balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Pasta said: senle aynı tiera koymama sinirlenip 2006 da dönen ekmek arası sosis esprisiyle komiklil yapmaya çalışmış. nickim ekmekti ya benim sosis de penise benziyor hani. sana da haksızlık etmişim gerçi aynı gruba koyarak. sene 2011 oldu yenilenin, tatava bu espriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 olum biriniz laikçi zengin, öbürü islami kapitalist, iyi geçinmeniz lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dasaaa terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 su topige girince, cekirdek citleten 35 tane pati canlaniyo gözümde. -dasaaayi daaa gören olmamis duyduuuunnu?!? -ay bence komik deyiiil zaten hic. falan. birisinin adina da böyle bi topik acilmasi sacma baya. begenmiyosan da begenme yani, sanki adam kendini begendirmeye calisiyo erkek popülasyonunun yüksek oldugu bi forumda. lawl. dasaaanin whiteknightligini yaptim bu postla simdi he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 goldbären said: olum biriniz laikçi zengin, öbürü islami kapitalist, iyi geçinmeniz lazım aslındaiyi geçinebilsek götü boklu audiyle değil veyronla geziyo olurdum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/internet_white_knight_colored_4350.jpg Gerçi dasaa virgin mi bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dasaaa da hic post atmamis ha bu topic. yok gibi davraniyor. http://files.sharenator.com/fuck_yea_When_memes_collide_Interwebs_Internets_Competition_s508x395_88087_580_RE_memebase_10-s508x395-153804.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 senko said: çinli paperlar benimdi abi :( hatırlatmayın o günlerimi geride bıraktım artık yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum kendime. dasaa'ya komik deil diyenler gitsin yerinde görsün abi bide, 10numara adam. otur saatlerce götün düzleşene kadar muhabbet et, öyle bişi yani. Yeri nerde ben gorup denemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dasaaa iyi esprileri de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dasalık yapmayın adam havalara giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dasaanın mesajı yk sanırım hala konuda dsfs küstü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dasaaa komik değil boğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yok cool takılıyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 adam iyi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ne dasaaaymış arkadaş. ne derdi var milletin bu adamla bu kadar yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 valla ben sevdiğimden takılıyom. başkası neden takılırı bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 f5 f5 f5ff5f5f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dabi dabi hepinizi kos-list'ine yazmistir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 gitsene başlığımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yooo. gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 nolifersiniz bile diyemiyorum artik, bu daha da kotu bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben seviyorum dasaaayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bazı postları güzel. bazıları kötü, saçmalıcam diye kasıyo adeta. ama özünde iyi biri bence.tonton dede olabilitesi var ilerde. bi de kadın düşmanı olmasa tam süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sayfalarda mesjlara bakarken gözümden kaçmadı ise dasaa iplememiş görüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ne dicek abi adam? Sensin! falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar