Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=9970556 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 olayı kavrayamadım_? 300m luk loot düşmüş ben 10 milyarlık loot düşen kill ler de gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Geminin adına baksana =) olay loot deil gemi, 25b lik cruiser kullanmak, hem de scout olarak "balls of steel" =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ehehe tabi akşam girip makara yapıcam ehaehah we are FAMOUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ne var abi ben 12 milyar düşen loot gördüm.Şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Boş boş konuşma. Ben 13 milyarlık loot gördüm olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Adrestia Taksiratini affetsin topragi bol olsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ben de bu ninja unicorns'a gireyim. Bagrınıza basın bu noobu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 oha berbat battle report olmuş o=) off akşam olsun sabredemiorm artık noob lab die mail atıcam paso ehaehahefa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Balls of Steel Balls of Steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Koymaz ona alir bi tane daha : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Çok güldük ona hep beraber :D. 3x mach 3x scimi 3-4 vaga ile kuzeye gidelim dedik, tink adresita ile scout ederim dedi. 60-70 jump gittik onu bunu filan gankledik tam döndük lowsec e, tink bir FW beaconda o gemileri buldu kitelamaya başladı. Fraps çalıştırdığı için laga girdi bu sırada mwdyi çalıştırdı ama lagden dolayı hareketi algılamadı oyun. O sırada deimos tackle atınca tabi direk armor a indi tink, biz tabi hemen scimi'leri gönderdik ama tink'e warp etsek bile FW beacona 0km'de warp edebildiğimiz için, tink'e 100km de structure'dayken yetiştik ama kurtaramadık :D. 1-2 haftaya yenisini alacakmış öyle dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ee bosa demiyoz alir bi dene daha hatta bi kac tane bile alabilir = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi gemiye dikkat etmemiştim harbi nasıl gitti o gemiyle scout olarak insan acır biraz ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 25b öyle aman aman para değil ya, 2-3 haftada yapılır. Önemli olan eğlenmek, bende almak istiyorum adresita aslında bir tane para olunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 2-3 haftada 1 kişi 25 yapabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yapılır lvl5 mission filan kasarak zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bait bu lvl 5 yapmaya calismayin sakin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 e bunu almaktan cok bulmak sorun değilmi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Evet aslında satan insan sayısı çok az bu gemileri asıl problem o. Çoğu kişi kullanmaktan çok bekletip daha yüksek fiyata filan satmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Aynen oyle sinirli sayida var Hydra reloaded bu sene ki odullere tek baslarina sahip olabilmek icin hem turnuvayi katlettiler hemde butun zamanlarini buna ayirdilar ama simdi ellerinde hem 1.lik hem 2.lik odulleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 e 1 seneye unutulur giderki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KT0Z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 paranla rezil olmak diye bunadiyebilirmiyiz? :p bu arada killmailde comment birakmis, hiç lagdan filan bahsetmio. TinkerHell: 2011-06-19 14:50:39 Forgot FW beacons warp fleet to 0 and not me No reps from Scimitars ^^ anladigim kadariyla elemana 0 a warp olamadiginiz için rep edememissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ne desin adam lag vardi diye aglayamaz heralde noob derler birilerine bok atacak iste dsjhfksjdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çamur yapmayın olm adam dreeaaeeke binmio die =) kimseye bok atmamış ayrıca unuttum demiş. hıh http://media.comicvine.com/uploads/7/77820/1729743-haters_gonna_hate_super.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar