xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ooo Lance geliyor, me gusta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hay skecem bu sefer de kuzenimin nişanı var lan.. pre evente katılmaya çalışacağım, yanağınızdan birer makas alıp giderima rtıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 İldeniz beni çok özledin bence sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Achmed.. http://farm4.static.flickr.com/3637/3455415183_9c4c4369f3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ben de çok özledim İldeniz... http://i.imgur.com/fBSYl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://g.mycommentspace.com/msgfx/108/10816.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hahah sucre mi o üstteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 evet. Bu hafta boyunca gelecek olanlar buraya geliyorum yazsın, 2-3 gün içerisinde liste yapılır, kota doldurulmaya çalışılır. Sonra listeyle adeks aranır fiyat alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 YAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Abi ara firmayı biletini ertelet, zor değil yani. Ben lan partiyi kacırdıgım için keşke rusyaya gitmeseydim diyorum. Fuck amsterdam bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 salak misiniz lan, 10-15 hiyar toplasip sabaha kadar oyun oynicak diye yolculuk mu iptal edilir, liseli de degilsiniz ki, anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ben sabaha kadar oynamam zaten gelirsem. Muhtemelen 1 saatte bayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 aquila said: salak misiniz lan, 10-15 hiyar toplasip sabaha kadar oyun oynicak diye yolculuk mu iptal edilir, liseli de degilsiniz ki, anlamiyorum. jelly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 önce de dedim. şimdi de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Şu ana kadar geldiği bilinenler; Mortis Cuce Xunn Kaede(Atlet+pijamalarıyla +2 ediyor) Gangren Sereglin Lyvanna_Dolores Deacon Madboi Holy Kenshin_Himura Lathspell Sparkcaster Cthulhu annesizi Marlon Deno(Lan party virgin) Fastreloader Sandnigger Net 20 kişi var, belkileri eklemiyoruz abi. biz belkilerle daha önce 35 kişi gördük 15iniz geldi sonra. Eklemediklerim belirtsin, ekleyelim. Bu hafta içinde herkes görmüş olur, notification'lara alırsa Dyna falan iyi olur. tel açarım bu hafta içinde, fiyatı ve menu belli olur. Şu buluşmaya varız ama lan party olmaz diyen gereksizler de gelsinler bence. Her geldiklerinde hayvan gibi eglendiler zira. İldeniz zaten beni gördükten sonra kaçamıcak, hiç yeni nişanlı falan demem basarım prangayı. Bulusmacı belkici itler: Screwy Kermit Babacum_Mostors Axedice? Askerde değil misin olm sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ölüm kadrosu. heads will roll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bu kadroya eklenmesi gereken majör adamlar yoklar yalnız. Üzücü bu. Umarım işlerini halleder ve gelirler. Griswold Xaenin Screwy Spidee Bu adamlar nerede? Neredesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ALAYINIZ SILVER GOLDSUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Çok ciddiyim bilet konusunda, üzülürsün bunu kaçırırsan, kadroda baya SCci var, turnuva döner, dürüm yediririm sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tyrannus ile assassin's creed oynarız bence biz, nerd kapışması olur. gerçi adam top 10 ama bende de yürek var be. bu arada kadroya MADBOY eklensin, sonisphere'de çektim kulağını gelir o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 madboy gelirse gelirim, yoksa bilemiyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 xunn said: Şu ana kadar geldiği bilinenler; Mortis Cuce Xunn Kaede(Atlet+pijamalarıyla +2 ediyor) Gangren Sereglin Lyvanna_Dolores Deacon Madboi Holy Kenshin_Himura Lathspell Sparkcaster Cthulhu annesizi Marlon Deno(Lan party virgin) Fastreloader Sandnigger Net 20 kişi var, belkileri eklemiyoruz abi. biz belkilerle daha önce 35 kişi gördük 15iniz geldi sonra. Eklemediklerim belirtsin, ekleyelim. Bu hafta içinde herkes görmüş olur, notification'lara alırsa Dyna falan iyi olur. tel açarım bu hafta içinde, fiyatı ve menu belli olur. Şu buluşmaya varız ama lan party olmaz diyen gereksizler de gelsinler bence. Her geldiklerinde hayvan gibi eglendiler zira. İldeniz zaten beni gördükten sonra kaçamıcak, hiç yeni nişanlı falan demem basarım prangayı. Bulusmacı belkici itler: Screwy Kermit Babacum_Mostors Axedice? Askerde değil misin olm sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 benim denoyu da çok göresim vardı ya of ne gelemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar