Flassh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 terörist olsak bize de verirler mi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 banane abi versin tabi fakat dizinin bütün ciddiyetini yok etti bence.oturup falling skies izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bu dizi breaking bad'den falan nasıl daha iyi dram onu anlamadım ben ya. (tabi saul'un sahneler ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 kadını bazen demir soparlarla dövüp, bukkakeci japonlara atasın geliyor. dudak büzmeli ağlamalar delilikler. bu kadar dengesiz birini baştan ciaya almazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Breaking baddan daha iyi dram? Ahaha abi şu diziyi ya yerin dibine batırıyor insanlar ya da abartı övüyorlar. İkinci sezon geldiyse indirelim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 tüm diziler breaking badden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 homeland çok iyi dizi. Millet sadece konusuyla yargılıyor ama oyunculuklar olsun kurgu ve gidişhatı çok güzel yönetiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 8 bölüm izledim ben de, baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 axedice said: Breaking baddan daha iyi dram? Ahaha abi şu diziyi ya yerin dibine batırıyor insanlar ya da abartı övüyorlar. İkinci sezon geldiyse indirelim hemen yo ben kötü demedim fena değil bi dizi benim için. severim bu gibi hikayeleri fakat emmy de bb varken bu en iyi dram dalında ödül aldı, o yüzdendi sitemim. ayrıca flassh'a bi çift sözüm var, KAVGA ÇIKARTIRIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 2. sezon güzel başladı. Kim ne derse desin, Claire Danes çok iyi bir dram oyuncusu. Aynı çizgide devam ederse sezon, altın küreyi bu sene de alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ya carrie nin üstüne çok geliyorlar ya üzülüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 adam deprem çadırı kurdu be sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ne kadar ilginç bir yere gidiyor dizi ya. 3. sezon da onayı alınmış da nasıl bağlayacaklar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 niye bozdu ki planı carry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 tansaş cash & carrie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 güzel dizi, 3-4. bölümden sonra falan iyice açılıyor (1 günde izledim hatta). son bölüm meh çektirdi ama 2.sezonu hızla devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 "I wasnt wearing a bomb" Ödülü buna mı vermişler, meh :s diyenler son bölümü izlesinler. sorgu esnasında kameraları kapadıktan sonraki sahnelerde clarie abla çok çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ilginç bir bölümdü oyunculuklar yine çok iyidi best tv show hakkaten yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 dizimag kaldırmış nerden izliyoz torrent harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 torrent-tr den izliyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 iyiymiş orası da. aklımda bulunmuş oldu saol ama ben stream eden bi yer var mı anlamında sorduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben orayı stream ediyorum sorunsuz :) direkt VLC ye atiyorum 720p sorunsuz stream ediyor 8mbit üstü bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 playera link atıp stream etmeyi de öğrendim 5 yaşıma daha girdim. vayanasını lan ldsfkjsfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 eheh biz şirkette bayadır böyle takılıyoruz Editör sağolsun ayarladı herşeyi link copy/paste VLC Rules :) o salak stream sitelerinde Çamur fake hd videoları izlemekten kurtulduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 fede said: playera link atıp stream etmeyi de öğrendim 5 yaşıma daha girdim. vayanasını lan ldsfkjsfkl Oha böyle bi teknoloji mi var? Ulan gevur neler yapıyor vay anasını. Bu arada editör meditör lafları geçiyor, siyayey girmesin sonra bütün bilgilerimize şifrelerimize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar