paspatur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bir kaç senedir umarsız bir uçak korkusu paydah oldu bende. Daha önce böyle bir korkum yoktu, evet gerilirdim ama uçardım. (Sanırım NatGeo Uçak kazası raporu yüzündena) artık hiç binemiyorum uçağa. Mesela geçen hafta aynı fiyata 12 saatlik otobüs yolculuğu çektim bu korkumdan. Uçak korkumu yenebineceğim bilimsel makaleler, telkinler istatistikler falan paylaşabilirseniz belki bu korkumu hafifletmeme yardımcı olur. Bi de anket ekledim kişisel görüş ve önerilerinizi bekliyorum paticanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 uçmak dünyanın en muhteşem şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 uçak en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ucaktan degil allahtan korkucaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 uçaktan korkan uçak gibi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 uçak değil bina öldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ucmak dogal bisey degil bi kere. ben altıma sıcıyorum her seferinde ucakta.. okadar kocaman bisey ucmamalı ucamamalı ayaklar yere basmalı.. ama okadar manyak degilim otobuse binmekten daha cok nefret ediyorum 8 saat aynı yerde oturunca cektigim acı yerine ucakta gerilmekten bitap olup bi kosede kıvrılır aglarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ben bazen korku oluşuyor. İlk uçak deneyimimi anlatmak istiyorum. Onur Air firmasının uçağına bindim.Uçakta bir ses var sanki düşecek gibi inene kadar bir arızalı gibi bir ses vardı.İlk uçak deneyimi olmasına rağmen o beni biraz korkutmuştu. Pegasus'un uçağına bindim öyle bir ses duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 md-80 tipi uçaklar. Sattı onları onur =) Enteresan uçak onlar. Gerçi kaza oranları da çok düşüktür onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Böyle bir korkuyu yenicek ne olabilir dicem, kabin ekibine durumu bildirirsen mesela normalde her firma için senle konuşurlar, senle ilgilenirler. Yani işine hakim bir kabin personeli ise. Geyik yaparsınız falan, sık yolculuk ettikçe de o korkun azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 uçak korkusu değil belki ölüm korkusu hakkında bişeyler okumak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kalkışta inişte gerilirdim bir de havadayken bazen böyle bir geliyor lan havadayız?!?! diye az tırsıyorum geçiyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ben havadayken uçağın kanatlarının üstüne çıkasım geliyo. o havadayken dönüş anında donuma falan patlıyorum bazen çok eğlenceli kashgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hiç iplemem. korkanı da çözemiyorum. çok çok yüksek bi ihtimalle düşmeyecek zaten. yok düşecek olursa eğer çok çok büyük ihtimalle öleceksin. korkacak bişi değil. uçak yolculuğundan korkacağınıza uzun yolculuklarda koltuğun rahatsız olmasından korkun bence. en sevdiğim şeylerden birisi ise yerde babayiğit havada kedi olan elemanlara türbülans sırasında olağanca sakinliğimle, adam büyük ihtimalle dua okurken "baba saat kaç?.." "ha öyle mi? geç inicez demek ki.." falan demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ucagı havadayken sevmiyorum ben adrenalini kaçıyor kalkış ve iniş anı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yurtici tercih etmiyorum :< 21saat otobus yolculugu yaptim bi kere hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bi uçağın düşmesi çok zor. 3 önemli teknik aksaklığın da birlikte olması lazım düşmesi için. ya da bir volkanın üstünden geçmesi. 3 teknik aksaklığın birden oluşması çok zor. zaten bi uçağın düşme ihtimali çok çok düşük. günde yüz binlerce uçuş gerçekleşiyor dünyada. senede bi iki kere uçak düşme haberine rastlarsın başka da olmaz. otobüs öyle değil ama. otobüsün kaza yapmasını etkileyebilecek çok daha fazla şey var. şoför uyuyabilir, otobüste teknik sorun olabilir. trafikteki diğer arabaların yaptığı mallık olabilir. hava şartları bile etkiliyor. otobüsle kaza yapmış ve bikaç takla atmış biri olarak kesinlikle uçak diyorum ama kaza yapmasam da uçak derdim onu belirteyim. otobüsle kaza yapınca yaşama şansın daha yüksek uçağa göre derler genelde. doğrudur. mesela benim yan tarafta oturan kızın dalağı alınmıştı falan, 6 ay sonra da hala yoğun bakımdaydı. yaşıyodu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 balon said: md-80 tipi uçaklar. Sattı onları onur =) Enteresan uçak onlar. Gerçi kaza oranları da çok düşüktür onların. Sürekli motor arızası gibi rahatsız edici bir ses veriyordu ha düştü ha düşücek diye korkmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 uçağın nesinden korkuyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ben fakirim uçağa binmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ucak korkusu ne ya.. Yurtdisina cikmayan insan nasil da belli oluyo. Bol seyahat eden insanin ucak korkusu olmaz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 teknoson said: balon said: md-80 tipi uçaklar. Sattı onları onur =) Enteresan uçak onlar. Gerçi kaza oranları da çok düşüktür onların. Sürekli motor arızası gibi rahatsız edici bir ses veriyordu ha düştü ha düşücek diye korkmuştum :D baba onların ve o tip uçakların sıkıntısı sadece ses alması değil ki, küçükler, rüzgarda sağlam savruluyorlar. bi de adfsfsafdsf kalem gibiler lan. ötekilerde uçak dönerken falan millet iplemiyor, bu gibi uçaklarda acaip bi heyecan gözlemliyorsun adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Sac ve percinlerle kapatılmış 2tane jet motoru bağlı uçan silindir de diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Hehe düşünsene binmişsin çok coolsun ortamda ama oda ne! uçak birden düsüyor ve ölüyorsun uçak abi bu düsse kurtulamazsın (CcC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 genç ölürüz cesedimiz yağuşuklu olur ne var yani ajbsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar