fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kötü espriden içeri alırlar valla dskljfkljsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ah be abi, yaktım beni o halde :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Alan yetkilileri post kasıyor. Kirli hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 the secret bunu mu okudunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 osho ftw. okuyun ufkunuz açılsın ehaehu. bu arada karma güzel bişey. başka dini inançlarda da allahından bulmak şeklinde tezahür ediyor ehaehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Pasta said: bi de nazara inanan insanlar var 2011 yılında sdfösdös Bakınız sağ üst köşe, Dudullu Bilim. http://photos-e.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v337/70/80/603164685/n603164685_748316_7342.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 saçma yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 cidden dasaayı mahkemeye versek seri şekilde kötü espriden dolayı beyin hasarına yol açmak suçundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasaaa halk ayaklanıyor. hemen üç beş tanesini sallandırmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Su ana kadar ne istediysem olmadi. Inanmiyorum. Defolabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ya da sen defolu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 olm neden baştan söylemiyosunuz mod olmak için önşartın kötü espri yapmak olduğunu. bileydim düşürürdüm kalitemi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 valla bu da yeni genelgenin sonucu abi. genel moderasyon bölümünde yayınladı dyna ve fizban. tüm modlar kötü espri yapmak zorundaymış artık. biz kötü espri yapınca adminlerin esprileri daha komik gözükecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 üçgen takacaz diyosun yani. anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yok abi adminler kendilerine bağladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Red said: nefretle ve acıyla besleniyorum diyebilirim eğer birşey hakkında iyi düşünürsem.%99 olacak birşey ise bile olmaz.yani çok nadir.suana kadar hiç olmadı o yuzden herşeyden nefret edip olmıcagı için önceden üzülürüm tribe girerim o zaman oluyor yani iyi düşün iyi olsun diye birşey yok sdfs enerjine ters psikoloji yap bence kesin olmayacak şeylere olmadı olmadı işte diye negatif enerji ver olmasın sonra kesino lacak şeylere olacak olacak diye pozitif enerji ver olsun bunu 3-4 kere yap sonrasında rahatsın ben böle 1 milyondolar kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 teyzenin adı neydi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 olumlu düşüncenin değil ama olumsuz düşüncenin gücüne inanıyorum. var öyle tipler, ota boka kötümser, olumsuz yorumlar yapıp insanın sinirini bozuyorlar. haliyle işler iyi yürümüyor bu durumda. olumlu düşüncenin bir faydasını görmedim bugüne kadar, sonuca bir etkisi yok sanırım. en temizi gerçekçi düşünüp durumları iyi analiz etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi bunun gerçek olduğunun en büyük kanıtı anne kötümserliği örnek : oğlum montunu al bak yağmu yağar sırılsıklam olursun havaya bak günlük güneşlik montunu alma ????? sırılsıklam ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 inanmıyorum ama kötü düşünmenin moral üzerinde olumsuz etkiye neden olması nedeniyle kötü performansa ve dolayısıyla kötü sonuca neden olabileceği mantıklı olduğundan, olayda kendi yapacağım birşey varsa kötü düşünmemeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Estel_Anorien said: dasaaa halk ayaklanıyor. hemen üç beş tanesini sallandırmalıyız. yok onlar azınlık ya... çıkışta boğarız onları. dert etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Finallerim iyi geçti herşey güzel yarında sonuçlar harika gelicek 4. sınıf olucam ve artık hafiften kapitalizm güzelim düzene ayak atıcam herşey harika olucak diye düşünsem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 fede said: abi bunun gerçek olduğunun en büyük kanıtı anne kötümserliği örnek : oğlum montunu al bak yağmu yağar sırılsıklam olursun havaya bak günlük güneşlik montunu alma ????? sırılsıklam ol alakasız. bu verdiğin örnek yavrusunu koruma iç güdüsüne sahip annenin sahip olduğu mistik güçler ya da bizden daha uzun süre yaşamış annelerimizin dünya hakkında bizden daha tecrübeli olmasıyla açıklanabilir; ama olumlu ya da olumsuz düşünceyle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ya da biraz daha rasyonel olup hava tahminiyle açıklanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yalnız plasebo söylenmemiş, not geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar