Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dasaaa çık aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 senin boyun kac asil sincap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kız çok güzel lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bizim gibi yemek yemeyen aile olunca no problem, hesapladım pazar kahvaltısı yapmasak haftada 6 ekmek bitmez bizim evde. En çok parayı meyve suyuna veriyoruz sanırım; sadece ben günde 1 litre meyve suyu içiyorum çünkü fsfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben yıllardır günde en az 1 ekmek yiyorum ve 65 kiloyum. Çok severim ekmeği inş yaş ilerledikçe de sorun olmaz. ekmeği kesmek koyar bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben günde 2 ekmek yiyorum sabah akşam. hatta geçiyor bazen. ve hayvan gibi yiyorum 3 öğünde de. boy:190 kilo:85 normal.. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hmm haftada 15 dilim ekmek yiyorum ortalama, bazen 16, ama genelde 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ekmek cok diye laf edenler, ekmek hem ucuz hem de yemekle yenince daha doyuruyo, o yuzden support char, fazla olucak tabi. bi de mevcut durumda afrikanin buyuk kisminda insan yasamamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ekmek te tam fakir işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ekmek iyidir de abartmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 böyle güzel köy ekmeği olsun 30 tane de yenir haftada gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Yalnız bütün masalar dağınık adamlar alman disipliniyle dizmiş yemekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 DAS WAR EIN BEFEHL!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar