kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 adam o zamanlar daha velet gibiymiş lan akhsdgasd bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Revangelis said: mulgear6 said: quake overrated gereksiz saçma sapan bi oyun gider soliter oynarım daha iyi bunu alın bunu içeri bir oyuna sokup roket manyağı yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Daesu said: ez client kullanıyorum ben http://ezquake.sourceforge.net/ herangi bir low ping server farketmez. 70ping sonrası eziyet yanlız. qwnin netkodu kötü cünki. 60 ping nası diyim cs deki 100 pinge eşit gibi birşey. dialupla aidatada falan oynarken iyiydi ya qw q2 ama herkesin berbat olduğu için mi öyle geliyordu veya o zamanlar zaten 200 ping altını hiç görmediğimiz mi için normal oynuyorduk heuhe neyse ben hiç girmeyeyim zaten tr içi bile min. 100 pingim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hyr o zamanlar herkez berbattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 quake 1'i evde klavye ile bitirmiştim. ne cebelleşirdim, dos'dan açtığım için oyunu mouse ile oyananabilir bir şey olduğunu bilmiyordum. Daha sonra ilk int cafe'de 2'yi gördüm. multi oynamaya başladık, ben mousesuz denedim. baktım olmuyor mouse ile sadece aim almaya filan başlamıştım. Sonra nerden nereye... Quake 2 alemin kralıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Bone said: Revangelis said: mulgear6 said: quake overrated gereksiz saçma sapan bi oyun gider soliter oynarım daha iyi bunu alın bunu içeri bir oyuna sokup roket manyağı yapsak? abi her türlü döverim oynadım deliler gibi ama gereksiz bir saçma oyun rocket jump ne ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 sallandırırız seni q3dm17de ağzını topla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 q3 live mı ne vardı gelin kapışalım sırf gauntletim yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 saçma diyip kapışalım diyosun girdim quakelive a ağzının payını vericem fdshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 -5 falan kalabilirsen iyi mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 PATİCİK SERVER OLSUN OYNAYAK Q3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 tamam da hep ben kazanınca zevkli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hadi oynayalım lan revangelis ekleyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dükcüydüm ben, sevmezdim bunu hiç. teknolojisi bakımından devir açmışsa da oyun olarak hala beğenmem. dum'dan sonra attan inip eşeğe binmiş gibiydi oyun. ve evet dük 2,5d idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 wasd'ı ilk getiren oyun hangisi peki? hl1 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 mulgear6 said: quake overrated gereksiz saçma sapan bi oyun gider soliter oynarım daha iyi OOOOOOOOoo veledler de burdaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://i.imgur.com/0xckO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar