Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul - börekçi / nezih sakin börek cörek yemeklik yer

scorch

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

sariyer börekcisi!
http://www.meshursariyerborekcisi.net/web/sariyerborek/

said:
ŞEHİR DIŞINA KARGO İLE SERVİSİMİZ VARDIR

cüs.

SARIYER, sariyer,BÖREK,İSTANBUL, börekçi, borekci, meshur, MEŞHUR, yeni mahalle, poğaça, pogaca, borek, börek, simit, karaköy, karakoy, siparis, sipariş,tarihi sarıyer börekçisi,
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

sariyer börekcisi!
http://www.meshursariyerborekcisi.net/web/sariyerborek/

said:
ŞEHİR DIŞINA KARGO İLE SERVİSİMİZ VARDIR

cüs.

benim aklımda burası var zaten, bildiğim kadarı ile sarıyer de ki en iyi börekçi bu, bilica mı ne de hemen bunun biraz gerisinde kalıyor sanırım, orasının üst katları nasıl hic bilmiyorum ama giriş katları cok izbe pastane gibi kalıyor, buranın güzelliği direk denize nazır havadar olması. şu karşı daki toruk mu ne onu merak ettim aslında, sonucta hanım kız karşıda oturuyor. sarıyer'e karşıdan geçiş bir tek anadolu kavağından oluyor dimi? vapur seysi ile yani her türlü kara yolu gelinecek yada rica ederim beşiktaşa geçer ordan alırım sdf işim var ben birazcık gecikicem o yüzden bekleme diye seni bjk den aliim? ;p yazarız bişeyelr artık. ama sanırım en ideali bu vanille'nin ki sonucta ilk plandaydaydı ve resimlere bakılırsa revize etmişler dükkanı masalar falan yeni gözüküyor.

börek olayı ayrı hikaye olduğu icin özellikle diretiyorum halen yoksa ben de derdim varmı böle şatafatlı bi yer diye sorardım =D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sarıyer'e karşıdan geçiş bir tek anadolu kavağından oluyor dimi? vapur seysi ile yani her türlü kara yolu gelinecek yada rica ederim beşiktaşa geçer ordan alırım sdf işim var ben birazcık gecikicem o yüzden bekleme diye seni bjk den aliim? ;p

besiktastan ortaköy-kurucesme-bebek arnavutköy üzerinden yürüyün, cog romantik!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
abi sana tavsiyem su bogazdakı sütiş yada lokma olur. hanı 2sıde sahıl yolunun ustunde bogazda. sarıyere dogru gıderken. 2sınde de gayet guzel sarıyer boregı var kıymalı peynırlı fln. onun dısında bı suru bısı daha var kahvaltı ıcın. afiet olsn ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 11 ay sonra ...
her yerin böreği yenmez. börekte önemli olan yufkayı iyi açabilmektir. çoğu yer artık makina ile açıyor yufkayı bu da böreğin ruhunu öldürüyor bence. böyle yerlerde kati suretle yememenizi öneririm zira yediğiniz börek görünümlü poğaça oluyor. meşhur sarıyer börekçisi sanıldığı gibi meydan da değil, o şubenin bulunduğu caddeden sağa döndüğünüzde az ileri köşede göreceğiniz eski bir binadır esas sarıyer börekçisi. tabi türkiyenin her yerinde hakiki öz sarıyer börekçisi diye şubeler var ama orjini budur. sarıyere börek yemeye gittiğinizde kesinlikle uğramalısınız. tabi semtte yer alan ve denenmesi gereken 2-3 dükkan daha var, onları da yazarım bir ara. sevgiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...