Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm # 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi 22 yaşındayım, ilk kez kafamın şeklini şemalini görüyorum. aynada bakıyorum falan, arkası şöyle, hmmm yanları böyleymiş falan diye. uzun saç hala favorim ama, güçlensin saçlar diye kestirdim biraz da.
Mesaj tarihi:
barnacle said:

balkonda mı yaktınız mangal. BROFIST

Valla babalar gibi restoranda yedik. Ocagin hemen onundeki masaya yerlestik 11 kisi, olumune yedik.

Mekanin adi CIRRIK bu arada. Londra'da olan varsa denesin mutlaka. Yeri de Dalston Kingsland Station'dan az ilerisi. Yuruyerek bir kac dk.

Ne yedik ? Bolca meze + ara sicaklar + fotograftaki gibi koca 3 tabak + etli pide (neremize yedik onu da bilmiyorum) + bi 70'lik + salgam.

Ne odedik ? Kisi basi 25 pound. Baya guzel fiyat. Insan gibi yesek 15-20'ye cikabilirdik. =) Bir de gavurlar rakiyi pic etti ona yaniyorum. Icemediler.
Mesaj tarihi:
di said:

Bir de gavurlar rakiyi pic etti ona yaniyorum. Icemediler.

ahah aynen. dun international dinner vardi bi ogrenci yurdunda, bunlara raki lokum borek goturdum. o kadar anlattim, gosterdim nasil icilir raki ona ragmen shot attilar. yarim saat sonra agizlar kaydi direk dfgdf.
Mesaj tarihi:
y.dışında rakıya kötü müdehaleye karşı bir tim oluşturulmalı.

biz de rakı yazıyo diye atladık bi mekana,bi geldi beyazlaşmayan rakı.dedik adam olun buzluğa koymayın bunu.hevesimiz kursağımızda kalıyordu ki barın taaaa en üst sırasında vitrinlik duran rakıyı açtı sevgili barmen o kadar dırdıra
Mesaj tarihi:
Uzun saç baya iğrenç bişey ama hem uzun hem bakımsız metalci saçını gerçekten anlayamıyorum ya. Uzatıyorsun bari git bakımını yaptır, kırıklarını aldır bir boka benzesin. Pislik resmen öteki türlü.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...