manve Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mum_Chamber said: "hiz tutkusunu hicbirseye degismem" demek, denyoluktan, cahillikten, okuzlukten baska bir sey degil Hizi sevmekle o saydiklarin arasinda ne gibi bir bag var? o zaman butun yariscilar cahil, okuz, denyo. hizi seviyorum ve firsatim oldukca o zevki yasiyorum, ulan sanki hepiniz sehir icinde 50km/h sehirler arasi 90km/h giden adamsiniz da gelip burda laf atiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 manve said: Trafikte kafasini camdan cikarip "ONONO BOKSONO AYOO" diye bagirip, yaptigin saygisizliktan dolayi birinden dayak yedin, onun icin burda saldiriyor olabilir misin? 35 plaka siyah bir motorluysa ben bile olabilirim. Adres de vereyim mi? Adam ne kıro çıktı lan ehheh az bile demişim. Tabi canım dayak yedim ondan, Mum da dayak yemiş heralde, yoksa normal insan olamayız. Şimdi yok efendim hız sınırı düşükmüş bilmemneymiş dansözlüğe lüzum yok, "valla kafam iyi, motor dediğin de fena kaçar biliyon mu, ben sırf kendi saydığım 6 kere radara girdim, allahtan plakayı söküyorum sdfdsf" falan diyen adam cahildir. Daha genel bir kural olarak, böyle şeyleri (ister motorla, ister kamyonla yapsın) kuralları hiçe sayarak yapan ve marifet gibi anlatan adam cahildir. Suç işleyip yaptırımından kaçmayı uyanıklık zanneden adam da keza öyle. Kusura bakma. Yarışçılar argümanın ise bildiğin 5 yaş seviyesinde olmuş. Trafiğe kapalı, her türlü güvenlik önlemi alınmış, diğer tüm yarışçılar da profesyonel olan bir ortamla trafiği bir tutmak... Ayrıca senin dediğinin bir benzeri olarak, eminim sen radara girerken hep 100-110 ile giriyorsundur, sırf 70 hız sınırı düşük diye. Yoksa öyle 220-260 basacak tip hiç yok sende, çok efendiye benziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ikinize de bi dayak lazim aslinda, ozellikle muma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 İyi olurdu ya. Man in Black ayı motorcumuz dövsün ama, başkasını istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Adam radara girdim diyo, cahil ayı diyosunuz. Ama arabaların 120km ile gidebildiği yolda 85 ile radara girdim diyo. "Yok yok sen basmışsındır cahil ayı" diyosunuz. Biz niye size laf anlatmaya çalışıyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 manve said: hani o ivlenmenin, hizin, gucun verdigi zevki hic bir seye degismem. Sehirici trafiginde pek yapmisligim yoktur ama is sehirlerarasina donunce olay degisiyor. Benim saydigim 6 kere radara girdim, 2sinde ceza odemek zorunda kaldim(Plakayi takili unuttugumdan) gerisinde durmadim, kactim, pisman da degilim. haa tabi sehir icinde insan gibi kullanmak lazim o ayri mesele Aktif, şu demeci veren adam hiç mecburiyetten hız yapıyor değildir valla, siz istediğiniz gibi körler sağırlarcılık oynayın abi. Bildiğin önceden önlem alarak (önlem de yasa dışı) zevk için şehirlerarası yolda 260, beyimizin motorunu bilmiyorum da yetiyorsa 300 falan yardıran "ç1Lq1n m0t0rcu" tribi bütün mesaj eksiksiz olarak. Gerçekten ikinci mesajda kıvırmaya çalıştığı şeyi yapıyor olsan "hızı hissediyorum, hiçbir şeye değişmem" mi dersin, yoksa "biraz sınırın üstünde basmazsan yol gidilmez hale geliyor" falan mı dersin? "Şehir içinde insan gibi kullanmak lazım" demek "şehirlerarası hayvan gibi kullanıyorum" demek bir kere başlı başına, övünmüş bir de bununla eheh. Neyse yeterince konuştuk, topiğin adamını izniniz olursa Bayhan seçiyorum. Delikanlı çılgın motorcumuz da gelip geçmişte kesin beni dövmüş olabileceğini falan söyledikten sonra topik yavaş yavaş ölmeye terkedilebilir sanırım. Herkese bilinçli sürüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 soyle diyim, kaliteli motor ceketi giymis, kaskini takan vesaire ekipmanli adamdan cok korkmayin yollarda, ama kaski olmayan ya da koluna asmis, t shirtle fln suren tiplerden korkun, heran bir dengesizlik yapabilirler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aktiftablet said: Adam radara girdim diyo, cahil ayı diyosunuz. Ama arabaların 120km ile gidebildiği yolda 85 ile radara girdim diyo. "Yok yok sen basmışsındır cahil ayı" diyosunuz. Biz niye size laf anlatmaya çalışıyoruz ki? Bir zaruri yapilanlar var bir de zaruri olsun olmasin yaptiklarini marifet gibi yazanlar var. Kafasi guzelken arac kullanan ve bunu yazdiktan sonra "YA AMA SUNDAN YAPMISTIM BEN ONLARI" diyen adami ciddiye almak pek akil kari degil. Boyle birini savunmak hic hic degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aquila said: ikinize de bi dayak lazim aslinda, ozellikle muma. mum degil olm müm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Selam, Haydi sopalarımızı alıp yollara çıkalım... kim kime denk gelirse... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 olmeyı bayılmak , oldurmeyıde bayıltmak sanan tıpler var herhalde aramızda .Çok mu Wow oynadınız da prıest gelıp reslıycek sızı anlamadımkı ... Alcan cezayıdamı hıc dusunmeden yazarsınız ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 paramecium said: Selam, Haydi sopalarımızı alıp yollara çıkalım... kim kime denk gelirse... Saygılar. onu bekliyorum bende. çünkü yazılanlar ve yazanlar o kadar saçmalamaya başladı ki motorumu parçalama uğruna arabalarının ön camından içeri giresim var. tabii üzerimde hava yastıklı montla ve kaskla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 paramecium said: Selam, Haydi sopalarımızı alıp yollara çıkalım... kim kime denk gelirse... Saygılar. valla ben pis bi choppercıyım zincirle dolasırım. parçalarım arabanızı felan ona göre sinir etmeyin adamı... kahrolsun 4 ve daha fazla tekerli taşıtlar...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 a2 ehliyete başvurdum çıtır bi motorcu sayılırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ben de temmuz daki sinava giriyorum hayirlisiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 temmuz 20 deymiş sanırım sınav 17 eylül dede direksiyon sınavı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Llama said: geçen pat diye bi ses geldi arkadan ama böyle cılız ne oldu lan derken yerden motorcu kalktı sonra geldi abi tamam bişey yok dedi gitti abi dedigine göre Llamanın yaşı başı kemale ermiş Llama abi geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Loex said: temmuz 20 deymiş sanırım sınav 17 eylül dede direksiyon sınavı varmış 2 temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 nası 2 temmuz ya 2 temmuz da ben yokum burda!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 2 temmuz yazili 30 temmuz surus sinavi tarihleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Ne kadar kisiliksiz bir herif ciktin sen ya. Tanimadigin etmedigin biri hakkinda hakaret etmekten baska bir sey yaptigin yok. Benim attigim ilk mesajda kafam guzel itiraf edeyim lafini kapasiten yetmediginden dolayi alkolluyken motor kullanmak olarak anlayan okuzsun iste. Benim bir sey kivirdigim yok. 80 ve 85 ile 2 tane radar cezam var, duruyorsa bir ara scanleyip buraya da koyarim, sana diyorum ki sehirler arasi yolda 100km/h gecmek bile tehlikeliyken sen bana 260la radara girmissindir diyorsun. Benim hiz yaptigim tek yer otobanlardi. Ama kimse kusura bakmasin hiz sinirinin 70km/h oldugu bir yerde 500kmlik yolu 70km/h ile gidemem. Al bir motor da dene bir kere, arkandan 50 tonluk kamyon gelirken, tek seritli yolda karsidan arabalar gelmesine ragmen seni gecmeye kalkinca ne bok yiceksin? Bir halttan haberiniz olmadan anca gelip burda atip tutuyorsunuz iste. 4 sene icinde 40k km yaptiysam, senin de tahmin edebilecegin gibi bu olaylar hakkinda senden birazcik daha tecrubeliyim. Motor surmeyen birisi, gidonun arkasindayken insanin neler yasadigini bilemez. anca gelip burda salak sacma, bilmeden etmeden karsindakine hakaret edersin iste. Bu arada benim motorum da hyosung gt250r idi. Yani ole 300 falan yapacak bi sey degil. Hizi seviyorum, bunun da her zaman arkasindayim, otobana ciktigim zaman 150km/h altinda kullanmam,yaptigim maksimum hiz da 190km/h,keske motorum elverseydi 200km/h uzerinde de kullanabilseydim. Motosikletle 120km/h uzerinde yasadigim zevki arabayla 200km/h ile bile yasayabilecegimi zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 adam motorcu oldboys çıktı ya hızı seviyorum her zaman arkasındayım, kırmızı düğmeye basarım, hızlı ve öfkeliyim 150'den aşağı göremezsiniz ulan sanki çok büyük prensiplerin var da arkasında durucam diyosun. öküz demiş bide millete EN YAKIN ZAMANDA ÖL LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Sanki otobanda hepiniz hiz sinirlari icinde gidiyormus gibi konusmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 gitmediğimi nerden biliyosun? sen başkasını BÖNÜ TONOMODON KONOŞMOYONNN diye suçlarken iyi plakayı sök ve git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 otobanda hız sınırını aşmadan gitmek daha tehlikeli sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar