interperez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 güve larvası o dev güve larvasının içinde 500 adet rektal eldiveniyle içi buz dolu poşet içinde 10 adet trichoben mantar aşısı var sdf. abi bi veteriner kliniğinde o masada ne olmaması gerekiyosa benim masada oluyo genelde sorun orda.böle 2 gün kasıyorum çok düzenli oluyorum sonra başlarım diyorum tekrar böle filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 senko said: son ake bozdu yoksa iiyydidk for the gods sake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 aquila said: pizza kutusuna sicip, bu adamin kapisina birakirim ben olsam. yalniz zenciye boyle bisiy yaparsan, kokudan bulur seni ve :( Masakari said: abi yediysen yedin ona bişey dediğimiz yok afiyet olsunda insan yerken haber verir gecenin bi vakti mide kazınırken akla gelen dolaptaki pizzanın buzdolabı başında yenildiğini farketmenin verdiği hayal kırıklığı üzüntü insanı... valla bak gene çok kötü oldum ağlıcam şimdi bu da resmen vefat haberi almis gibi yikiyor abi adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 xaty said: senko said: son ake bozdu yoksa iiyydidk for the gods sake iyi eglendik ama =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 @interperez Abi tepsinin içinde duran ışın kılınçı mı? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 dağınıklık görüntüsü vermeye yarayan termometre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 abi o termometre küheylanın dediği gibi.Genel de rektum duvarına temas ettiriyoruz büyükbaşda vücut sıcaklığı almak için. :) Tepside durmak için biraz fazla kötü kokuyor haliylen şu an . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 REKTUM DUVARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 rektum duvarı ne la rektum duvarı ne!!!götüne sokuyoz desene gerçi kol girdikten sona o termometre koymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 of abi ayda yılda bi attention whore luk yapmak için foto koydum sıctınız yeminle ya.Gotu ne karıştırıyonuz abi kızlar gelckti prim yapcaktım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mr_Hand said: xaty said: senko said: son ake bozdu yoksa iiyydidk for the gods sake iyi eglendik ama =D eheh superdi hakkaten yaa .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 sen o ellerle kızın ellerini tutabileceğini mi sanıyorsun!!yo dostum yooo ben çok baytar tanıdım o kol oraya girdi mi bazen içeride kaçabiliyorsun o dudaklar öpülemez!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Lan hayal gücümün içine sıçtınız oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 abi benim mesajın altına kız mesajı geldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 angaralılar başka alemdeler hiç eleşme soğuğu yiyince böyle oluyorlar hava ısınana kadar bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 rektum duvarı baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 bulundun mu orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 bir zamanlar veteriner olmayı düşünüyordum, şu an olmadığım için sevinçten ağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 annem baa kek yabdı http://i.imgur.com/J5pKo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 kek mi... ev arkadaşıyla yaptık akşam adeta harika oldu Mantarlı Domates Soslu Kuzu Fileto http://i18.photobucket.com/albums/b122/floatercrop/00c184f0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Bugün annemin yaptıklarıyla rahat 2 kilo almışımdır. Bu saatte detaya girmeyeyim moraller bozulmasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 interperez said: abi o termometre küheylanın dediği gibi.Genel de rektum duvarına temas ettiriyoruz büyükbaşda vücut sıcaklığı almak için. :) Tepside durmak için biraz fazla kötü kokuyor haliylen şu an . oha hahahahah ulan sınavlarda niye böyle sıkamıyorum ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 cd ev arkadaşınız olabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 çok hızlısın yetemedim bu sefer ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar