrikada çalışıyorum. Yalnız crocs kadar rahat terlik yok ya, güzel birşeye benzese dışarda da giyilir de çok çirkin be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 when you look long into crocks, the crocks also look into you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Reisler bile giymiş, tartışmaya gerek yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sen de Reisler olursan sen de giyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 khala said: Hijyenik ürünler üreten bir fabrikada çalışıyorum. Yalnız crocs kadar rahat terlik yok ya, güzel birşeye benzese dışarda da giyilir de çok çirkin be kardeşim. abi crocsla nasil hijyenik oluyo abi urun bildigin laylon terlik ici sirf mantar olur les gibi kokar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yalnız akila hakkaten gitti galiba, sesi kesildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 BonePART said: khala said: Hijyenik ürünler üreten bir fabrikada çalışıyorum. Yalnız crocs kadar rahat terlik yok ya, güzel birşeye benzese dışarda da giyilir de çok çirkin be kardeşim. abi crocsla nasil hijyenik oluyo abi urun bildigin laylon terlik ici sirf mantar olur les gibi kokar be Abi bilmiyorum araştırmadım ama en hijyenik terlikmiş crocs, anti-bakteriyel maddeden üretildiğini biliyorum sadece. Acaip rahat ama harbi yastıkta yürüyormuş hissi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Rewendor said: crocs giyen varsa silin zaten ama parmak arası da yeterince kötü :/ Lyvanna_Dolores said: erkekler ayaklarını göstermesin lütfen. siz de bi tutarlı olun arkadaş, ondan sonra dediğinizi yapana da çorapla sevişti diosunuz Abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 biliyorum, "disturbing mental image" oluşturma amaçlıydı zaten >:D< edit: hatta son günlerde çok fazla dizi referansı vermeye başladım da şunu da ekleştireyim, yararlı bilgi: http://www.youtube.com/watch?v=uy1_1TUrWs8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 benim bi kız arkadaşım ayak baş parmağı ve ayak işaret parmağıyla (?) çakmak yakabiliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Çakmak yakabiliyor cinsel bir metafor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 üf diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bu yetenegini nasil kesfetmis cok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 BAşkasıyla keşfedip Rasmon'u etkileyişi adamı hiç rahatsız etmemiş ama ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bana rahatsızlık veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar