Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 roketto güncel foton varsa koysana, lcwaikikisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 xunnun kız güzelliği gitmiş yerine cadde tayfası tiki boy gelmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Sparkcaster said: roketto güncel foton varsa koysana, lcwaikikisiz ahhahahahahahahahaah, arayan bulur güncel fotomu. gold olsa şimdi aziz yıldırım fotolarımı çıkarmıştı, it ya ahhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 abi 22 yaşındayım, ilk kez kafamın şeklini şemalini görüyorum. aynada bakıyorum falan, arkası şöyle, hmmm yanları böyleymiş falan diye. uzun saç hala favorim ama, güçlensin saçlar diye kestirdim biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 bir insan nasil 22 yasinda olur ya. bi tek erkek gibi sen kestirmissin ama helal. bi de gerizekali eldiveni takmis yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 http://inci.sozlukspot.com/e/72937515/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 gagdjasd dünya kupası çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Gavur memleketinde hayvanlik adli calismamiz; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ŞALGAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bir içecek için bulunabilecek en kötü isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 balkonda mı yaktınız mangal. BROFIST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 iarwain said: ŞALGAM Hem de Mersin'den. Direkt kaynagindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 barnacle said: balkonda mı yaktınız mangal. BROFIST Valla babalar gibi restoranda yedik. Ocagin hemen onundeki masaya yerlestik 11 kisi, olumune yedik. Mekanin adi CIRRIK bu arada. Londra'da olan varsa denesin mutlaka. Yeri de Dalston Kingsland Station'dan az ilerisi. Yuruyerek bir kac dk. Ne yedik ? Bolca meze + ara sicaklar + fotograftaki gibi koca 3 tabak + etli pide (neremize yedik onu da bilmiyorum) + bi 70'lik + salgam. Ne odedik ? Kisi basi 25 pound. Baya guzel fiyat. Insan gibi yesek 15-20'ye cikabilirdik. =) Bir de gavurlar rakiyi pic etti ona yaniyorum. Icemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ben de dun kestirdim saclari.zaten kisa olan saclar simdi cücük gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 di said: Bir de gavurlar rakiyi pic etti ona yaniyorum. Icemediler. ahah aynen. dun international dinner vardi bi ogrenci yurdunda, bunlara raki lokum borek goturdum. o kadar anlattim, gosterdim nasil icilir raki ona ragmen shot attilar. yarim saat sonra agizlar kaydi direk dfgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 y.dışında rakıya kötü müdehaleye karşı bir tim oluşturulmalı. biz de rakı yazıyo diye atladık bi mekana,bi geldi beyazlaşmayan rakı.dedik adam olun buzluğa koymayın bunu.hevesimiz kursağımızda kalıyordu ki barın taaaa en üst sırasında vitrinlik duran rakıyı açtı sevgili barmen o kadar dırdıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 cerebralis said: beyazlaşmayan rakı Ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bulgar rakısı beyazlaşmıyor,gerçi sadece adı rakı.garip bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 buzluğa konan rakı da beyazlaşmıyomuş öğrendik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 -Deno- said: http://i.imgur.com/AbRKV.jpg aferim budur işte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kuş gibi kaldınız işte al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 abi metalci saçı 2000lerde kaldı sana söylemediler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Uzun saç baya iğrenç bişey ama hem uzun hem bakımsız metalci saçını gerçekten anlayamıyorum ya. Uzatıyorsun bari git bakımını yaptır, kırıklarını aldır bir boka benzesin. Pislik resmen öteki türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 çoğu uzun saçlıya kısa saç daha çok yakışır derler ya sen onlardan biri değilsin deno üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sabri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar