escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 var mı almanyada da şubeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 vaniLLe said: sariyer börekcisi! http://www.meshursariyerborekcisi.net/web/sariyerborek/ said: ŞEHİR DIŞINA KARGO İLE SERVİSİMİZ VARDIR cüs. SARIYER, sariyer,BÖREK,İSTANBUL, börekçi, borekci, meshur, MEŞHUR, yeni mahalle, poğaça, pogaca, borek, börek, simit, karaköy, karakoy, siparis, sipariş,tarihi sarıyer börekçisi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 escape said: var mı almanyada da şubeleri? evet bizzat kendimim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 almanya disina kargo var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://ww3.degirmenpastaneleri.com/borek.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 vaniLLe said: sariyer börekcisi! http://www.meshursariyerborekcisi.net/web/sariyerborek/ said: ŞEHİR DIŞINA KARGO İLE SERVİSİMİZ VARDIR cüs. benim aklımda burası var zaten, bildiğim kadarı ile sarıyer de ki en iyi börekçi bu, bilica mı ne de hemen bunun biraz gerisinde kalıyor sanırım, orasının üst katları nasıl hic bilmiyorum ama giriş katları cok izbe pastane gibi kalıyor, buranın güzelliği direk denize nazır havadar olması. şu karşı daki toruk mu ne onu merak ettim aslında, sonucta hanım kız karşıda oturuyor. sarıyer'e karşıdan geçiş bir tek anadolu kavağından oluyor dimi? vapur seysi ile yani her türlü kara yolu gelinecek yada rica ederim beşiktaşa geçer ordan alırım sdf işim var ben birazcık gecikicem o yüzden bekleme diye seni bjk den aliim? ;p yazarız bişeyelr artık. ama sanırım en ideali bu vanille'nin ki sonucta ilk plandaydaydı ve resimlere bakılırsa revize etmişler dükkanı masalar falan yeni gözüküyor. börek olayı ayrı hikaye olduğu icin özellikle diretiyorum halen yoksa ben de derdim varmı böle şatafatlı bi yer diye sorardım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kargoyla börek nasıl ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 said: sarıyer'e karşıdan geçiş bir tek anadolu kavağından oluyor dimi? vapur seysi ile yani her türlü kara yolu gelinecek yada rica ederim beşiktaşa geçer ordan alırım sdf işim var ben birazcık gecikicem o yüzden bekleme diye seni bjk den aliim? ;p besiktastan ortaköy-kurucesme-bebek arnavutköy üzerinden yürüyün, cog romantik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 axedice said: - Ay kızlar şu istanbulda hiç güzel börek yok, annemin böreklerini özledim valla hihihihihi - BEN SENİ BÖREKÇİYE GÖTÜRÜRÜRÜM EN İYİ BÖREKÇİYİ BİLİYORUM CUMARTESİ ÇIKALIM MI EN İYİ BÖREK? BÖREK BÖREK??!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Silphatos said: kargoyla börek nasıl ya ahah Öğrenci olmadın mı sen olm? Adana'dan Zonguldak'a koliyle kurabiye, börek, zeytinyağlı dolma - sarma falan yollayanları gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 http://bigpara.ekolay.net/haber-detay/gundem/115-yillik-marka-bir-tepsi-borege-gitti/760565.asp Aahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi sana tavsiyem su bogazdakı sütiş yada lokma olur. hanı 2sıde sahıl yolunun ustunde bogazda. sarıyere dogru gıderken. 2sınde de gayet guzel sarıyer boregı var kıymalı peynırlı fln. onun dısında bı suru bısı daha var kahvaltı ıcın. afiet olsn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bu topiğin uplandığı iyi oldu. Sikörç noldu şimdi bu kızla mevzu? Tamam böreği yediniz, e sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 uzerine de tatli yemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bu konuda en cok seksdaysa guldum, tesekkur ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
busetekin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Acıktım sayenizde. Bir yorumda Bilice Börekçisinden bahsetmişler.. Merak ettim doğrusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 kadıköyde yiyip yiyebileceğin en iyi börek türevleri için TAPUOĞLU marmara üniversitesinin (göztepe kampüs) hemen karşısındadır. el değiştirmiş sanırım ama lezzetin değişeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 börek sarıyerden yenir diyen oldumu ? haftada 1 kahvaltımda börek günü ilan etmiştim bi ara ha bide şey var sarıyerde 20 tane börekçi varsa 18 tanesi iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 her yerin böreği yenmez. börekte önemli olan yufkayı iyi açabilmektir. çoğu yer artık makina ile açıyor yufkayı bu da böreğin ruhunu öldürüyor bence. böyle yerlerde kati suretle yememenizi öneririm zira yediğiniz börek görünümlü poğaça oluyor. meşhur sarıyer börekçisi sanıldığı gibi meydan da değil, o şubenin bulunduğu caddeden sağa döndüğünüzde az ileri köşede göreceğiniz eski bir binadır esas sarıyer börekçisi. tabi türkiyenin her yerinde hakiki öz sarıyer börekçisi diye şubeler var ama orjini budur. sarıyere börek yemeye gittiğinizde kesinlikle uğramalısınız. tabi semtte yer alan ve denenmesi gereken 2-3 dükkan daha var, onları da yazarım bir ara. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 foruma yüzde kaç indirim yapıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 gerçek bögrek bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 yok viral degil. esnaf borekcisinin viralimi olur be. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 olur olur valla, peki ne kıyması kullanıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 at kiymasi olabilir. tadi cok iyidi. kesin at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 sizi şöyle alalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar