Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Abi ozelden yazin bunlari uzuluyoruz sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Deno (The Organizer) Xunn (Lesbian) Cuce (The Dwarf) Mortis (Big in Japan) Spidee(The Lost Veteran) Axedice (And my AXE) Kaede (Anime Guru) Gangren (Cancer no more) Joscelin (Dunno) Sereglin (Cool Story) Lyvanna_Dolores (Sinomis the hunter) Deacon (His ass will be spanked, +1) Madboi (Old School) Holy (Shit) Kenshin_Himura (and his 2 teammatez) Lathspell (The Engineer) Helcaraxe (Another axe) Sparkcaster (SPARKLEZ) Cthulhu (The Motherless) Marlon (Bran- oh wait) Fastreloader (hIzLI_sARjoR) Sandnigger (Iyi evlat) Scorch (Mmmmh) Dreagloth (Daddy) Ascraeus (Dunno) ViralyusDoktorZaugna (L4D saticisi) Bittus (Bite meah) GwindonSurion (Tusken Cave) Senarius (The Mountain) Borastus (no Ecchi) Lancelion (iks de) Aiko + 4(Adam takımıyla geldi beyler) Thraine (No More) Mulgear (Liseli) Kermit (Richie Rich) Viktor(waifu edition) Vingthor (Beating me down) Revangelis (TF2 pro) Ferrero (Chocolate) Tunca (Amon Amarth) Tyrannus (AC Pro ? Maybe) Aktiftablet (Pfizer) arkada kalmasin, surekli updateleyelim. parantez icindeki nickler ile oynayacaksiniz, Adeks'de artik bowling salonlarindaki gibi ekranlar olacak basta isim yazdiriyoruz. gelemeyenler varsa simdiden silelim isimlerini. bu listeye gore toplam kisi sayisi: 50 kisi felan, daha da gelmesin kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 max 30 kişi gelir bu listeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yarin gece kalacak yerim olmadigindan ben de geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bu arada gece eve donme sorunu yasayanlar bende kalabilir. su ana kadar patiden xunn, shewky ve netcafe gelecekler arasinda. 2 kisilik kontenjan daha acabilirim, fakat koltukta yatmaya razi olmaniz gerekebilir. ya da belki ahmetle yanyana yatarsiniz onu buyuk yatakta tek basina yatirmak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Sabaha kadar degil miydi yahu niye gece kalma sikintisi olsun ki ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Adam hala anlamadı olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ben direk antalyaya kaçıcam ~O~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 antalyaya kacma, ceylan abla miydi neydi o yoksa gel kal. sana ozel rockolu carsaf buldum. (o rocko degil) ayberk, /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHHHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 zaidral said: yarin gece kalacak yerim olmadigindan ben de geliyorum. hahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Denocum ben bi geleyim seni göreyimde daha da isteğim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 zaidral said: yarin gece kalacak yerim olmadigindan ben de geliyorum. Şu yeterince vurgulanmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 lol yeterliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 AHMET 50 KİŞİ OLDUK İNDİRİM İSTE. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 fotograf makinasi da getirin, efsane anlar olacak. 50 kisiden biri yaninda fotograf makinasi getirmezse yaziklar olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 benim adım niye listede varki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Gelicem yazdın bir yere, gelmiceksen kaldıralım. Topigi de takip ediyorsun madem, gelicen demek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bir gün için fazla mı mantık akışı dersi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ön buluşmaya geçerken uğrarım belki. iş güç sahibiyiz cumartesi günümü boşa geçiremem + whitesnake konseri var ertesi gün. topicide takip etmiyorum aras telefonda söyledi dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 HAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 whitesnake ne ya hangi lisede okuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aa zevksiz gerizekalı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar