ilgialeyna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 istedikleri kadar garanti verseler içmem musluk suyunu :P sabah bu haberi okuyunca aklıma bir korku filmi geldi ismini hatırlamıyorum bir ceset düşüyordu baraja sudan içenlerin derisi soyulup çürümeye başlıyordu :D bizim barajlarda neler vardır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 erikliden başka su içmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 geçen içtim hiç erik tadı falan yoktu onda da. bi bokluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sen dün küfrettin. banlamadılar mı seni hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sana mı düştü bunu takip etmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://www.iski.gov.tr/Web/UserFiles/Image/resimler/DamlaciginDunyasi/15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Pasta said: çeşme suyu içen var mı acaba tr de. Melih Gökçek. kızılırmak suyu verilmeye başlandığı sırada tvye çıkıp "ben her gün içiyorum" demişti. hatta şöyle bi mesaj var: said: Ankara şebeke suyunun rahatlıkla içilebileceğini ve temiz olduğunu TÜBİTAK, DSİ, Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Çevre ve Orman Bakanlığı, İstanbul Üniversitesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü bilimsel tahlilleriyle onaylamıştır. Bu raporlara www.aski.gov.tr adlı internet sitesinden ulaşılabilmektedir. Ankara şebeke suyu güvenle içilebilecek ve kullanılabilecek kalitededir. Bu noktada uzman kişi ve kurumlara itibar edilmesi gerekmektedir. işin ilginci, kızılırmak suyunu göstermişlerdi bi ara, tıbbı atık ve çöplüklerin arasından geçiyordu. geçen ay aski gelip yeni sisteme geçerken boruların kızılırmak suyu esnasında aşınıp zarar gördüğünü ve yenilenmesini tespit etmişti. çiş içmek, ankarada musluktan su içmekten daha az zararlıdır muhakkak. go bear grylls http://e-imo.imo.org.tr/Portal/Web/new/uploads/file/menu/KizilirmakRapor.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Evde su bitmişse ve geç saatse musluk suyundan içerim direk. İstanbul. E damacana alışkanlık oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bone ivedk arıtmadan gelene kadar su çokmu temiz kalacak, evınin su borularını cıkar bak, komedisin vesselam. senin gibi fanatiğini görmedim arkadaş ben. frp yi bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 videoda suyun üstünde ördek var onun pisliğinden bişi olmuyor mu ? adam işeyince hobaa bence bu su sisteminin bakın biz ne kadar tedbirliyiz size ufacık bi çişi bile içirmiyoruz die reklamı gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 su idrara karışırken sorun yok da idrar suya karışınca niye olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Pasta said: çeşme suyu içen var mı acaba tr de.var.karadeniz bölgesinde ve egede bazı yerlerde içiliyor.doğudada belki içiliyordur bilmiyorum oraları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abı manyaklıa gel heba etmişler o kadar suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aman abi su hakkında konuşmayın. su haktır diyosun, pankart açıyorsun dayıyorlar gaz bombasını ağzına sonra. kızdırmayın devletimizi şimdi su yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 başlığı okudukça aklıma ALİNİN KARNI ACIKTIII geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 AtlaraFisildayan said: bone ivedk arıtmadan gelene kadar su çokmu temiz kalacak, evınin su borularını cıkar bak, komedisin vesselam. senin gibi fanatiğini görmedim arkadaş ben. frp yi bırak. oo şakirt gelmiş. kızılırmak suyunun ne olduğu hakkında zerre fikir olmadan saçmalamanı anlıyorum. melih gökçek'i eleştiren herkes frp'yi bırakması gerekiyorsa, önce İnşaat Mühendisleri Odası bıraksın. düşünsene, ben bir iki satır mesaj yazıyorum, bu adamlar ise üşenmeyip rapor hazırlamış. baksana, işsiz güçsüz tipler hepsi lan. gerçi sen onu okuyabilecek kapasitede misin, onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 atlara sadece fısıldıyosundur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bone said: AtlaraFisildayan said: bone ivedk arıtmadan gelene kadar su çokmu temiz kalacak, evınin su borularını cıkar bak, komedisin vesselam. senin gibi fanatiğini görmedim arkadaş ben. frp yi bırak. oo şakirt gelmiş. kızılırmak suyunun ne olduğu hakkında zerre fikir olmadan saçmalamanı anlıyorum. melih gökçek'i eleştiren herkes frp'yi bırakması gerekiyorsa, önce İnşaat Mühendisleri Odası bıraksın. düşünsene, ben bir iki satır mesaj yazıyorum, bu adamlar ise üşenmeyip rapor hazırlamış. baksana, işsiz güçsüz tipler hepsi lan. gerçi sen onu okuyabilecek kapasitede misin, onu bilemem. kapasitemi boşver benim şakirtlikle alakam yok ama sen şakirtlere boş diyipte kendinin farkında olmayan tiplerdensin sanırım. olmaz bone olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Video kaydi oldugu ve manyagin biri bize idrarli su icirdiniz diye dava acmasin diyedir o is veya derin devlet bisiler gizlemistir onun cover hikayesidir çiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sularlar beraber cesetlerde boşaltılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ankaradaki içme suyu barajlarından bi sürü ceset kalıntısı çıkmıştı kuraklık zamanı sular çekildiğinde. Önemli olan o göletin pisliği değil sonraki artımanın başarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi için gitsin işte ya. şuan içtiğiniz sular bile sizin çişlerinizin falan bi şekilde size dönmesi değilmi zaten ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 escape said: abi için gitsin işte ya. şuan içtiğiniz sular bile sizin çişlerinizin falan bi şekilde size dönmesi değilmi zaten ehe elbet bize dönmesi de, kaynak suları filtrelenmiş oluyor. şöyle ki: http://i.imgur.com/rwBp2.jpg http://i.imgur.com/RQtfe.gif AtlaraFisildayan said: kapasitemi boşver benim şakirtlikle alakam yok ama sen şakirtlere boş diyipte kendinin farkında olmayan tiplerdensin sanırım. olmaz bone olmaz. kızılırmak suyunu savunuyorsan ve bunun için karşıdaki kişiye hakaret etme yolunu tercih ediyorsan başka bir açıklaması yok. savunulabilecek bir yönü yok çünkü kızılırmak suyunun. bak adamlar biri çiş yaptı diye tüm suyu boşaltıyor, atıyor. bizimki ise zararlı suyu halka verip "canlı yayında çeşme suyu içme" şovu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çiş içilir ama taze olması lazım işedikten hemen sonra içeceksin özel kuvvetlerde hayatta kalma başlığı altında öğretilir bişey de olmaz tadı da fena değil hani biraz sıcak oluyor tabi ama o kadar da olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar