Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 12 Tüm platformlarda aynı olacak!

demian

Öne çıkan mesajlar

Resmi Sitedeki Açıklama

"EA SPORTS" said:

Electronic Arts announced today that EA SPORTS has developed the Player Impact Engine for FIFA 12 on PC, delivering a new physics engine, and the award-winning gameplay and features to PC fans around the world. For the first time ever, FIFA 12 on PlayStation 3 computer entertainment system, Xbox 360 videogame and entertainment system, and PC will have the identical game engine and feature set when the game launches September 27 in North America and September 30 worldwide.

"This is the moment all PC gamers have been waiting for, as they are finally going to fully experience the award-winning FIFA gameplay on their preferred platform," said Kaz Makita, Executive Producer of FIFA 12. "PC fans are going to enjoy the highest quality gameplay, deepest game modes and truest graphics ever developed for the platform, including our new live service EA SPORTS Football Club."

FIFA 12 on PC brings to the pitch the game-changing new Player Impact Engine that delivers real-world physicality in every interaction on the pitch. Fans will experience the way real-world players challenge each other for the ball, win possession and test each other physically. Enjoy an infinite variety of natural and believable outcomes in every collision. Players feel more resilient, push and pull during the fight for possession, and recover from light challenges more easily.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

PS3 grafiklerine bok atan klasik bone postu

Yalnız yalan değil? PS3'te de PC'de de var Fifa 11 bende, bazen açıp PS3'te, bazen PC'de oynuyorum. PS3'ten PC'ye geçince çağ atlamış gibi hissediyorum, ciddi bir grafik farkı var.

Gene de pek çok açıdan PS3'te oyun daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi kodlanan PS3 oyunu daha iyi oluyor PC'ye nazaran. Açıklayamacağım ama daha rahat oynanıyor.

Ama mesela benim laptop artık kat kat daha iyi ps3'ten. Shift 2'yi kurdum laptop'a, PS3'te önümü göremiyorum çözünürlükten ötürü, PC'de 1080p ooh.

Ama uncharted farklı mesela. Gönül isterki uncharted 2'yi 1080p falan oynamak ama ancak sonra ki nesile.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

tüm platformlarda aynı olmasının nesi güzel ya?
6 yıl öncesinin grafikleriyle oynayacaz demektir bu.

Yeterince özenli ve optimize yapılırsa PC kadar iyi grafikler çıkabiliyor o ayrı mesele de, esas konuyla ilgili hiç bilgin olmadan yazmışsın şu mesajı, o baya kötü olmuş.

Konsol ve PC'ye yapılan Fifa'lar birbirine benzeyen bildiğin ayrı oyunlar. Fifa 2009 ve 2010 konsolda PES'ten iyiyken PC'de rezaletti mesela, 2011'de baya benzettiler ama gene aynı değil. Bu sefer aynı olacakmış işte.

Oynadığın şey futbol olmadıktan sonra istersen 10 sene sonrasının grafikleriyle oyna, anlamı yok bence. Kaldı ki PC'ye port ederken çok barzoluk yapmazlarsa texture kalitesini gerekli şekilde arttırabilirler, yeter ki gameplay'i bozmasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...