Grego Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 sana ne spoilerlar verilir şimdi ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 brody de ne uyuz karakterid kaç seozn izlettirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 abi carrie'nin çenesi hahahah, 5 sene geçti hala aynı ekmek, kızının çeyizini döşicekmiş o çeneyle http://www.youtube.com/watch?v=K4aeibd1Rrc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 zaten karı-kız-eş-çocuklu dram sahnelerini izlemeyip atlıyordum, biraz da bölüm atladım spoiler yedim diye. 4. sezona geçtim ancak; carrie daha sakalı oturmamış simitçi bıyıklı arap ergenle yatmaya başladı, bu ne abi? hayatımda gördüğüm en saçma sapan senaryo. sinir oldum izlemiycem gerisini vay amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 deli olm kari. ne bekliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 s05e11 Ya Allison adamı kendi silahı ile vurdu, o silahı da adamın yanına bıraktı. Orada bir mantık hatası yok mu? Tıbbi dedektifler, CSI falan izlemiş insanlarız hepimiz. O sahnede çok iyi oynamış ama Eowyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 sadman said: oooh 5 bölüm birikmiş akşam izlerim :D Hala izlemedim, koca sezon birikmiş :D De eskiden popcorn vardı rahat rahat izliyodum dertsiz tasasız. Var mı ona benzer yeni bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 unutulmazfilmlernoktakom tier dizilab var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 #notallthemuslims çekmişler direk, profesörün ateistim ben demesi falan ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 kami said: zaten karı-kız-eş-çocuklu dram sahnelerini izlemeyip atlıyordum, biraz da bölüm atladım spoiler yedim diye. 4. sezona geçtim ancak; carrie daha sakalı oturmamış simitçi bıyıklı arap ergenle yatmaya başladı, bu ne abi? hayatımda gördüğüm en saçma sapan senaryo. sinir oldum izlemiycem gerisini vay amk cari zaten leş gibi kadın bu kadar itici olamaz bir dişi. Yani spoilerdeki tercihi isabetli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Ya ohoo böyle sezon sonumu olur içim burkuldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Ne kadar da kotuydu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 son sezonu izliyordum da fazlasıyla bahsi geçen karakteri, douchebag'in tersten okunuşu olan gabe h. coud'u dalyarak olarak çeviren arkadaşı tanısam bir paket malbuş ısmarlardım helalinden https://cs7061.vk.me/c540107/v540107311/2035c/IL1Oq2id9Y8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 evet biliyorum konusunu ben açtım da ben bunu yeni izlemeye başladım :D daha doğrusu 3 bölüm izleyip bırakmıştım zamanında. toplam 15 bölüm mü ne izledim, bunların 5'inde "eee bitti şu anda??" moduna soktular, sonraki bölüm yine bir plot twistler bilmemneler oldu. 02x04'ü izledim en son, yine aynı şey oldu. bu hep böle mi gidiyor lan, sürekli biter gibi olup yeni plot twist'i mi veriyorlar damardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 8. sezon çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Bu dizide en son ne olmuştu? Spoiler Başkan kadının ters köşe yaptığı final miydi en son? istifa mı etmişti neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Saul bence cok iyi bir karakter ama adamin senaryodaki tek islevinin Carrie laundering olusu cok kotu bir konumlandirma. Carrie'den iyiden iyiye tiksiniyorum, her seferinde dibi gorup buna ragmen bu kadar plot icinde yer alan bir karakter o-la-maz. Karakter olarak iyi belki ama senaryoda cok kotu kullaniyorlar bu kisiyi. Onu olayin icinde, spot isiginda tutabilmek adina inanilmaz tutarsizliklar meydana geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 final sezonu izlemedim ama kuzenle filan geyik yapa yapa izlemiştim, çekilecek çile değil yoksa. ilk üç sezon çok kötüydü zaten, 4-5 filan gene nispeten çekilirdi. carrie’nin biriyle sevişmesi üzerine dönüyordu olaylar belli bir noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar