Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN olayı bitti galiba

yav

Öne çıkan mesajlar

demin düşündüm de öyle geldi

eskiye göre çok az kişiyle anlık iletişim ihtiyacı hissettiğimden mi öyle geliyor bana bilmiyorum ama çok kullanışsız ve boş gelmeye başladı msn.

facebook chat'e karşı tek olayı daha ferah ve geniş oluşu

facebook'ta konuşurken bir süre sonra msn'e geçsek ya muhabbeti oluyor tek sebebi de bu ferahlık. facebook chat'te ufacık yerde konuşunca basıyor bir yerden sonra insana.

yani diyeceğim o ki facebook chat olayına çok az daha eğilirse artık msn tamamen anlamsız olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben günde 5 saat kullanıyorumdur yani rahat. MSN olmaz da Facebook chat olur, GTalk olur, Skype olur, bir şekilde bir yerden chat her zaman olacaktır ama. "Chat ne lan afsd" tripleri çok fazla anlamsız olmuş eheh.

Facebook chatte bir kişiyle konuşayım derken 50 kişiye online oluyorsunuz, o fena. Pek kullanmıyorum o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle patladı msn. 4-5 ay önce tekrar döneyim dedim şu son sürümde patlatmışlar msn'i resmen. saçma sapan bi tasarım getirdiler bok ettiler.

direk sildim msn 9'u yükledim. eskiden deli gibi friend request falan gelirdi şimdi millet facebook'da olduğu için gerek görmüyorlar.

hele google web üzerinden görüntülü konuşma teknolojisinin beta sürümünü mü ne piyasaya sürmüş. yakın zamanda facebook bunu ya da buna benzer bir teknolojiyi facebook'a entegre edersen msn kökten silinir.
Sosyal ağlarda paylaş

oha lan ne çok nankör var bu topikte
senelerce ağzınızda salya chat yaptiniz, komikli msn diyaloglarini garbage a topak olarak açanınız var. Bi de eminim ki bi aciliyette ilk msne bakiyosunuz gene.

Ama

MSN BİTMİŞ YEAAA FFS

yapmayın yavrucum böyle. Uzaktan kumandanız kaybolsa ne hissedersiniz öyle düşünün
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...