Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:)

benim için yine hüsran olacak,

tanıdığım herkes ayrı serverlar ve ayrı factionlar da toplanacak.

FrF'deki Smuggler'ım ve oradaki tanıdıklar nedeni ile bir yanım rebel derken,

A l A'daki geçmişim dark side da ayrı cazibe,

bir yanda da 1997'den beri Ultima'dan gelen tayfanın varlığı ile VAY AK ve eski dostlar.

Sanırım bu MMO'da da çinlilere çok para bayılacağım.

Allahtan yeni yapım oyunlar EU ve US serverlarını ayırdı da, clan moor (www.clanmoor.info) ve Moonglow Town Council gibi yadigarlarım ile oyun oynayamaz hale geldim :(

Neyse,

sadede gelecek olursam, smuggler eski smuggler değil, bakalım sith eski sith olacak mı, yoksa wow daki gibi su katacaklar mı?

şimdilik bekleyelim
Mesaj tarihi:
guildi kuracak kişi zaten sufi, swtor sitesinde guildi açan burakstlin, sufi de frf yi dark olarak hiçbir şekilde kurmaz

bu konuda guild kurucuları olmayanlar falan karar vermesin pls eğer karar verilecek bir şey çıkarsa biz kendi forumumuzda tartışır ne söylenecekse söyleriz yeri burası değil, kendi tartışma alanımız

saygılarsle
Mesaj tarihi:
evet malesef ki sith olma gibi bir durum tartışıldı ama ümitsiz bir tartışma. şöyle ki: frf zaten episode 4-5-6'yı seyrettikten sonra kalben (yürekten, candan, iman ederek) rebellion tarafında yer alan kişiler tarafından (üstelik de bu görüşe uygun bir isimle: freedom fighters) kurulup, sonrasında da ağırlıklı olarak bu görüşteki kişilerin kendisine yer bulduğu bir platform oldu (cümleye bak... bi dahaki seçimlerde meclisteyim kesin). tabi bunun yanında daha nötr duran ya da esasen imperial görüşlü olup da ağır basan başka sebeplerden dolayı frf'de bulunan arkadaşlarımız da oldu. bunların başında da eskiden balık'ken şimdi babalık olan burakstlin var (çıbanın başı o yani). sith olma fikri burak ve birkaç arkadaştan çıktı ama esasen frfnin çoğunluğunda hiç itibar görmedi, hatta çok arkadaşımızın morali bozuldu vs.

benim kişisel görüşüm bambaşka olabilir. ben de yukarıda söylediğim gibi kalben rebellion tarafındayım ama masaüstü frplerde dirsek çürütmüş biri olarak her settingde her konumda oynarım. eğer frf genelinde sith olma fikri bu derece antipati ile karşılanmasaydı sith tarafında oynamaya katlanabilirdim.

özetle frf'nin sw temalı herhangi bir oyunda dark side olma ihtimali yok. ayrıca benim şahsi fikrim aynı frf ekibi %100 katılımla sith oynamaya karar verse bile bu iş başka bir guild ismi adı altında olmalı.

neyse durum bu. ha bi de unity var tabi. beni rüşvetle veya ahlaklı/ahlaksız türlü tekliflerle aşabilirsiniz belki ama unity orda duvar gibi duruyor. zor... çok zor.
Mesaj tarihi:
bu arada bölüm hayırlı olsun tabi:)

bi de mir agida tonguz falan oyunu alır da ne kadar gelir bilemem. balık hem çocuk büyütüp hem wow oynuyordu o becerir de açıkçası ekibin evlenmişlerinin geri kalanından biraz kuşkuluyum. frf'nin inaktifler guildi olması olasılığı hiç az değil.

vay ak'den de bayan arkadaş teklifi var. onu da değerlendiriyorum.
Mesaj tarihi:
sufi ne güzel yazmış gene. boşuna mentorumuz değildi zamanında.

guild çalışmalarına başlicam başlicam diyip bir türlü elim gitmiyordu, çünkü hala frf taginin altında oynamak istiyordum. sith olarak oynanacaksa frf taginin konulmamasına ben de katılıyorum. burak baba olunca bozdu anlaşılan, balıklıktan çıktı artık.

hala ne olacağını merak ediyorum, bir yandan swg'de olduğu gibi sadece türklerden mi oluşacağız frf olarak o da meçhul. çok dağıldık çünkü, ben, agida, sufi, mirally, enako ve diğerlerini toplasak 20 kişi eder mi emin değilim. yani aslında daha çok eder, fakat sith oynamak isteyen kişilerin de sayısı beklemediğim kadar fazla.

sith olarak oynamayacağım kesin, gönül ister ki frf'ye yeni türk ve yabancı arkadaşlar katılsın, hiç yeni forum falan dertlerine girmeden mevcut siteyi kullansak vs.

( sufi, bizim sitede gene bir sorun mu var login'de ? benim şifreyi gene kabul etmiyor, mail'e yeni şifre de göndermiyor namussuz )
Mesaj tarihi:
Bende bir süre Eforran nickiyle frf'deydim. Bu ara iş bulma telaşındayım. O işler çözülecek gibi olursa swtor'a akmak istiyorum. Kotor dönemindeki sithleri bayağı sempatik bulduğum için büyük ihtimal o taraftan assasin tarzı birşey oynamak niyetindeyim ama. Guildde olmazsa bile er meydanında karşılaşırız :P
Mesaj tarihi:
Redeagle said:
Kotor dönemindeki sithleri bayağı sempatik bulduğum için

Redeagle said:
sempatik

http://rpggamer.org/uploaded_images/darthnihilus.jpg

http://rpggamer.org/uploaded_images/darthsion.jpg

Gerçekten çok şekerler. Özellikle Nihilus favorim.

Bioware revan yetersizini geri getirecek ama exile a ne oldu acaba? Çok daha önemli bi karakter ama sırf obsidianın yazdığı senaryo kendi angut kitleleri için çok karmaşık diye non-cannon yapar bunlar kotor2yi.
Mesaj tarihi:
Koca gezegenin yaşam enerjisini emip tek bir canlı bırakmayan ustam olacağına Sateleyle flört etmeyi tercih ederim :P Hayır adam tek başına deathstardan falan daha güçlü, exile olmasa bütün evreni yok edecek sith empire bile işgal edicek sistem bulamayacak.
Mesaj tarihi:
gerçek değil lan bunların hiçbiri ne kötü. kafamdan bi ceday uydursa corç lukas aha bu en güçlü tek eliyle tüm galaksiyi kara deliğe çevirir dese biz de öyle bileceğiz
(ve böylece gerçek dünyayla sanal dünya arasındaki farklılıkları ilk defa fark etti)
Mesaj tarihi:
Bak bak benden habersiz neler yazmış moruk :D

Ulem sufim ne güzel kabul etmiştin şimdi niye çevirdin :D. Şimdi olay aslen balık olarak attığım bir yemden dogdu. Ama cogunluk sevindi bu karara. İsim FrF koydum tabii ki cunki artık FrF swg degil bayaa bi aile sayilir. Yillardir görüşüp, sevişiyoruz :)
Oynamasak da sürekli irtibattayız. Ama guildin ismi konusu cok onemli değil kalbimiz hep frf.

Neden sithe gelince de ben şahsen "AK" düşmanı oldugumdan oyunda da olsa "AK" olasım gelmiyor pek. Ama FrF daimi olarak kararları oylama ile almıştır. Oyun çikişina yakın açarım oylamayı :D

Freedom Fighters isim hakkını da guild uygulaması ciktigi gun alıp rezerve ettim. Side degistirilebilir durumda ama oylamada iddaaya varım sith cikacak :D
Mesaj tarihi:
abi ak'a karşı olma nedir, nasıl bir bahanedir bu sdfsdfs. sufi'nin her yerde alıntı olarak kullanılan ak parti örneği gibi olmuş. tamam biz de ak'a karşıyız da alakaya maydonoz yani.

hadi açın o zaman poll'u, görelim. kardeş kardeş'e kıyacak resmen bir de aynı server'da oynarsak. yazııııık.
Mesaj tarihi:
valla bende sith taraftarıyım.
Tabikide çoüğunluğumuz nederse onu yapıcaz, republictede oynayabilirim sith dede oynayabilirim. Sonuçta bu bir oyun. Fakat nedense dith daha bir cazip geliyor :)
  • Yeni Oluştur...