ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bi kere bu olay bitmiş dostum. Üzülerek söylüyorum ki kızın habitatından elenmişsin. Ama üzülecek bir durum yok, aşk acısı ikinci bi kız bulduğun an biten bişey. O arada üzülmenin tek sebebi eskiden sahip olduğun ego tatmininden yoksun kalman olacak ki doğru telkinlerle kendini çok kolay rahatlatırsın. Orası sana kalmış. O yüzden bu olay üzerine çok fazla bişey yazmıycam. Ama gelelim bundan sonraki hedeflerinde ne yapman gerektiğine, Günümüz kapitalist dünyasında tüm insanlık gibi Türk kızları da gün içinde sayısız dış faktör kaynaklı mesaja maruz kalmakta, kızların akılları çok kolay karışabilmektedir. Dolayısıyla öncelikle şunu bilmeliyiz ki, kızlara karşı "aramayım köpek olsun, kestirip atarım benim bi gururum var, bırak gitsin dönerse senindir" tarzı yaklaşımlar işe yaramayacaktır. Kimse birisi onu aramadığı için köpek olmuyor, gayet de güzel yaşantısına devam ediyor. Hele de güzel bi kızsa erkeğin köpek etme şansı sıfır. Ünlü jazz sanatçısı Art Blakey'in dediği gibi, "If you are not appearing, you are disappearing" O yüzden sürekli ofansif oynamalıyız. Peki sürekli ofansif oyundan kastımız nedir? Sürekli dozu artan lineer bir saldırı mı? Hayır. Çünkü yine kapitalist öğreti trenddeki değişimden keyif almayı öğütler insanlara. Facebook dünyanın bir numaralı sosyal paylaşım ağı olmasına rağmen asla yatmaz, sürekli değişiklikler yapar. Koskoca google, "nasolsa herkes kullanıyo beni" demez, sürekli yenilik kasar. Değişim, ego tatmininin temelidir. O zaman bu iki assumptionın ışığında öyle bir yol izlemeliyiz ki hem continuous bir push taktiğiyle kızın aklında bize ayrılan payı artırmalıyız (reklamcılar buna share of mind demeye bayılır), hem de bunu sürekli değişim yaratarak sıcak tutmalıyız. Çünkü değişimden haberi olmayan bir kız, onun beyninde nereden nereye geldiğinizi farkedemez. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/Screenshot2011-06-25at125343AM.png Bu grafik kızın aklında yer edinmek için izleyeceğimiz sinsi yolu temsil etmekte. Görüldüğü üzere burada hem share of mind'ı sürekli artırıyoruz, hem de linear olmayan bir artışla, share of mind fonksiyonunun türevini sıfırın üzerinde tutuyoruz. Kızın aklına girmek için verilecek uyartılar tamamen güçle ilgili uyartılardır. İlk başlarken, özellikle a ile gösterilen yerde zengin olduğun hissini vereceksin. zengin değilsen devamını okumayı bırakabilirsin. bir fakir asla iyi kızları haketmiyor. Çünkü kızın ihtiyacı olan şey güç, içgüdüsel olarak potansiyel yavrularını yaşatabilecek bir erkek gücü. Bunun da en büyük değişkeni para. Para varsa kız var. Yoksa tek kaş, sorry. Parayla kızın aklında hızlı bir yer edindikten sonra kıza yoğun saldırımızı azaltıyoruz ve artık başbaşa buluşmalar yerine kendi arkadaş grubumuz içine çağırmayı tercih ediyoruz, ya da onun arkadaş grubu içine sızıyoruz. Grup içindeyken haliyle kendine olan ilgimiz azalıyor, niye? çünkü ortamda muhabbet falan olur yani, öküz gibi yavşıcak halimiz yok millet içinde. a-b arasındaki kısımda kızın üzerindeki ilgimizi azaltıyoruz ama hafif hafif aklına girmeye devam ediyoruz, zira arkadaş grupları çok tehlikelidir, başka erkek hızlı giriş yapabilir. Ama problem değil, biz paramızla adımı diğer erkeklerden önce attık zaten. Arkadaş grubunda amacımız ne? Gücün ikinci büyük değişkeni olan, karizma. İnsan içinde dinlenilen, ilgi çeken, adı geçen, iyi ya da kötü bahsedilen biri olmamız lazım. Bu bir şekilde karizma yaratacaktır. Etraftaki arkadaşlar "cihant ay çok salaksın, lan olm malmısın, lan yürü git gerizekalı" deseler bile bu önemli değil. Adımız geçiyor çünkü. Ne dedi jazz ustası yukarıda? evet aynen öyle. Kızın aklında para ve karizmamızla artık iyice yer ettik. Ama sürekli kız hayran hayran bakmaz, bir bakar iki bakar, sonra sıkılır. O yüzden b bölümünden sonra tekrar bi yavaşlamaya giriyoruz. Burada artık karizmamız olduğu için, eğer öğrenciysek "projem var, gece uyumadan çalışmam lazım", çalışıyorsak "toplantılarım var, çinden iş bağlayacaz" falan fişmanla hem karizmamızı güçlendiriyor, hem de sudan bahanelerle kızdan uzaklaşır gibi yapıyoruz. Haa gelelim işin en eğlenceli kısmına. Zaten bu ana kadar para ve karizmayı koyduğumuz için çoğu erkeği eledik, burada biraz cooldown takılabiliriz ama çok da uzun tutmamak lazım. Son zirvemizi gücün üçüncü büyük değişkeni ile yapıyoruz: seks. Kızımız zengin ve karizmatik erkeği bulmanın verdiği gazla sağda solda diğer kız arkadaşlarına paso anlatıp duracak şöyle çocuk böyle çocuk diye. Burada otomatik olarak share of mind yükselecek zaten. Bir süre bu yavaş yükselişin ardından, ani bir artış yapmamız lazım. Yine amaç değişkenlik, sıfırdan büyük bir türev. Mesela arıyoruz kızı, "çok bunaldım içki aldım geliyorum" diyoruz ve evine. Evi yoksa "seni gelip arabayla alıyorum içmeye gidiyoruz itiraz istemiyorum" (arabayla lafı önemli burda. metrobüste seks türkiyeye hala çok uzak, konudan sapmayalım, devam edelim) O gece işi bitiriyoruz, unutamayacağı bir deneyim yaşatıyoruz. Zaten çok verişken bir kız olmadığı sürece zengin ve karizmatik bir erkek tarafından yakın zamanda bir kez daha düdüklenme ihtimali olmadığı için hayvan gibi share of mind kasmış oluyoruz ve kızın aklında istediğimiz yer olan %51 barajını geçiyoruz. İşin bundan sonraki kısmı aynı döngüyü devam ettirmek. İşte seksten bi süre daha sonra kıza parayı hatırlatan şeyler yapmak (hediye olur, tatile götürmek olur falan), karizmayı artıran şeyler yapmak (okulda bir başarı, işte bir başarı filan), sekste yeni pozisyonlar yeni heyecanlar vs. vs. zaten ilk döngüden sonra kızın nabzını anlamış oluruz ve şerbeti ona göre zerkederiz. Özetle, Kızın aklındaki yerimizi sürekli artırırken, sürekli share of mind fonksiyonunun türevinin sıfırın üzerinde tutarak, kızın aklındaki artışın farkında olmasını sağlıyoruz. Bunu da para, karizma ve seks vasıtasıyla başarıyoruz. O yüzden yok "aramıyım şeklim olsun", "ben çok cool adamım hiç arayıp sormam köpeem olur gelir", "facebooktan silerim kafasına beni takar" vb. düşünceler asla iş yapmaz, bunlar diğer rakip erkekler tarafından elenmeniz için toplumsal dinamikler içine yedirilmiş yalanlardır. Unutmayalım, "If you are not appearing, you are disappearing" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 grafiklerin level atlamış görsellik bakımından. tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 said: "If you are not appearing, you are disappearing" Bu doğru bir yere kadar, lakin aksi çok daha itici. Gidiyor mu bir insan? Bırak gitsin. Ya seni başkası için bıraktığı için o salak, yada o çocuk senden daha iyi ve sen salaksın. İki şekilde de devam et. Çünkü ben aranızda gerçek aşk falan görmedim, ilişki var da realitesi yok. Olsa zaten burada olmazdınız. Devam et yani, kasma. Ve başkasıyla tanıstıgın anda aşk acısının gitmesi önermesi %100 doğru bir olaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 çıkartıp duvarıma asıyorum şu postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ginaly2 senin ginaly olduğundan kuşku duyduğum için özür dilerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 son yazdigim 5 odevde su post kadar efor yok. utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 her zaman geçerli veya yeterli olmamakla beraber güzel demiş bir bütünlük içinde olması bakımından diğer ginaly postlarıyla birlikte okunmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Hayatının geri kalanını geçiremeyeceğin kalitede bir kızla geçici bir ilişki yaşamak (özetle birkaç ay takılıp biraz sevişmek) için bazen işe yarayabilecek bir şeyler, onun dışında anlamı yok açıkçası. Biri senden ilk görüş ya da biraz muhabbet sonrası hoşlanmadıysa, sen bu kadar hesap kitap ve yapmacıklık kasmadan sana bağlanmıyorsa sağlıklı bir aşk hayatından söz edilemez. Mesela arıyoruz kızı, "çok bunaldım içki aldım geliyorum" diyoruz ve evine. Evi yoksa "seni gelip arabayla alıyorum içmeye gidiyoruz itiraz istemiyorum" Filmde miyiz dizide mi abi bu ne eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ahaha bir fakir asla güzel kızı haketmiyor ne güzel laftır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bir bütünlük içinde olması açısından GINALY HAYRATI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Baggio, ginaly'nin bahsettigi senaryoda yapmaciklik yok ki. Zaten zengin, karizmatik ve iyi sevisen bir birey olma yeterliliklerine sahip olman gerektigini vurgulamis. Gerisi pr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hayır bu kadar basit değil aşk var!!! demeyelim, sen karizma ve paranın karşılığında güzellik seksilik vs arıyosun sonuçta. fair trade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Daha ne yapmacık olacak ki? Paran yok diye ilgilenmeyecekse "gold miner" dediğimiz türdür, iyi sevişemiyorsun diye ilgilenmeyecekse zaten kaşarın önde gidenidir, karizmatik değilsen ilgilenmiyorsa ukala, "tikky" falan diye niteleyebiliriz ki gene en katlanılır olanı bu sanırım. Dolayısıyla hayatını birleştireceğin, birleştirsen sırtını dönebileceğin bir insan olmuyor karşındaki hatun. Amaçlar da başka oluyor haliyle. Ha burada zaten bu tip amaçlardan bahsediyoruz, aşk meşk sağlıklı ilişki umrumuzda değil diyorsanız susarım zaten eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 var mı öyle hatun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ginaly2 said: Bi kere bu olay bitmiş dostum. Üzülerek söylüyorum ki kızın habitatından elenmişsin. Ama üzülecek bir durum yok, aşk acısı ikinci bi kız bulduğun an biten bişey. O arada üzülmenin tek sebebi eskiden sahip olduğun ego tatmininden yoksun kalman olacak ki doğru telkinlerle kendini çok kolay rahatlatırsın. Orası sana kalmış. O yüzden bu olay üzerine çok fazla bişey yazmıycam. Ama gelelim bundan sonraki hedeflerinde ne yapman gerektiğine, Günümüz kapitalist dünyasında tüm insanlık gibi Türk kızları da gün içinde sayısız dış faktör kaynaklı mesaja maruz kalmakta, kızların akılları çok kolay karışabilmektedir. Dolayısıyla öncelikle şunu bilmeliyiz ki, kızlara karşı "aramayım köpek olsun, kestirip atarım benim bi gururum var, bırak gitsin dönerse senindir" tarzı yaklaşımlar işe yaramayacaktır. Kimse birisi onu aramadığı için köpek olmuyor, gayet de güzel yaşantısına devam ediyor. Hele de güzel bi kızsa erkeğin köpek etme şansı sıfır. Ünlü jazz sanatçısı Art Blakey'in dediği gibi, "If you are not appearing, you are disappearing" O yüzden sürekli ofansif oynamalıyız. Peki sürekli ofansif oyundan kastımız nedir? Sürekli dozu artan lineer bir saldırı mı? Hayır. Çünkü yine kapitalist öğreti trenddeki değişimden keyif almayı öğütler insanlara. Facebook dünyanın bir numaralı sosyal paylaşım ağı olmasına rağmen asla yatmaz, sürekli değişiklikler yapar. Koskoca google, "nasolsa herkes kullanıyo beni" demez, sürekli yenilik kasar. Değişim, ego tatmininin temelidir. O zaman bu iki assumptionın ışığında öyle bir yol izlemeliyiz ki hem continuous bir push taktiğiyle kızın aklında bize ayrılan payı artırmalıyız (reklamcılar buna share of mind demeye bayılır), hem de bunu sürekli değişim yaratarak sıcak tutmalıyız. Çünkü değişimden haberi olmayan bir kız, onun beyninde nereden nereye geldiğinizi farkedemez. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/Screenshot2011-06-25at125343AM.png Bu grafik kızın aklında yer edinmek için izleyeceğimiz sinsi yolu temsil etmekte. Görüldüğü üzere burada hem share of mind'ı sürekli artırıyoruz, hem de linear olmayan bir artışla, share of mind fonksiyonunun türevini sıfırın üzerinde tutuyoruz. Kızın aklına girmek için verilecek uyartılar tamamen güçle ilgili uyartılardır. İlk başlarken, özellikle a ile gösterilen yerde zengin olduğun hissini vereceksin. zengin değilsen devamını okumayı bırakabilirsin. bir fakir asla iyi kızları haketmiyor. Çünkü kızın ihtiyacı olan şey güç, içgüdüsel olarak potansiyel yavrularını yaşatabilecek bir erkek gücü. Bunun da en büyük değişkeni para. Para varsa kız var. Yoksa tek kaş, sorry. Parayla kızın aklında hızlı bir yer edindikten sonra kıza yoğun saldırımızı azaltıyoruz ve artık başbaşa buluşmalar yerine kendi arkadaş grubumuz içine çağırmayı tercih ediyoruz, ya da onun arkadaş grubu içine sızıyoruz. Grup içindeyken haliyle kendine olan ilgimiz azalıyor, niye? çünkü ortamda muhabbet falan olur yani, öküz gibi yavşıcak halimiz yok millet içinde. a-b arasındaki kısımda kızın üzerindeki ilgimizi azaltıyoruz ama hafif hafif aklına girmeye devam ediyoruz, zira arkadaş grupları çok tehlikelidir, başka erkek hızlı giriş yapabilir. Ama problem değil, biz paramızla adımı diğer erkeklerden önce attık zaten. Arkadaş grubunda amacımız ne? Gücün ikinci büyük değişkeni olan, karizma. İnsan içinde dinlenilen, ilgi çeken, adı geçen, iyi ya da kötü bahsedilen biri olmamız lazım. Bu bir şekilde karizma yaratacaktır. Etraftaki arkadaşlar "cihant ay çok salaksın, lan olm malmısın, lan yürü git gerizekalı" deseler bile bu önemli değil. Adımız geçiyor çünkü. Ne dedi jazz ustası yukarıda? evet aynen öyle. Kızın aklında para ve karizmamızla artık iyice yer ettik. Ama sürekli kız hayran hayran bakmaz, bir bakar iki bakar, sonra sıkılır. O yüzden b bölümünden sonra tekrar bi yavaşlamaya giriyoruz. Burada artık karizmamız olduğu için, eğer öğrenciysek "projem var, gece uyumadan çalışmam lazım", çalışıyorsak "toplantılarım var, çinden iş bağlayacaz" falan fişmanla hem karizmamızı güçlendiriyor, hem de sudan bahanelerle kızdan uzaklaşır gibi yapıyoruz. Haa gelelim işin en eğlenceli kısmına. Zaten bu ana kadar para ve karizmayı koyduğumuz için çoğu erkeği eledik, burada biraz cooldown takılabiliriz ama çok da uzun tutmamak lazım. Son zirvemizi gücün üçüncü büyük değişkeni ile yapıyoruz: seks. Kızımız zengin ve karizmatik erkeği bulmanın verdiği gazla sağda solda diğer kız arkadaşlarına paso anlatıp duracak şöyle çocuk böyle çocuk diye. Burada otomatik olarak share of mind yükselecek zaten. Bir süre bu yavaş yükselişin ardından, ani bir artış yapmamız lazım. Yine amaç değişkenlik, sıfırdan büyük bir türev. Mesela arıyoruz kızı, "çok bunaldım içki aldım geliyorum" diyoruz ve evine. Evi yoksa "seni gelip arabayla alıyorum içmeye gidiyoruz itiraz istemiyorum" (arabayla lafı önemli burda. metrobüste seks türkiyeye hala çok uzak, konudan sapmayalım, devam edelim) O gece işi bitiriyoruz, unutamayacağı bir deneyim yaşatıyoruz. Zaten çok verişken bir kız olmadığı sürece zengin ve karizmatik bir erkek tarafından yakın zamanda bir kez daha düdüklenme ihtimali olmadığı için hayvan gibi share of mind kasmış oluyoruz ve kızın aklında istediğimiz yer olan %51 barajını geçiyoruz. İşin bundan sonraki kısmı aynı döngüyü devam ettirmek. İşte seksten bi süre daha sonra kıza parayı hatırlatan şeyler yapmak (hediye olur, tatile götürmek olur falan), karizmayı artıran şeyler yapmak (okulda bir başarı, işte bir başarı filan), sekste yeni pozisyonlar yeni heyecanlar vs. vs. zaten ilk döngüden sonra kızın nabzını anlamış oluruz ve şerbeti ona göre zerkederiz. Özetle, Kızın aklındaki yerimizi sürekli artırırken, sürekli share of mind fonksiyonunun türevinin sıfırın üzerinde tutarak, kızın aklındaki artışın farkında olmasını sağlıyoruz. Bunu da para, karizma ve seks vasıtasıyla başarıyoruz. O yüzden yok "aramıyım şeklim olsun", "ben çok cool adamım hiç arayıp sormam köpeem olur gelir", "facebooktan silerim kafasına beni takar" vb. düşünceler asla iş yapmaz, bunlar diğer rakip erkekler tarafından elenmeniz için toplumsal dinamikler içine yedirilmiş yalanlardır. Unutmayalım, "If you are not appearing, you are disappearing" emeğine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 iyi de kiz neden fakir, ezik ve erken bosalan falan bir adamla beraber olmak istemiyor diye gold digger, kasar ve tikky oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 üşenmemiş sacmalamış adam üstelik wot hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 onetimebaby said: iyi de kiz neden fakir, ezik ve erken bosalan falan bir adamla beraber olmak istemiyor diye gold digger, kasar ve tikky oldu ki? Çünkü ben sadece iyi vakit geçirdiği, rahat ettiği ve egosunu yükselttiği bir oyuncak olmaktansa karşılıklı değer verilen ilişkilere öncelik veriyorum. Çok klasik bir şekilde anlatmak gerekirse, bu dedikleriniz amaç değil araç olmalı, en üstte esas neden olarak karşılıklı sevgi olmalı. Ben tercih ettiğim akıl yapısındaki bir kıza "içki aldım geliyorum" diye barzo gibi girsem aksine son derece negatif olur yani öyle söyliyim, kendim de yapmam zaten böyle bir münasebetsizlik. Sırf benimle iyi vakit geçiriyor, kendini iyi hissediyor, yatakta tatmin oluyor diye birlikte olup bunlara bir zarar gelmesi halinde "share of mind hedehödö" diye ayrılacak kızı napayım abi, sırf seks için kendinizi değersiz görmeyin bu kadar eheh. Ben bu sayılan şeyleri ilk başta fazla ortaya koymamaya çalışırım hatta, beni beğenecekse bunlarla beğenmesin, gerçek hislerini görelim diye. Dediğim gibi bunlar benim tercih ve fikirlerim yani, diğer türlüsünü seçiyorsanız doğruluk payı yok değil, kasın böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 eskik okumuşum edid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 baggio yaşadığın dünya baya toz pembe. alt metin : 159 tane ilişkim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 fede said: alt metin : 159 tane ilişkim oldu http://www.youtube.com/watch?v=LLkjqBy0IRE İki türden kızlarla da ilişkilerin iki türlüsünü de yaşadım abi, sonuç olarak önceliğimi de bu yönde belirledim, her şey seks para falan değil yani eheh. Tercih meselesi diye üçüncü defa tekrarlayıp, huzurunuzdan ayrılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 baggio alt mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 baggio naptın abi öyle kızlar buluyorsan arkadaş olalım bizede bulun :) yüzüğü takıp nikahı kıyaluım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Arkadaş değil miyiz yani? Pis fanatik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 fede said: ginaly2 said: Bi kere bu olay bitmiş dostum. Üzülerek söylüyorum ki kızın habitatından elenmişsin. Ama üzülecek bir durum yok, aşk acısı ikinci bi kız bulduğun an biten bişey. O arada üzülmenin tek sebebi eskiden sahip olduğun ego tatmininden yoksun kalman olacak ki doğru telkinlerle kendini çok kolay rahatlatırsın. Orası sana kalmış. O yüzden bu olay üzerine çok fazla bişey yazmıycam. Ama gelelim bundan sonraki hedeflerinde ne yapman gerektiğine, Günümüz kapitalist dünyasında tüm insanlık gibi Türk kızları da gün içinde sayısız dış faktör kaynaklı mesaja maruz kalmakta, kızların akılları çok kolay karışabilmektedir. Dolayısıyla öncelikle şunu bilmeliyiz ki, kızlara karşı "aramayım köpek olsun, kestirip atarım benim bi gururum var, bırak gitsin dönerse senindir" tarzı yaklaşımlar işe yaramayacaktır. Kimse birisi onu aramadığı için köpek olmuyor, gayet de güzel yaşantısına devam ediyor. Hele de güzel bi kızsa erkeğin köpek etme şansı sıfır. Ünlü jazz sanatçısı Art Blakey'in dediği gibi, "If you are not appearing, you are disappearing" O yüzden sürekli ofansif oynamalıyız. Peki sürekli ofansif oyundan kastımız nedir? Sürekli dozu artan lineer bir saldırı mı? Hayır. Çünkü yine kapitalist öğreti trenddeki değişimden keyif almayı öğütler insanlara. Facebook dünyanın bir numaralı sosyal paylaşım ağı olmasına rağmen asla yatmaz, sürekli değişiklikler yapar. Koskoca google, "nasolsa herkes kullanıyo beni" demez, sürekli yenilik kasar. Değişim, ego tatmininin temelidir. O zaman bu iki assumptionın ışığında öyle bir yol izlemeliyiz ki hem continuous bir push taktiğiyle kızın aklında bize ayrılan payı artırmalıyız (reklamcılar buna share of mind demeye bayılır), hem de bunu sürekli değişim yaratarak sıcak tutmalıyız. Çünkü değişimden haberi olmayan bir kız, onun beyninde nereden nereye geldiğinizi farkedemez. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/Screenshot2011-06-25at125343AM.png Bu grafik kızın aklında yer edinmek için izleyeceğimiz sinsi yolu temsil etmekte. Görüldüğü üzere burada hem share of mind'ı sürekli artırıyoruz, hem de linear olmayan bir artışla, share of mind fonksiyonunun türevini sıfırın üzerinde tutuyoruz. Kızın aklına girmek için verilecek uyartılar tamamen güçle ilgili uyartılardır. İlk başlarken, özellikle a ile gösterilen yerde zengin olduğun hissini vereceksin. zengin değilsen devamını okumayı bırakabilirsin. bir fakir asla iyi kızları haketmiyor. Çünkü kızın ihtiyacı olan şey güç, içgüdüsel olarak potansiyel yavrularını yaşatabilecek bir erkek gücü. Bunun da en büyük değişkeni para. Para varsa kız var. Yoksa tek kaş, sorry. Parayla kızın aklında hızlı bir yer edindikten sonra kıza yoğun saldırımızı azaltıyoruz ve artık başbaşa buluşmalar yerine kendi arkadaş grubumuz içine çağırmayı tercih ediyoruz, ya da onun arkadaş grubu içine sızıyoruz. Grup içindeyken haliyle kendine olan ilgimiz azalıyor, niye? çünkü ortamda muhabbet falan olur yani, öküz gibi yavşıcak halimiz yok millet içinde. a-b arasındaki kısımda kızın üzerindeki ilgimizi azaltıyoruz ama hafif hafif aklına girmeye devam ediyoruz, zira arkadaş grupları çok tehlikelidir, başka erkek hızlı giriş yapabilir. Ama problem değil, biz paramızla adımı diğer erkeklerden önce attık zaten. Arkadaş grubunda amacımız ne? Gücün ikinci büyük değişkeni olan, karizma. İnsan içinde dinlenilen, ilgi çeken, adı geçen, iyi ya da kötü bahsedilen biri olmamız lazım. Bu bir şekilde karizma yaratacaktır. Etraftaki arkadaşlar "cihant ay çok salaksın, lan olm malmısın, lan yürü git gerizekalı" deseler bile bu önemli değil. Adımız geçiyor çünkü. Ne dedi jazz ustası yukarıda? evet aynen öyle. Kızın aklında para ve karizmamızla artık iyice yer ettik. Ama sürekli kız hayran hayran bakmaz, bir bakar iki bakar, sonra sıkılır. O yüzden b bölümünden sonra tekrar bi yavaşlamaya giriyoruz. Burada artık karizmamız olduğu için, eğer öğrenciysek "projem var, gece uyumadan çalışmam lazım", çalışıyorsak "toplantılarım var, çinden iş bağlayacaz" falan fişmanla hem karizmamızı güçlendiriyor, hem de sudan bahanelerle kızdan uzaklaşır gibi yapıyoruz. Haa gelelim işin en eğlenceli kısmına. Zaten bu ana kadar para ve karizmayı koyduğumuz için çoğu erkeği eledik, burada biraz cooldown takılabiliriz ama çok da uzun tutmamak lazım. Son zirvemizi gücün üçüncü büyük değişkeni ile yapıyoruz: seks. Kızımız zengin ve karizmatik erkeği bulmanın verdiği gazla sağda solda diğer kız arkadaşlarına paso anlatıp duracak şöyle çocuk böyle çocuk diye. Burada otomatik olarak share of mind yükselecek zaten. Bir süre bu yavaş yükselişin ardından, ani bir artış yapmamız lazım. Yine amaç değişkenlik, sıfırdan büyük bir türev. Mesela arıyoruz kızı, "çok bunaldım içki aldım geliyorum" diyoruz ve evine. Evi yoksa "seni gelip arabayla alıyorum içmeye gidiyoruz itiraz istemiyorum" (arabayla lafı önemli burda. metrobüste seks türkiyeye hala çok uzak, konudan sapmayalım, devam edelim) O gece işi bitiriyoruz, unutamayacağı bir deneyim yaşatıyoruz. Zaten çok verişken bir kız olmadığı sürece zengin ve karizmatik bir erkek tarafından yakın zamanda bir kez daha düdüklenme ihtimali olmadığı için hayvan gibi share of mind kasmış oluyoruz ve kızın aklında istediğimiz yer olan %51 barajını geçiyoruz. İşin bundan sonraki kısmı aynı döngüyü devam ettirmek. İşte seksten bi süre daha sonra kıza parayı hatırlatan şeyler yapmak (hediye olur, tatile götürmek olur falan), karizmayı artıran şeyler yapmak (okulda bir başarı, işte bir başarı filan), sekste yeni pozisyonlar yeni heyecanlar vs. vs. zaten ilk döngüden sonra kızın nabzını anlamış oluruz ve şerbeti ona göre zerkederiz. Özetle, Kızın aklındaki yerimizi sürekli artırırken, sürekli share of mind fonksiyonunun türevinin sıfırın üzerinde tutarak, kızın aklındaki artışın farkında olmasını sağlıyoruz. Bunu da para, karizma ve seks vasıtasıyla başarıyoruz. O yüzden yok "aramıyım şeklim olsun", "ben çok cool adamım hiç arayıp sormam köpeem olur gelir", "facebooktan silerim kafasına beni takar" vb. düşünceler asla iş yapmaz, bunlar diğer rakip erkekler tarafından elenmeniz için toplumsal dinamikler içine yedirilmiş yalanlardır. Unutmayalım, "If you are not appearing, you are disappearing" emeğine sağlık abi yalnız bi yönetmen falan kalksa HIMYM gibi bişeyler çiverecem dese, senaristin yanına bu adamı alsa... ciddi yaratıcılık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar