Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bir insan bütün bunları bir köşeye not almadan yazamaz ya. favori filmlerini say deseler 5ten sonra tıkanıyorum, saydığımı tekrar falan sayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 yok ya, yazdıkça aklıma yenisi geldi ekledim sonra bi baktım wot olmuş ehah valla aklıma geldikçe ekledim not falan almamıştım. Ama geçen hepsini saymamış olsam da arkadaşlarla konuşurken geyiği dönmüştü eski çizgi filmler ne güzeldi diye bi kısmı oradan zaten kafamda hazırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 uzaktan kumandadan robot dövüştüren çocuk var mı onların içinde köstebekler bi de. bi tane daha vardı da evi temizleyen robot. şimdi hatırlayamadım nası bişydi. böle yazınca elektrikli süpürge gibi durdu ama öyle değildi.. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Denver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Rewendor said: valla aklıma geldikçe ekledim not falan almamıştım. Ama geçen hepsini saymamış olsam da arkadaşlarla konuşurken geyiği dönmüştü eski çizgi filmler ne güzeldi diye bi kısmı oradan zaten kafamda hazırdı. yine de güzel performans abi, +rep =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 aaa denverla Alvini unutmuşum ekleyeyim ehah, valla bi başladım 3-5 tane yazayım diye, yazdıkça devamı geldi her biri yeni bi çizgi film hatırlattı sonunda bu liste çıktı ortaya oradan atlaya atlaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 o sırada bone oldun işte... ey vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 eğer bana laf eden varsa oralarda, eğer nickime bi yazi yazanlar olursa onun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 dasaaa said: o sırada bone oldun işte... ey vah yok yaw, bone olsam bu kadar edite ihtiyacım kalmaz, sonradan aa bu da vardı diye bişi eklemem. liste kalıp halinde tek seferde çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 dizilerde kuzen leri ile balki var mı.. okumadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 yok o hayal meyal hatırlıyorum da bi türlü tam çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8vbnLYROCj8 http://www.youtube.com/watch?v=QhWeprwqYvQ olmazsa olmaz abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 jumbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bu arada rewendor yazdıklarının bazıları 90lardan olmuş. 80ler sormuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi adam yeni.. zamanla olacak o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 2 dakka bekle, odunumu kaptım, su döküp ıslattım ankara'ya geliyorum. mezuniyetimden beri koşarak kaçtım 2 senedir bi kere bile ayak basmadım ankaraya, senin için geliyorum kıymetini bil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bekleriz tabii neden olmasın? göle karşı rakı balık yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 çok var be, 2-3 ay önce bir intro nostalji fırtınası yapmıştım da say say bitmedi. bakalım.. siteden c&p'leyip siliyorum daha kolay heh Teenage Mutant Ninja Turtles The Super Mario Bros. Super Show! DuckTales Alvin and the Chipmunks Garfield And Friends Beetlejuice The Simpsons Full House ThunderCats Inspector Gadget ALF The Transformers He-Man and the Masters of the Universe Married...With Children The Real Ghostbusters G.I. Joe: A Real American Hero The Muppet Show Perfect Strangers Out of this World Knight Rider The Golden Girls Denver the Last Dinosaur She-Ra: Princess of Power 3-2-1 Contact! The A-Team Rescue 911 Looney Tunes On Nickelodeon Voltron, Defender of the Universe The Woody Woodpecker Show MacGyver Beverly Hills Teens Dennis the Menace (US) The Cosby Show Airwolf Charles in Charge Ghostbusters (Filmation) Slimer! And the Real Ghostbusters BraveStarr American Gladiators The Incredible Hulk Mork & Mindy G.I. Joe (DiC's Version) Hey Vern, It's Ernest! Who's the Boss? Captain Power and the Soldiers of the Future The Jeffersons Hulk Hogan's Rock 'n' Wrestling Taxi ALF: The Animated Series Saber Rider Dogtanian and the Three Muskehounds Adventures of The Galaxy Rangers Defenders of the Earth 5 sayfa gittim bitmiyor bu arkadaş, yeter. daha vardır ama heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abaaw unuttuğum çok önemli şeyleri eklemişsin Sam Ducktales, Alf, Knight Rider, Dartanyan falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yalnız 3-4 amerikan çizgifilm intro'sunu tekrar izledim de, adamlar neydi ne oldu arkadaş. steamboat willie'den bile geriye gittiler. nerde bravestarr, defenders of the earth, galaxy rangers intro, nerde bugünün kübist flash bozmaları. senin listenden de bayağı sevdiklerim var burada görmediğim rew, bir ara senden de çalayım ama yoruldum şimdi lol. herhavzindibayni said: jumbo yalnız şu sahneyi görünce hatırladım birden. hatırladığım ilk büyük korku deneyimi sanırım şunun bir bölümünde yangın çıkıyordu, nedense o 5 yaş haliyle filan bir panik, bir telaş. binada gerçek yangın çıkmıştı sonra, o kadar korkmamıştım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 gitar çalıp bilgisayarın içine giren bi çocuk vardı.robot olarak giriyodu bilgisayara viruslerle dövüşüyodu.yancıları falan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 synthesizer said: http://www.kotusozluk.com/galeri/2010/12/20/8451.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Galaxy Rangers efsanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kolu süper güçlü silaha dönüşen, kırmızı elbisesi olan bir karakter vardı. adını hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 synthesizer said: http://www.kotusozluk.com/galeri/2010/12/20/8451.jpg bunun ismi neydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar