Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://img1.ranker.com/user_node_img/6397/1000127055/full/troll-photo-u7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yapabileceğiniz en iyi şey, bi gemi enkazında yüzeye çıkması muhtemel olan büyük parça bi poşet/muşamba bulmak, ince olacak su geçirmicek mümkünse şeffaf, onu içi su dolu geniş bi yüzeyin üstüne kapatıcan (fakat bu su konteynırı deniz suyuna temas edip soğumuyacak) üstünü de soğuk deniz suyu ile yıkayarak, güneşte buharlaşan suyu yüzeyde yoğunlaştırıp bi kaba damlatmaya çalışacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dasaaa said: eahah demek böyle bağlıyorlarmış hortumu kendilerine. ne hortumu, kanalizasyon borularını bağladılar ! http://www.derdimvar.net/wp-content/uploads/2011/05/Devlet-Bahceli1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bakalim izlediginizi anlamismisiniz? Teknede iki adam. Suyunuz yok, hortum da yok napmali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://4.bp.blogspot.com/-1ZUAYX6bvK0/TbkKjMbgOnI/AAAAAAAABic/yGvN4yfw1yw/s1600/itunes-terms-human-centipad-south-park-apple.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hunty said: Bakalim izlediginizi anlamismisiniz? Teknede iki adam. Suyunuz yok, hortum da yok napmali? karşılıklı işesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 digerinin karnini desip kanini ictikten sonra icin girip uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ben iciyorum sorun yok ama arkadas icemiyor, napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 öldürceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 discovery channel'la olan anlaşmaları iptal edilip kovulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 o son çişi içmeyecekti. üşüyoruz reyis bize ateş yak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 http://img01.lachschon.de/images/126822_Essenszeit_1.jpg yakaladigi kopekbaliginin derisinden atlet yapip giyen baska bi adam bulamaz artik discovery, mallik yapmayip ne istediyse verselermis adama bu saatten sonra discoveryi ancak ancient aliens kurtarabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Hortum olayınıi görünce aklıma davaro geldi, hortum ağzıma değil ... giriyor. Burda gerçekden başarmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 konu hortlayacak ama ilk videonun geçtiği episode'u izlemiştim. olay tamamen deniz suyunu kıça zerk etme.başka bi sıvı değil o. kalın bağırsak bildiğiniz gibi vucutta suyun emildiği yerdir. kalın bağırsağa verdiğiniz tuzlu su vucuda su olarak geçer tuzu kalır. böylece dolaylı yoldan vucuda sıvı almış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 abi hep merak etmişimdir bu adamın peşinde çekim ekibi mi var, bi tane kameraman mı? nasıl oluyo bu adamın çekimleri falan? peşinden gelen adamlar da mı abuduk gubudık böcek yiyor acaıp aptal saptal yerlerde yatıp kalkıyor? bu adam mesela bı bolume bı ucurumdan 10 metrelık fln bı agaca tutunarak ınmıstı. kameraman da illa ki dondu dolastı ındı bı yerden ama nasıl oluyo yanı merak ettım. bilen var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 program zaten şov amaçlı çekiliyor. illaki isterse daha güvenli inebileceği yerlerin olduğu yer vardır. ve evet adam çekim ekibiyle takılıyor. yanlış hatırlamıyorsam 2 kameraman var peşinde. çekim ekibine ek olarak güvenlik uzmanı gibi biriside var. ipleri bağlayan, tırmanma teçhizatlarını kuran söken işleri de o yapıyor. hatta bazı bölümlerde yerel uzmanlar eşliğinde çekiliyor. kamermanlardan biri özellikle grylls in yaptığı şeylerin çoğunu yapıyor. peşinden atlıyor vb. bununla ilgili behind the scene, making of.. bla bla tarzı bi bölümü vardı orda hepsini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kaybolmayansakiz said: abi hep merak etmişimdir bu adamın peşinde çekim ekibi mi var, bi tane kameraman mı? nasıl oluyo bu adamın çekimleri falan? peşinden gelen adamlar da mı abuduk gubudık böcek yiyor acaıp aptal saptal yerlerde yatıp kalkıyor? bu adam mesela bı bolume bı ucurumdan 10 metrelık fln bı agaca tutunarak ınmıstı. kameraman da illa ki dondu dolastı ındı bı yerden ama nasıl oluyo yanı merak ettım. bilen var mı acep? bir programını izlemiştim, kameramanin kendi uyku tulumu, su matarasi, yemeklerinin olduğunu, ama bunların hepsini kendisinin doğadan çıkarması gerektiğinden bahsediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ''AYI GRILS'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 adam canlı canlı enema yaptı kendine evlat olsa sevilmez hakketen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kaybolmayansakiz said: abi hep merak etmişimdir bu adamın peşinde çekim ekibi mi var, bi tane kameraman mı? nasıl oluyo bu adamın çekimleri falan? peşinden gelen adamlar da mı abuduk gubudık böcek yiyor acaıp aptal saptal yerlerde yatıp kalkıyor? bu adam mesela bı bolume bı ucurumdan 10 metrelık fln bı agaca tutunarak ınmıstı. kameraman da illa ki dondu dolastı ındı bı yerden ama nasıl oluyo yanı merak ettım. bilen var mı acep? şu sorunun aynısını ben de defalarca sordum, gerçekten bazen çok komik bir hal alıyor bu. Evet şimdi çok tehlikeli suya girip çıkış yolu aryacağım diye suya atlıyor çat arkadan kameraman da aynını yapıyor. Bir de tabi ki büyük kısmı şov işin. Kapadokyaya geldiği bölüm benim bakış açım değişmişti mesela. Kapadokya yani bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 heralde abi yoksa adamın aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım. wwf'in değişik bi versiyonu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bunun aslında daha hardcore bi versiyonu yapıldı bir ara. sadece 1 bölüm denk gelmiştim. adam 2-3 tane kamerayla dağa bayıra gidip sağ kalmaya çalışıyordu. tüm bu süreci kendisi kameraya alıyordu. adı neydi, sonra ne oldu hiçbi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 O adam zorda kaldığında yardım istiyordu yalnız birileri gelip bunu kurtarıyordu. çok uzun süre devam etmedi zaten o program, survivor man di adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar