yav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 demin düşündüm de öyle geldi eskiye göre çok az kişiyle anlık iletişim ihtiyacı hissettiğimden mi öyle geliyor bana bilmiyorum ama çok kullanışsız ve boş gelmeye başladı msn. facebook chat'e karşı tek olayı daha ferah ve geniş oluşu facebook'ta konuşurken bir süre sonra msn'e geçsek ya muhabbeti oluyor tek sebebi de bu ferahlık. facebook chat'te ufacık yerde konuşunca basıyor bir yerden sonra insana. yani diyeceğim o ki facebook chat olayına çok az daha eğilirse artık msn tamamen anlamsız olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 internetten chat olayı 3.5 sene önce bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 söylemediler mi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 fede teselli ediyo samimi olmayan bi şekilde ama gerçeklerle yüzleşme zamanı kovboy, arkadaşın yok! iks de ( xD ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 3-4 aydır hiç msn açmadım nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 benim msnim hep açık ama kimseyle konuşmuyorum. arada yazan olursa da geç gördüğümden cevap vermeye üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 msn açık sadece kızlarla konuşuyorum,onlarda olmasa kullanmam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ben lüzumlu insanları gtalk'a ekliyorum. msn'e mecbur olduğumda sade arada işte. gtalk iyi bir şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 skype falan da iyi de şöle bişivar. millet arayıp konuşmak isterse hmm sıkıntı oluyor feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ben günde 5 saat kullanıyorumdur yani rahat. MSN olmaz da Facebook chat olur, GTalk olur, Skype olur, bir şekilde bir yerden chat her zaman olacaktır ama. "Chat ne lan afsd" tripleri çok fazla anlamsız olmuş eheh. Facebook chatte bir kişiyle konuşayım derken 50 kişiye online oluyorsunuz, o fena. Pek kullanmıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 işyerinde skype kullanıyorum zaten mecburi olarka, wow da oynadığımdan arena yaparken 10numara oluyor.feysbuk chata baggionun yazdığı sebep yuzundne giresim gelmiyo.msn ciddi bitmiş ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 skype daha iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 dasaaa said: skype falan da iyi de şöle bişivar. millet arayıp konuşmak isterse hmm sıkıntı oluyor feci O senin icin sikinti bence.. bizim biz cam acmakta sorun yasamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 foreveralone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 msn açayım bari lan dursun kenarda açık diyerek basıyorum login tuşuna son 1 senedir, ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 valla kendi kendine aciliyo zaten, ben mudahale etmiyorum. oyle duruyo kenarda, gerce facebook chatte oraya bagli oldugu icin gene ordn iletisim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Digsby olduğundan facebook, msn, gtalk etc. ne varsa aynı yerde. Onu açmışım, bunu kapamışım derdi olmuyor. Biri kamera açacak olursa msn'e veya skype'a giriyorum anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mahidevran said: dasaaa said: skype falan da iyi de şöle bişivar. millet arayıp konuşmak isterse hmm sıkıntı oluyor feci O senin icin sikinti bence.. bizim biz cam acmakta sorun yasamiyoruz. konuşmak vs cam açmak.... eleman errorlardan errorlara koşuyor her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Biz onu öyle kabul ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Kesinlikle patladı msn. 4-5 ay önce tekrar döneyim dedim şu son sürümde patlatmışlar msn'i resmen. saçma sapan bi tasarım getirdiler bok ettiler. direk sildim msn 9'u yükledim. eskiden deli gibi friend request falan gelirdi şimdi millet facebook'da olduğu için gerek görmüyorlar. hele google web üzerinden görüntülü konuşma teknolojisinin beta sürümünü mü ne piyasaya sürmüş. yakın zamanda facebook bunu ya da buna benzer bir teknolojiyi facebook'a entegre edersen msn kökten silinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 oha lan ne çok nankör var bu topikte senelerce ağzınızda salya chat yaptiniz, komikli msn diyaloglarini garbage a topak olarak açanınız var. Bi de eminim ki bi aciliyette ilk msne bakiyosunuz gene. Ama MSN BİTMİŞ YEAAA FFS yapmayın yavrucum böyle. Uzaktan kumandanız kaybolsa ne hissedersiniz öyle düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 artık insanlar bbm yada watsap kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 telefonda all in im açıyorum o sıra açılıyo msn yoksa pc de açmadım yılı geçmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bende eskisi kadar kullanmıyorum msn'i. uzakta olduğum zamanlar skype'a yöneliyorum. onun haricinde facebook iş görüyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bende uzun süredir kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar