BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 açıklama için teşekkürler yine de :) bir gün kala da olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hadi hadi bırak şimdi 1 günü. bizimle oynamak istiyorsun biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 kac yasina geldin hala oyun oynuyorsun roz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bitti o iş. dark side ın cazibesine kapıldı tamam o olay:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 DynamicK said: kac yasina geldin hala oyun oynuyorsun roz! hiç yaşlanmamak için, hep çocuk kalmak için... sakalı kesicem çocuğum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 FrF yaş ortalaması ne olacak acaba? 25-30 aralığı çıkar sanırım... Sufi'yi katmazsak ortalamaya 21-23 olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 25 yaş altında frf de 2-3 kişi tanıyorum ben yaw. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 sufi'yi katmazsak 25-30, sufi'yi katarsak 35-40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Abartmayın arkadaşlar sufi o kadar yaşlı değil. 62 yaşında sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 guildimiz yaşlılar kulubü gibi olsun. 30 yaşını geçmiş her paticik üyesi FRF'ye dahil olsun. sonra jedi council'imiz ihtiyar heyeti gibi olur. guild imamı olarak da en yaşlı üyemiz seçilir. bu durumda sufi oluyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 sufi'ye bir kez daha laf gelmesin. ilk ikazınızı aldınız lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 kim laf etti sufi'ye? ayıp hakkaten. bu arada pardon imam demişim, şu jedi councilinin başındaki adamın title'ı oluyor muydu, jedi masterlarının lideri felan. işte sufi o olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bana serbest, ben onun biricik padawanıyım. :P az kenker kesmedik beraber ışıklı kesici çubuklarımız ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 frf'deyken kendimi köy yönetimindeymiş gibi hissediyorum ya, köy öğretmeni, köy imamı, ihtiyar heyeti felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bone said: kim laf etti sufi'ye? ayıp hakkaten. bu arada pardon imam demişim, şu jedi councilinin başındaki adamın title'ı oluyor muydu, jedi masterlarının lideri felan. işte sufi o olsun. grand master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bone said: frf'deyken kendimi köy yönetimindeymiş gibi hissediyorum ya, köy öğretmeni, köy imamı, ihtiyar heyeti felan. bone sen swg mi oynuyordun birde frf de miydin ben niye hatırlamıyorum hiç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hamsipilav sen kimdin yahu? benim hatırlayamamam ihtiyarlıktan olabilir de.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 FRF'ye Shewky sokmuştu beni yanlış hatırlamıyorsam, nickimi hatırlamıyorum ama class Teras Kasi Artist idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 frf'de değildim ben ya bi ara girmiştim sonra çıkıp arkadaşlarla kendi guildimizi kurmuştuk hatırlamaman doğal hocam ben bile nickimi hatırlamıyorum hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 son gözüken hali pvp. oylar eşit çıktı, fakat bazı pve'ye oy verenler daha sonradan pvp'de karar kıldı. gerçi hala tartışıyoruz, duruma göre pve ve pvp'de iki tane ayrı guild kurma durumu da olabilir, ama düşük bir ihtimal. bir de guildlaunch'dan yeni bir site açtık, ana siteyle beraber bunu da kullanıcaz; http://frf.guildlaunch.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Hangi server olduğunu paylaşırsanız teste devam edenler orada buluşabilir. Malum yarın bir çok insan yeniden teste dahil olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 frf guildi şöyle bişi olcak gibi sanki :P http://i.imgur.com/xCv2D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Of ne kadar kötü bi karikatür. Dünyada bitek oyunlara yetemeyen adamlar para kazanıp sevişebiliyor serzenişi her platformda çirkin. Ki bu adamlar daha sonra gidip parayla item almayı falan destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 para kazanıp sevişmekten oyun oynamaya vakit bulamıyorı bahsetmiş daha çok. oyun yeteneklerinden bahsedilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar