Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Tavsiyesi vol.sdfsdfsdf


nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Evet bir oyun tavsiyesi başlığına daha hoş geldiniz. 1 senedir bilgisayarda FM, Minecraft ve EU3 dışında oyun oynamıyordum, zira pek bir şey çalıştırmıyordu ve PS3 var onda oynuyordum genelde benimki çalıştırmadığından.

Ancak yeni laptop aldım, i5 2.3ghz işlemci, 4gb ddr3 ram ve 1gb nvidia ekran kartı var, e hani belki son senede çıkan oyunları kaldırabilecek seviyededir diye sorayım dedim.

Witcher 2 iniyor, bir de Alice oynayacağım çocukluğuma dönmek için. Şöyle tercihen PC exclusive, oynamaya değer, bu bilgisayarla güzel grafikler alabileceğim oyunları söyleyebilir misiniz? Strateji hariç her türe açığım. PC exclusive olmayanları zaten PS3'te oynamışımdır ya da oynamak istemediğim oyunlardır o yüzden gerek yok onlardan söylemenize.

Teşekkürler şimdiden ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

en güzel grafikleri almak istiyorsan witcher 2 iyidir.

bi de son zamanlarda oyunların grafikleri değişmedi. 4-5 yıldır aynı.
crysis 1-2 mesela.

o yüzden sadece pc'ye yönelik yapılmış oyunlara bakmakda yarar var.

crysis 1-2 grafikler aynı mı ? awhneuawhehuawehawuehaw
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

laptopun ekran cozunurlugu 1300 kusurlu bir seyse zaten yeni nesil cep telefonlarindan hallice ekran cozunurlugune sahip oldugun icin cogu oyunu calistirisin. ha yok bendeki gibi 1900x1200 cozunurlukte laptopun varsa uc ekran karti ile bile zorlaniyorum bazen.

laptop alirken bundan sonra buna dikkat edecegim sahsen. native cozunurluk ne kadar yuksekse laptoplar o kadar zorlaniyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...