RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 futbol yüzünden böyle saçmalıklar yapanları ne yapsan boş ha bursa ha river Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 River 2. ligde oynayacağına klubü kapatsın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 super classico'ya ara verildi desenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bileklerini kesmis bir River taraftarı. Ayrica kulüp müzesini basmis taraftar, ağır hasar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bize ne lan river plateten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Öyle deme marşlarını çaldığımız takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Masquerade said: Bileklerini kesmis bir River taraftarı. Ayrica kulüp müzesini basmis taraftar, ağır hasar varmış. sadece müze mi abi, kulüp tesislerini falan da ateşe vermişler yazılanlara göre, futbolculara vs. ölüm tehditleri yağıyormuş. Hani olur olur, çok kötü ya o kadrodaki elemanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 olanlar normal aslında. ben çok şaşırmadım. dünyanın en büyük derbisine sahip 2 takımdan biri. oturup ağlamazlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bir de 3 yıl boyunca çıkamıyorlarmış üst lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 o nasıl ya? 3 yılda zaman aşımından silinir takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bilmiyorum valla tam olarak öyle bir kural varmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 şu adamlardan ucuza 1-2 adam kapatsak bari, batan geminin malları stili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Devletin gizlice oyunculara ve yöneticilere yurtdışına çıkın dediği söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Kabul etmek gerekirse bu sistemde bursa düşse yine bu kadar olay olurdu bırakın 4 büyükleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 galatasarayın yapamadığını yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bursa düştü bir şey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Artık bursa düşse. Fenerde şampiyon olamayınca önce timsah sonra şu ayarda bişiler yapıp yakıp yıkmıştı. Şampiyon olamayınca stadı yakan taraftar küme düşse noluru siz hesaplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Galatasaray küme düşse molotof kokteyllerimle kafa buldurturum lan takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 küme düşme potasına 20 puan farkla ligi 8. bitirmiş takıma hala küme düşmekten kılpayı kurtulmuş muhabbeti yapmak ne kadar mantıklı anlamadım.Bu muhabbeti çevirenler geçmişi biraz kurcalasın averajla düşmekten kurtulanları unutmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 souldarkorn said: Bu muhabbeti çevirenler geçmişi biraz kurcalasın Bilmeyenlere geçmiş "Efendim! Sizlere 37 yıllık meslek hayatımda yaşadıklarımı yazacağım. Hani şu ezeli rakip, ezeli dost sözü var ya... Hani yeri gelince 100 yıllık mücadele deriz ya.... İşte o hikâyeyi. Hem de tanığından dinleyin. Yani lafın gelişi "Ben oradaydım..." sözüne uygun hikâyeler. Yani Türk medyasında ilk kez duyulacak gerçekleri yazıyorum; yazdıklarımda asla yorum yapmıyorum. Yorum sizin efendim!" diyen kazım Kanat, bir gazetenin hafta sonu eki için dile getirdiği hatılarda 3 büyüklerin hatır şikelerini gözler önüne serdi. "Galatasaraysız Bir Fenerbahçe Asla Olmaz" Bu anılardan en ilginci hiç şüphesiz ezeli rakiplerden Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı küme düşmekten kurtardığı maç. Kanat bu maçı şöyle anlatıyor: "Hani hep bilinen Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti var ya. Hani neredeyse birbirlerini bir kaşık suda boğacak olan şu düşmanlık olayı. Öyle diyorsanız yanılıyorsunuz. Bakınız şu olaya... Galatasaray düşme hattının biraz üstünde. Hangi Fenerli'ye sorsanız bir tekmede bizden derler ya... Ama öyle olmuyor işte: Fenerbahçe'nin patronu, Türk futbolunda ilk, "İmparator" ismini alan Ziya Şengül (Bu unvan Avrupa'da ilk kez Beckenbauer'e verilmişti. Çok sonraları bu unvan Fatih Terim'e ve Oğuz Çetin'e verildi) o günlerde teknik direktördü. Yani Fenerbahçe'nin patronuydu. Galatasaray'ın teknik patronu ise efsane kaleci Turgay Şeren'di. Fenerbahçe yenerse Galatasaray küme düşecekti. O maça gelinirken, Ziya Şengül o zamanki adayla Mithat Paşa'nın önünde takım otobüsünde son sözünü söyledi: "Bu maçın taktiği yok. Galatasaray'sız asla bir Fenerbahçe olmaz!" İşte o maçta Fenerbahçe, Galatasaray'ı yenmedi. Bu sonuçla Galatasaray kümeden düşmedi, lig de kaldı. (Fener seyircisi o maçta ilk kez Cemil Turan'ı yuhaladı. Cemil'de maçı yarıda bırakıp gitti!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 nehir tabagi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Fenerbahçe, 1980-81 sezonunda küme düşmekten gol averajıyla kurtuldu. http://tr.wikipedia.org/wiki/1980-81_S%C3%BCper_Lig Puan Durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 fenerbahçe galatasarayı yenmemişmmiş. yenseymiş valla, rahmetli kazımın kaleminden de olsa külahıma anlatsınlar onu. fenerin averajla kümede kaldığı yılın puan durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ezeli rakibim acıyıp maç verip de 1-2 puan farkla düşmeyeceğime kendi çabamla averajla düşmem işte. (Şunu tane tane anlatmadan anlayamayacak kapasitede insanlar olduğunu düşünmemiştim forumda onun için c/p edip gittim, ayrıca özür dilerim bu düşüncesiz hareketimden dolayı.) Birkaç ay önce takım averajla 14. iken tüm GS'liler kendi takımlarıyla mutlu mesut dalga geçip şakalaşırken, 2 ay sonra bu balık hafızalılık nerden çıktı o da enteresan tabi eheh. Bu sezon FB-GS arası puan farkı rekorunun da kırıldığını atlamayalım madem istatistik yarıştırmaya geçtik. Birileri de 6-0 skorbord, sonrasında Türkiye ve UEFA kupalarını koyarsa tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 çaykur rizeye yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar