axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ahah Malcolm Reynolds diye smuggler açmak lazım evet. Aslında sith warrior açıcaksın Aetherton Wing diye. Bütün serverda corpse camp sonra
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 İsim soyad olamıyor maalesef. Tek isim olmak zorunda. :(
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 2 pistol alıcaksın işte han solo, mal reynolds, roland deschain karması bi adam olcaksın
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 DA2019 said: İsim soyad olamıyor maalesef. Tek isim olmak zorunda. :( Tüh :( Kaç karakter açılıyor acaba. iki faction aynı server oluyor mu ?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Oyunun betada olduğunu söylemeye gerek var mı, bu tarz şeyler release de belli olur, şu an cross faction iletişim var soyadlar yok, ama warhammer online tarzı olacaktır illaki
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Sparkcaster said: Oyunun betada olduğunu söylemeye gerek var mı, bu tarz şeyler release de belli olur, şu an cross faction iletişim var soyadlar yok, ama warhammer online tarzı olacaktır illaki sende beta da oynuyorsun saniyordum ? bize gelen email da oyunun betada olmadigi artik bug fix pesinde kosmayin, oyununuza bakin, birsey gorurseniz feedback olarak yollayin diyor. NDA kalkmadi ama resmen beta degil bu artik diyorlar ki general chat de gormus olman lazim seninde, herkes beta degil bu diyor. bir cok degisiklik olacaktir ama betalikten cikti diyor adamlar.
screwy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 beta degil ne yaf.. hadi late beta dicek olsan degil.. cunku cıkmasına 5-6ay war minimum.. daha close betada bunun open betası var falan filan..
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 draedan said: Sparkcaster said: Oyunun betada olduğunu söylemeye gerek var mı, bu tarz şeyler release de belli olur, şu an cross faction iletişim var soyadlar yok, ama warhammer online tarzı olacaktır illaki sende beta da oynuyorsun saniyordum ? bize gelen email da oyunun betada olmadigi artik bug fix pesinde kosmayin, oyununuza bakin, birsey gorurseniz feedback olarak yollayin diyor. NDA kalkmadi ama resmen beta degil bu artik diyorlar ki general chat de gormus olman lazim seninde, herkes beta degil bu diyor. bir cok degisiklik olacaktir ama betalikten cikti diyor adamlar. Stres test dedikleri olay mı o zaman ? Dediğinden anladığım Oyun bitti. Keyfinize bakın diyorlar demek !?
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 stres test olsa on yüz milyon baloncuk alırlar ki çıkmadan önce yapılır o. Adamların beta değil bu dediğine de bakmayın, bunun ismi beta, hatta close beta.
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 su anda biz beta tester degiliz , friend and friends bilmemne diye invite geldi , stress test olsa cok adam alirlardi evet , ama gelen emailda bunu belirtmisler, bu beta degildir, keyfinize bakin diye. bozukluklar var, evet ama onlar bizim feedback imizle duzelecek degil, ileriki patch lerde zaten kafalarina koymuslardir duzeltmeyi.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 beta değilse ne abi oyun çıkmadan bedava oynatalım mı diyorlar sebabına millete sdfsdfs beta işte
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Closed beta, phase: friends&family şu anki hali. "Friends and Family" was a comment used a while ago that was only really referring to the small size of the testing group at the time and not to be taken literally.
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 draedan said: su anda biz beta tester degiliz , friend and friends bilmemne diye invite geldi , stress test olsa cok adam alirlardi evet , ama gelen emailda bunu belirtmisler, bu beta degildir, keyfinize bakin diye. bozukluklar var, evet ama onlar bizim feedback imizle duzelecek degil, ileriki patch lerde zaten kafalarina koymuslardir duzeltmeyi. Olacak iş değil. Sadece azcık ucundan gösterip heyecanlandırma işleri hiç hoş değil. Yaşlı başlı adamalarız kalp var bizde, gidecez hıık diye..
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ben trooper olacam şu an en az trooper olacak heralde , az diye belki salaklk yapıp diğerlerini nerfleyip trooperı boostlarlar, değillerse yeni karakter açarım heh
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 trooper 2. en çok class yanlız jedi knightttan sonra.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 boşa yazdım o zaman o kadar cümleyi , oynamıyorum lan
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 GwindonSurion said: boşa yazdım o zaman o kadar cümleyi , oynamıyorum lan Nerdesin birader. Milletle beraber harıl harıl coşuyoruz burada. Yeni ve sevdiğimiz bir konu ile alakalı mmo çıkıyor. Sen yoksun ortalarda.
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 dark side da yalnız sith olarak takılıcam.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ya hala çıkabileceğine inanamadığım için girmiyodum bi baktım bölüm açılmış bana sormadan alan yetkilisi bile seçilmiş gaza geldim dsgdf
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 jedi knight ya da smuggler. pvp agirlikli oynarim, ama achievement hunterrlik yapip, pve de abanirim bol bol. irka karar veremedim daha.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Deno oyunda yapmayacağın bişey kaldı mı?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 evlenecez oyunda onlan bunda evlilik olacak mı ? en yakın arkiteke yüzük yaptırabilecek miyiz yahut harakiri droidi falan yaptırabilecek miyiz üşüyoruz precu reis
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 evlenmeyin simdi birinizi kesip diğerini dul bırakmak olmaz
Öne çıkan mesajlar