Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Homeland (2011) - Showtime

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi carrie'nin çenesi hahahah, 5 sene geçti hala aynı ekmek, kızının çeyizini döşicekmiş o çeneyle

http://www.youtube.com/watch?v=K4aeibd1Rrc
Mesaj tarihi:
zaten karı-kız-eş-çocuklu dram sahnelerini izlemeyip atlıyordum, biraz da bölüm atladım spoiler yedim diye. 4. sezona geçtim ancak;

carrie daha sakalı oturmamış simitçi bıyıklı arap ergenle yatmaya başladı, bu ne abi? hayatımda gördüğüm en saçma sapan senaryo. sinir oldum izlemiycem gerisini vay amk

Mesaj tarihi:

s05e11

Ya Allison adamı kendi silahı ile vurdu, o silahı da adamın yanına bıraktı. Orada bir mantık hatası yok mu? Tıbbi dedektifler, CSI falan izlemiş insanlarız hepimiz.

O sahnede çok iyi oynamış ama Eowyn

Mesaj tarihi:
sadman said:

oooh 5 bölüm birikmiş akşam izlerim :D

Hala izlemedim, koca sezon birikmiş :D

De eskiden popcorn vardı rahat rahat izliyodum dertsiz tasasız. Var mı ona benzer yeni bişey?
Mesaj tarihi:
kami said:

zaten karı-kız-eş-çocuklu dram sahnelerini izlemeyip atlıyordum, biraz da bölüm atladım spoiler yedim diye. 4. sezona geçtim ancak;

carrie daha sakalı oturmamış simitçi bıyıklı arap ergenle yatmaya başladı, bu ne abi? hayatımda gördüğüm en saçma sapan senaryo. sinir oldum izlemiycem gerisini vay amk

cari zaten leş gibi kadın bu kadar itici olamaz bir dişi. Yani spoilerdeki tercihi isabetli olmuş.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
son sezonu izliyordum da fazlasıyla bahsi geçen karakteri, douchebag'in tersten okunuşu olan gabe h. coud'u dalyarak olarak çeviren arkadaşı tanısam bir paket malbuş ısmarlardım helalinden

https://cs7061.vk.me/c540107/v540107311/2035c/IL1Oq2id9Y8.jpg
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
evet biliyorum konusunu ben açtım da ben bunu yeni izlemeye başladım :D daha doğrusu 3 bölüm izleyip bırakmıştım zamanında.

toplam 15 bölüm mü ne izledim, bunların 5'inde "eee bitti şu anda??" moduna soktular, sonraki bölüm yine bir plot twistler bilmemneler oldu.

02x04'ü izledim en son, yine aynı şey oldu. bu hep böle mi gidiyor lan, sürekli biter gibi olup yeni plot twist'i mi veriyorlar damardan?
  • 3 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Saul bence cok iyi bir karakter ama adamin senaryodaki tek islevinin Carrie laundering olusu cok kotu bir konumlandirma.

Carrie'den iyiden iyiye tiksiniyorum, her seferinde dibi gorup buna ragmen bu kadar plot icinde yer alan bir karakter o-la-maz. Karakter olarak iyi belki ama senaryoda cok kotu kullaniyorlar bu kisiyi. Onu olayin icinde, spot isiginda tutabilmek adina inanilmaz tutarsizliklar meydana geliyor.

Mesaj tarihi:

final sezonu izlemedim ama kuzenle filan geyik yapa yapa izlemiştim, çekilecek çile değil yoksa. ilk üç sezon çok kötüydü zaten, 4-5 filan gene nispeten çekilirdi. carrie’nin biriyle sevişmesi üzerine dönüyordu olaylar belli bir noktada.

• Yeni Oluştur...