aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Babalarının ek kartlarıyla hava atan elitistler bi ayrılsınlar topcten ya (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 play card'ı worldcard kategorisine soktum kendimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 paspatur said: şıklarda Amex yok. başka karta elimi sürmem, çok fakir işi. Yılda 120$ kart aidatı ödüyorum. YESS Bende gold kullanıyorum fakat platinum 300$ olmasına rağmen daha avantajlı gibi ya, baya bir indirim sağlıyor çünkü. Şirket yemeklerine felan AMEX Platinum ile ödeyeceksin direk %20 indirim. Baya avantajlı kart. GS Bonus'u da kombine için almıştım geçen sene küstürdü takım futbola öyle kenarda duruyor pek kullanmıyorum GS Bonus'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 escape said: paspatur said: şıklarda Amex yok. wat? hangi banka o? american express tr de garanti dağıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ziraat maksimum ile iş bankası maksimum arası ne fark vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 birinin parasını ziraat bankası kazanıyor diğerininkini iş bankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bu arada işbankası internet şubesinden bugün saat 2'ye kadar fatura yatırırsanız 10 lira maxipuan veriyor. ev telefonu beleşe geldi bu ay güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 saturn said: ziraat maksimum ile iş bankası maksimum arası ne fark vardır? kampanya vs olarak fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 garanti çünkü maaşımın yatabildiği tek banka orası sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bende maaş yüzünden axess.. İstemeye istemeye maximumu iptal ettim. Ama hep garanti bonusum olsun istemişimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilgialeyna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Hsbc classicten hızz a geçtim her dakka bloke koydular iptal ettim onun için classice geri döndüm.ama garanti var çok memnunum ayrıca internet bankacılığı çok rahat.şimdi maaşım yapı krediye yatıyor ondanda memnun olanlar duydum bakalım kredi kartı vericeklermi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 selam aleyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bende Worldcard var, bizim okul kimliği Playcard. Dolayısıyla 2 tane Yapıkredi var bende. Memnunum, iyi bonus birikiyor. Elektronikçiler Yapıkredi'ye sempatik yaklaşıyor. Annemde HSBC, hiç bir getirisi yok, alma. Baba'da da Worldcard özellikli var. Sağlam harcıyorsan ve bilet milet ihtiyacın oluyorsa direk Wings al. Arkadaş her yaz biletlerini alıyor Wings'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hsbc lounge yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Bu kredi kartı aidat olayları ne oldu ? Wings karta başvrdum , çıkmış şubede bekliyor ama gidip almadım henüz. Yıllık 75 TL lik aidatından yırtabilr miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ben hsbc kullanıyorum reşit olduğumdan beri, bi yamuğunu görmedim. hatta bi sefer wiredshelf adlı siteden kitap almak için günlük üyelik almıştım. meğersem iptal etmediğim için pat diye uzatmış, bana 69tl gibi bi ücret sokmuştu. dilekçe falan filan yazdım yolladım tık iade ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Albaraka Türk HalalCard jk HSBC Pegasus/Axess Wings Platin en begendiklerim. Ucus puani olayı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Garanti Bankası Bonus Card...Ama hiç memnun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yıllık ücret ödemediğin kart hepsi aynı kayganlıkta çünkü pos makinasından hepsi aynı geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 İş'te Üniversiteli zımbırtısı var, memnunum bi sıkıntısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Platinum kartınız yoksa nubsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Regalya said: Platinum kartınız yoksa nubsunuz fakirsiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 garanti bonus kullanıyorum sadece ve sadece. gelsin uçak milleri, gelsin bonuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 migros kartim var, cipslerde falan indiriym yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar